AKO SCHUDNÚŤ?

26.04.2018 22:28

"Dvoje si žiadam od teba, neodriekni mi toho, prv ako zomriem: márnosť a lživé slovo vzdiaľ odo mňa; chudoby ani bohatstva mi nedaj; živ ma pokrmom podľa mojej potreby, aby som sa nenasýtil a nezaprel a nepovedal: Kto je Hospodin? Alebo aby som neschudobnel a neukradol a nesiahol na meno svojho Boha."  Príslovia 30:7-9

 - - -

Ako schudnúť? To je jednoduché: Vypnúť televíziu, prestať žrať a začať rozmýšľať. Rozmýšľaním človek spaľuje obrovské množstvo kalórií. Je to práve mozog, ktorý spotrebováva najviac energie. Bezduché povaľovanie sa pred obrazovkami počítača, telky, či smartfónu stojí nesmierne množstvo energie. Keď takto človek bezhlavo márni čas, obvykle na druhý deň ani nevie, čo vlastne v telke pozeral alebo čo na tom internete riešil. Ak si niekto vypestuje takýto zhubný návyk posedávania pred televízorom či počítačom, (príp. má nutkanie automaticky kontrolovať svoj smartfón každých 5 minút) potom sa nemôže čudovať, že zvykne automaticky doslova žrať. Božská energia v človeku a v jedle je takto vlastne zneužívaná, čo sa nemôže zaobísť bez následkov.

Prv ako človek začne riešiť chudnutie, je potreba sa zamyslieť nad svojimi životnými cieľmi, hodnotou času a vypestovanými návykmi. Kresťan a každý veriaci musí skúmať svoje myšlienky, túžby, zvyky, návyky, nálady a názory, skrátka celý svoj život aj životný štýl predovšetkým vo vzťahu k Bohu. Láska k Bohu je prvotnou motiváciou dať svoj život do poriadku a absolútne základným predpokladom zdravia! Z tohto Zdroja je potom človeku milostivo prepožičiavaná energia, motivácia, sila a vytrvalosť úspešne realizovať skutočne hodnotné plány. Takto sa prepožičaná energia od Pána Boha vracia do Zdroja späť - potom je ľahko dokázať na prvý pohľad aj neuveriteľné veci! Prianie postavené na takomto základe je možné ľahko realizovať, pretože je harmonické. (autor článku schudol 30kg za 6 mesiacov, kontakt je tu)

Ak si tieto životne dôležité veci človek neuvedomuje, (či skôr pochopiť ich v skutočnosti nemá záujem) jeho prianie schudnúť je rovnako daromné ako jeho život, ktorý sa bez živého vzťahu k Bohu podobá bohužiaľ viac životu dobytka ako životu človeka. V ľudskej tvári sa dnes rysujú nižšie časti tela:

https://pigroll.com/71_epic-tits

 - - -

PROSÍM ZDIEĽAJTE