AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY: CHEMTRAILS+HAARP (TN 10-11:00)

13.07.2022 09:54

 "Pokrytci, tvárnosť zeme a neba viete zkúmať a posúdiť, a jakože potom tohoto času nezkúmate? A prečo aj sami od seba nesúdite toho, čo je spravedlivé?"

Lukáš 12:56-57, Biblia Roháček

-   -   -

Ak neviete posúdiť, či je toto prirodzené alebo neprirodzené, možno potrebujete boričov mýtov, čo znamená, že vás majú za idiotov! Vy sami máte vedieť posúdiť aj takéto veci a nepotrebujete byť na to žiadni oborníci!

Evidentne robia na nás experimenty s nejakými frekvenciami. Začínalo sa včera, častokrát je počuť na niekoľko minút (odhadujem cca na 20-30 minút) permanentne ako zvuk lietadla. Možné zdravotné dopady môžu byť rôzne, od spôsobenia infarktov až po narušenie kognitívnych funkcií (kontrola myšlienok, redukcia populácie - o čo konkrétne ide, to môže preukázať podrobné vyšetrovanie, ktorého by sa každý z vás mal dožadovať skôr, než sa prejavia možné následky). Ak bežné legálne metódy ako trestné oznámenia a hlásenia na úrady nepomôžu, občania prevezmú spravodlivosť do svojich rúk a zodpovední úradníci môžu byť zlynčovaní, je aj v ich záujme zabezpečiť, aby nikto nemohol na ľuďoch robiť tieto experimenty:

AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY: CHEMTRAILS+HAARP (Trenčín, čas vyhotovenia snímok 13.7.2022 medzi 10-11:00 l.č. (9-10:00z.č.)

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:

https://uloz.to/file/LfzkzaaHYwNQ/chemtrails-haarp-tn-13-7-2022-10-11-00-zip#!ZGp2ZwR1AGuvLzAuL2H5AJL0AzZ0HH53JKEOEKy5o1EaBQyv

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.