AKO TO VYZERÁ V KRAJINE "STRAŠNÉHO DIKTÁTORA" / HOW DOES IT LOOK IN BELARUS (SK, ENG)

06.01.2021 16:20

Alexander Lukašenko odmietol hrať covidový scénar. Údajne bolo Lukašenkovi ponúknutých najprv 90 miliónov dolárov, čiastka bola neskôr údajne zvýšená až na 900 miliónov dolárov - len ak bude hrať hru na covid. Na rozdiel od štátov, kde sa vďaka rúškam, teroru a lockdownom situácia podľa médií stále zhoršuje, v Bielorusku sa na žiadnu pandémiu nehrajú a všetko funguje normálne. Médiá však hovoria o akomsi nedodržiavaní ľudských práv v Bielorusku (je to kôli tomu, že Lukašenko odmietol hrať ich covid hru?) V skutočnosti, na rozdiel od štátov Európy, kde sa dostali k moci fašisti, Bielorusko je ako sa zdá, jediný slobodný štát / Belarus - the country of the "terrible dictator" Alexander Lukashenko, he refused to play the corona-scenario. For playing the corona-scenario the global elities allegedly offered Lukashenko 90 million dollars, the amount was raised to 900 million dollars. Probably because Lukashenko disagreed, media started to inform about human rights abuse in Belarus and they tried to put him down. As we see, Belarus is almost the only one state which has refused to terrorise their own people. In Belarus there are no masks, no distances, no lockdowns and whole country works like before - just nobody plays this stupid nazi corona game:

https://www.facebook.com/1141581411/videos/10217871613158938/

LINK s SK komentami / youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=iP9pGNvbQaw&list=UUfKtrqnZWwKF67F532wAfmA

 

Top komenty:

"Naše ministerstvo pravdy by to označilo za hoax"

"Je to na ľuďoch. Keď sa nebudú chodiť testovať nebudú čísla. Keď sa nebudú báť, akonáhle zakašlú, že majú covid, alebo že ochoreli ako bežne na chrípku a majú pri tom teploty, tak ani do nemocníc nebudú chodiť. Po iné roky by ich z nemocnice vykopli."

"Ak by v Bielorusku minulý rok došlo k prevratu, tak by mali všetci na tomto novoročnom bále na ksichtoch handry a sedeli by povinne doma https://www.youtube.com/watch?v=22v2TCbLdNg&list=UUfKtrqnZWwKF67F532wAfmA

Top comments:

"Our Ministry of truth would claim this is a hoax"

"People will decide - if they won't go testing, there will be no numbers of the "new cases". If there will be no covid-fear, nobody will go to the hospital with flu. Other years everybody would kick them out from hospital."

"If there would be a revolution in Belarus last year, everybody would have a mask on his face and sit down at home. https://www.youtube.com/watch?v=22v2TCbLdNg&list=UUfKtrqnZWwKF67F532wAfmA