AKO FUNGUJE DOBROVOĽNÉ TESTOVANIE V PRAXI

02.11.2020 16:30

Ako funguje dobrovoľné testovanie v praxi? Zamestnávateľ oznámil zamestnancovi, že má ostať 10 dní doma, ak sa nechce dať testovať. Teror s testovaním zrejme bude pokračovať až do príchodu vakcíny. Po príchode vakcíny už nebude treba každú chvíľu ukazovať negatívny test, ale napr. 1x do roka ukázať platný očkovací status. Tak ako v niektorých obchodoch žiadajú rúška, môžu čoskoro požadovať negatívny test a ďalší krok môže byť vyždaovať platný očkovací status. (Preto už nosenie rúšok považujem za obrovské riziko a rúško nenosím nikde - už nosenie rúška je napomáhanie k zavedeniu teroru)

Pchanie nejakých testov do tela a pichanie vakcín (akýchkoľvek vrátane vakcín pre deti) je ideálna možnosť ako masovo zaviesť chorobu do tela človeka, je to možný spôsob, ako urobiť koronascénár reálnym.

Akákoľvek účasť na koronafraške je zločinom - aj nosenie rúšok aj akákoľvek spoluúčasť na testovaní. Ako vidíte, každé podrobenenie sa fašistom prináša novú vlnu teroru a nové problémy a samozrejme aj viac "nakazených". To je zmyslom opatrení - urobiť koronafrašku reálnou a nastoliť diktatúru! Spolupráca s fašistami je trestná, akákoľvek spolupráca - či už nosenie rúšok, účasť na testovaní alebo prijatie vakcíny vás vyjde draho. "Rob čertovi dobre, peklom sa ti odmení!" Každý zarúškovaný, testovaný aj každý vakcinovaný je na 99% istým spôsobom poškodený človek.

Do dnešného dňa lekári nevedia určiť, či má človek len nádchu, nejakú chrípku alebo Covid-19. Ak by sa Covid-19 nemedializoval, najskôr by sme ani nevedeli, že existuje! Faktom je, že v tomto daždivom počasí je v ovzduší rozsypaná najskôr obrovská koncentrácia chemtrails. Ak sa ukáže čo i len kúsok jasného neba, môžete obvykle pozorovať nenormálne hustú premávku posýpacích lietadiel. Vďaka množstvu vlhkosti je možné vlastne celé mesiace udržiavať násypom chemtrails zatemnenú oblohu. Počasie nie je normálne a vzduch je podľa mňa otrávený. Včera som iba na chvíľu vyšiel von, po príchode domov okamžite nasledovalo 15 minút smrkania a kýchania! Všimol som si to už viackrát, že moje telo na tento dážď reaguje svrbením očí, kýchaním a nejakou akoby alergiou. Je dobré každý večer si prepláchnuť nos mierne slanou vodou.

Ak covidisti teda tvrdia, že existuje nejaký nový vírus, bolo by treba sa pozrieť na to, čo to lietadlá rozprašujú do ovzdušia. Vírusy sú podľa Rudolfa Steinera výlučky poškodených buniek, samotné vírusy nie sú príčinou ničoho, viac tu. Ľudí poškodzujú rozprašovaním chemikálií z lietadiel, čo sa môže veľmi rýchlo (v závislosti od koncentrácie jedov) prejaviť ako skutočná pandémia. Rozprašovaním chemtrails sa dodnes oficiálne žiadna vláda napriek mnohým trestným oznámeniam nezaoberala. USA, Európa, Rusko aj Čína zrejme spadajú pod kontrolu nejakej svetovej vlády, ktorá je zodpovedná aj za zločiny rozprašovania chemtrails aj za túto koronafrašku, ktorú svorne hrajú takmer všetky štáty. Na určitej úrovni sú vlády národných štátov už dlho odstránené, ako sa zdá aj Putin ide cestou genocídy cez vakcíny. Zdá sa, že v určitých veciach sú všetci za jedno:

1.) genocída a pôsobenie chorobnosti a smrti cez vakcíny

2.) ovládanie počasia a pôsobenie na ľudské myšlienky cez chemtrails a EM žiarenie

3.) jedna svetová mena a jedna svetová vláda

- na človeka sa neberie ohľad ani v USA, ani v Rusku, ani v Číne. Všade sypú chemtrails, stavajú nové vysielače a všade spôsobujú utrpenie a smrť cez vakcíny. Ako podvádzali svet, že vakcíny sú potrebné a pritom odjakživa len ľudí poškodzovali, teraz chcú svet oklamať znova očkovaním proti Covidu! Táto širokoetablovaná satanokracia, ktorá ako vidíte všade vo svete demoštruje svoju moc, môže byť odstránená najskôr iba Božím zásahom, obyčajní aj mocní ľudia bojujúci proti satanistom môžu obstáť jedine s Božou pomocou. Akékoľvek podrobovanie sa (rúška, testy, súhlas s očkovaním) je spoluúčasť a pomocná ruka fašizmu.