AKO SA ZDÁ LIKVIDÁCIA MALÉHO A STREDNÉHO PODNIKANIA BUDE POKRAČOVAŤ (AKTUALIZÁCIA 1)

28.03.2020 13:50

Ako informoval server hlavnespravy.sk v tomto článku obchody sa otvoria, ale likvidácia malého a stredného podnikania bude pokračovať! Podľa informácií v článku  na 25 metrov štvorcových vo vašom obchode bude môcť stáť len jeden človek - čo do väčšiny obchodov znamená: vstupujte po jednom!

Ak bude vláda nastavovať nejaké pravidlá, tak ľudia by si mali vydupať, že buď to bude platiť pre všetkých A TO AJ PRE SUPERMARKETY - ak 60 ľudí naraz môže byť v markete, v MHD, vo vlaku, tak rovnako aj vo vašom obchode alebo dovidenia - budeme si brániť svoje práva, aj za cenu, že by ste nás chceli zatvárať - dávno som zdôrazňoval, že ľudia musia mať zbrane - aby aspoň tí ich prašiví psi policajti sa báli priblížiť. A ak by sme všetci mali minimálne samopaly, mali by sme sa zároveň naučiť aj brániť aj viesť útok. A vždy keď vyjde fašistické nariadenie, tak normálne povstanie a bojovať proti fašizmu. Preto sa tak báli Slovenských brancov. Zbrane a schopnosť národa zasiahnuť je prevencia aby vôbec politikov nenapádali také hlúposti ako pozatvárať obchody a 25 štvorcových metrov a pod. - sú to chujoviny. Mafiáni majú zbrane, oni sa na nejaké zákony nespoliehajú!  Väčšina takzvaných kresťanov si myslí, že Boh to všetko vyrieši za nich a potom sa môžu pýtať, prečo to Boh dovolí. By ma zaujímalo, prečo týmto sviniam dovoľujeme každodenné rozsýpanie chemtrails, import utečencov, propagáciu homosexualizmu, prečo rešpektujeme ich nariadenia? Prečo to Boh - teda vy sami dopustí, no prečo? Keď nemáte zbrane môžete viete čo - protestovať a obracať sa na ich psov Políciu a na ich prašivé súdy - legálne môžete strácať s nimi čas a pošlú vás do riti, lebo vás majú za idiotov - oni majú zbrane a silové prostriedky všetci - a vy sa im podľa zákona máte spovedať, či váš samopal môže mať plnú automatiku, alebo či vám ho dovolia mať len na jednu guľku - to je na tak to, aby ste ju mohli sami vpáliť do hlavy a nie sa plnohodnotne brániť! Lebo úplným základom bezpečnosti je vlastnenie takých zbraní - plnoautomatických samopalov a zodpovedajúceho vojenského výcviku, aby ste ich vedeli ako občania mesta, obchodníci, alebo ak by to bolo nevyhnutné aj ako jednotlivci používať osobitne aj v skupninách! Je zaujímavé, že vo Švajčiarsku to vedia všetci a prakticky všetci ľudia sú tam po zuby ozbrojení! Mafiáni z celého sveta majú vo Švajčiarsku uložené peniaze, a na to, aby zabezpečili v krajine kľud, všetci vrátane bežných ľudí majú zbrane. Na vidieku tam majú aj bojové vozidlá v maštaliach a vedia ich používať. Politici si zrejme rozmyslia, či im budú brnkať na nervy a ak sa k moci dostanú tí, čo by štát chceli rozvrátiť, ľudia sú povinní zasiahnuť - proti Lajčákovi, Patakyovej, Nicholsonovej a ďalším importérom "hodnôt" by nebolo treba zasahovať, pretože ak by bolo všetko obyvateľstvo riadne vyzbrojené, museli by sa báť, že sa tu po nich bude strieľať!

 

AKTUALIZÁCIA 1: jediné čo tuším, že zbrane tu ako prví vytiahnu takzvaní utečenci. Mala by byť povinnosť štátu vybudovať si schopnosť brániť sa - načo je potom Minsterstvo obrany? Za zločin profesionálnej armády - odzbrojenia štátu by tiež niekto mal ísť sedieť! Pretože ak príde nepriateľ - a to utečenci sú, môžu prísť ozbrojení. Alebo nejaké teroristické organizované skupiny v počte tisícov ľudí by mohli prevziať moc v štáte aj na celom kontinente, ak by na tom postupne pracovali niekoľko rokov. Je úplne trápne, že sme prakticky bezbranní, to čo je naše si ako uchránime - snáď sa pomodlíme a Boh už zariadi za nás, že si to moslimovia alebo utečenci rozmyslia a pôjdu inde? Prvoradá vec, čo by malo učiť náboženstvo je brániť sa aj modlitbou aj samopalom, každá cirkev, každá fara a každý zbor by mohla byť aj vojenská jednotka! Skúste nariadiť zavrieť kostoly a prísť si vynucovať zákaz omší so svojim psom policajtom! Ak by ste sa chceli len priblížiť vynucovať chrapúnske nariadenia, už zdiaľky by ste počuli: "Za Boha a za národ!" a k tomu zopár varovných výstrelov! Ale ako proti zbraniam bez zbraní? Tak ako Gándhí? Ktorí majú takú vieru a poznajú Gándhiho filozofiu SATJAGRAHA - a zároveň vedia aj viesť tento veľmi účinný spôsob boja bez zbraní?