AKÝM SPÔSOBOM SA MÔŽE SLOVO OKAMŽITE REALIZOVAŤ?

02.12.2021 13:20

22A Ježiš odpovedal a riekol im: Majte vieru Božiu! 23Lebo ameň vám hovorím, že ktokoľvek by povedal tomuto vrchu: Zdvihni sa a hoď sa do mora! a nepochyboval by vo svojom srdci, ale by veril, že sa stane, čo hovorí, bude mu, čokoľvek by povedal. 24Preto vám hovorím: Všetko, za čokoľvek modliac sa prosíte, verte, že dostanete, a bude vám. 25A keď stojíte na modlitbe, odpúšťajte, ak máte niečo proti niekomu, aby aj váš Otec, ktorý je v nebesiach, vám odpustil vaše poklesky. 26Ale ak vy neodpustíte, ani váš Otec, ktorý je v nebesiach, vám neodpustí vašich pokleskov. Marek 11:22-26

-   -   - 

Podstata tzv. zázrakov alebo realizovaného, resp. materializovaného slova spočíva pravdepodobne v schopnosti odpútania. Ako mladý som bol svedkom, kedy sa slovo okamžite realizovalo, avšak k dosiahnutiu úrovne odpútania pomohli malé dávky drog. Niektorí ľudia okolo boli z toho veľmi šoku, začali sa báť, ich vedomie to zrejme nemohlo uniesť, mne sa však okamžitá realizácia vysloveného slova javila ako úplne prirodzená a som presvedčený, že všetci majú tieto schopnosti!

Fakt je, že v stave odpútania mizne akákoľvek pochybnosť. Tieto veci sa nedajú nejako bližšie vysvetľovať, keď sa to stalo, ľudia okolo boli veľmi prekvapení, avšak nie je na tom ako vidíme z Biblie nič zvláštne. Pán Ježiš svojim Slovom premenil vodu na víno a vykonal mnohé zázraky, podobne ako jeho učeníci. Tu nejde o schválne presadzovanie svojej vôle kôli nejakým zábavkám, podstatné je, že jasne vyslovené slovo môže byť veľmi mocná zbraň v prípade núdze. Pamätajte si, čo poviete, môže sa niekedy aj okamžite realizovať. Beda politikom, ktorí dávajú zámienku na to, aby ich ľudia preklínali. Keď si obyčajný človek uvedomí svoju moc, môže byť vyzbrojený lepšie ako najmodernejší vojak.

"Ako čo odletiac poletuje vrabec, ako čo odletí lastovička, tak ani kliatba, vyslovená bez príčiny, neprijde."  Príslovia 26:2

_____________________________________________________________________________________________________
Jednou z možnosti je prekliať politikov, ktorí sú výkonným nástrojom pre zavedenie fašizmu na Slovensku. Ak chceme odstrániť týchto zločincov, existuje aj táto možnosť: nie nadávky na politikov, ale jasná, formulovaná slovná kliatba. Riziko je, že sa to môže vrátiť, mnohí politici zrejme používajú metódy rôznej ochrany a mnohí sú satanisti, celkom bez rizika taká kliatba nie je, ale ak je jasne formulovaná a nabitá emóciou, môže sa vyplniť a to veľmi rýchlo!
 
Vo svojich úžasných prednáškach ďalšiu zaujímavú metódu  spomenul bývalý člen Putinovej ochranky Boris Ratnikov. Hovoril to v súvislosti, aby ste nedávali svoje fotografie kade-tade! Táto zaujímavá metóda, ako je možné pripraviť človeka o energiu, je pochovať jeho fotografiu do nového hrobu.  Fotografií politikov je dosť, nejaký hrob sa pre nich určite nájde!