AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY: CHEMTRAILS + HAARP 10.12.2022 (2xAKTUALIZÁCIA - DÔLEŽITÉ + aktualizovaný link, 26 snímkov)

10.12.2022 12:19

Pravidelné línie (obr. nižšie, ďalšie tu a tu) svedčia o používaní nejakého systému na usporiadanie oblačnosti, resp. možno sa jedná o vedľajší účinok nejakého rádiového systému na myšlienkovú kontrolu, kto vie... Sú to ilegálne experimenty a kriminálna činnosť. Ak toto Polícia napriek oznámeniam nevyšetruje, ľudia by sa mali zbaviť takej Polície i takých vyšetrovateľov. Prebiehajúca genocída rozprašovania umelého prachu ohrozuje existenciu života na Zemi. U človeka sú zasiahnuté predovšetkým pľúca, v prírode kontaminácia vody, čím sa poškodzuje celá planéta. Väčšina prachu v domácnosti sú drobné biele, čierne a červené vlákna. Čierne a červené vlákna môžete vidieť i voľným okom vnútri na bielom povrchu. Majú veľmi zaujímavé vlastnosti - ak sú vlákna čerstvé, (resp. dobre natočené) reagujú špirálovitým krútením ak k nim testne priložíte prst. Efekt špecifického špirálovitého krútenia týchto umelých vláken sa ešte zvýši, ak prst navlhčíte. Z lietadiel sa na ľudí rozprašuje veľmi zaujímavá, ale potenciálne smrtiaca technológia. Poškodenie následkom vdychovania týchto vláken môže byť fatálne. Dokonca, i na bielych potravinách (syry, maslo) si častokrát môžeme všimnúť tieto drobné čierne a červené vlákna.

Na vonkajších parapetách je nápadný drobný kovový prach, tento čierny materiál pokrýva strechy domov, stromy, lavičky... Do mrakov sa z lietadiel sype materiál, ktorý nám vyrába temné počasie, zakrýva Slnko a blokuje životne dôležité UV žiarenie. Prirodzená oblačnosť sa kôli násypu chemikálií chemtrails rozplýva do sivej kaše zakrývajúcej Slnko. Pomocou pravdepodobne elektromagnetických zbraní alebo satelitov sa do mrakov púšťajú zrejme elektromagnetické vlny, ktoré spôsobujú usporiadanie mrakov do presných línií:

CHEMTRAILS + HAARP (TN, 10.12. 12:06, východná strana oblohy)

 

AKTUALIZÁCIA - teraz pri fotení snímkov v čase okolo 12:50 ako vnímavá osoba vnímam veľmi silné EM žiarenie, na balkóne je prakticky neznesiteľné byť, pri fotení predcházajúcich snímkov bolo všetko v poriadku. Je náhle zosilnenie EM žiarenia následok zariadenia na usporiadanie oblakov, alebo sú to okolité mobilné antény? Obvykle, takto zle mi na balkóne nebýva, ledva bolo možné urobiť pár snímkov... Človek, ktorý tieto veci nevníma a ostal by na takom prežiarenom mieste, môže skončiť napríklad s prudkými bolesťami hlavy... Je veľmi pravdepodobné, že tu prebiehajú experimenty nielen na kontrolu počasia, ale aj na zníženie počtu ľudí prostredníctvom elektromagnetických zbraní. Snímky jasne svedčia, že takéto úkazy nie sú prirodzené:

Južná strana oblohy 10.12.22 o 12:50 - akoby zariadenie na tvorbu línií malo iba určitý rozsah, pretože východná strana (snímka nižšie) je v čase cca o 12:50 už bez týchto línií, vidíme však násyp chemtrails, pričom predtým to bolo presne naopak:

CHEMTRAILS TN - 12.51 - východná strana oblohy

 

 

Na tejto snímke vidíme násyp chemtrails priamo pri Slnko:

CHEMTRAILS (TN 10.12.2022 12:06)

 

Snímky v plnom rozlíšení - AKTUALIZOVANÝ LINK 26 snímkov, 82MB:

https://uloz.to/file/O8TmDMuBMm7f/chemtrails-haarp-tn-10-12-2022-12-13-00-zip#!ZGV5ZmR2ZGLmZ2HmBJIyZQIxATDjMTL3oH1loKIzZ18kYJIzLj==

 

Poznámka Biblik:

Ak je v ovzduší vlhkosť,  je možné niekedy pozorovať až takéto extrémne rozšírenie chemtrails. Na tejto snímke nie je ani jeden prirodzený oblak, všetko chemikálie vypustené z lietadiel:

https://www.biblik.sk/obrazky/#genocida-denne-nad-vasou-hlavou-po-ne-0-24-00-hod-jpg1

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU