AMERICKÍ VOJACI PROTI VOJNE: NÁŠ NEPRIATEĽ NIE JE 7.000 KILOMETROV ĎALEKO, ALE NAŠI NEPRIATELIA SÚ POLITICI A VOJNOVÍ ŠTVÁČI / U.S. SOLDIERS AGAINST WAR: OUR ENEMY ISN'T 7.000 km FAR AWAY, OUR ENEMIES ARE POLITICIANS AND WARMONGERS! (SK, ENG)

15.04.2023 11:28

AMERICKÍ VOJACI PROTI VOJNE: NÁŠ NEPRIATEĽ NIE JE 7.000 KILOMETROV ĎALEKO, ALE NAŠI NEPRIATELIA SÚ POLITICI A VOJNOVÍ ŠTVÁČI / U.S. SOLDIERS AGAINST WAR: OUR ENEMY ISN'T 7.000 km FAR AWAY, OUR ENEMIES ARE POLITICIANS AND WARMONGERS!

https://www.facebook.com/jurgen.malovisch/posts/615661723370214/

Poznámka Biblik: vojaci nechcú čestné vyznamenania od nečestných predstaviteľov štátu. Určite by bolo dobre, aby sa takto rozhodli aj policajti a odmietli slúžiť zločinnému režimu! A nielen to, ale pretože majú zbrane, mali by sa snažiť zločinecký režim zvrhnúť!

Note Biblik: returning metals, because what means a badge of honour from wicked state representatives?

In Slovakia, many people are unarmed. The police terror and brutality is caused because there's no defense. But, the Police should unite and refuse orders from the criminal establishment!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!