ANALYTIK: RUSKÝ PLYN NAHRADIŤ NEVIEME (+Poznámka Biblik: SANKCIE EU VOČI RUSKU DOSTANÚ EURÓPU NA KOLENÁ, ČO JE PRE USA IBA ĎALŠIA INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ)

28.02.2022 21:24

"Moskva hrozí, že zastaví dodávky plynu a ropy do Európy. Čo by to znamenalo pre Slovensko?" Viac tu:

Poznámka Biblik: EU je nástroj USA na zničenie Európy, pretože 27 štátov naraz sa potápa ľahšie ako každý zvlášť. Je totálna samovražda vystupovať proti Rusku! Zločinci ako vyžla (súčasný predseda bláznovlády), fľandra a zopár narušených poslancov si myslia, že Slovenko môže pozdvihnúť ruku a začať si podrezávať životodárne tepny! Rusko je pre Slovensko a Európu, dovolil by som si tvrdiť, že aj pre svet ako žila, ktorou prúdi život, krv, kyslík = suroviny a potrebné živiny! Sankcie Európy proti Rusku je podrezanie tepny, Európa bez Ruska dlhú životnosť nemá! (zámer NWO? Zámer na vytvorenie novej Satanistickej Únie zjednocujúcej potápajúce sa USA a potápajúcu sa Európu? V Kanade sa začína hovoriť o nových násilníckych opatreniach, ktoré občanovi prinášajú iba tyraniu a ďalšie obmedzovanie slobody)
Iba psychopati môžu ísť proti Rusku, každé jedno vyhlásenie súčasnej bláznovlády či fľandry vážne ohrozuje a poškodzuje Slovensko!
Veríme, že Putin svoju denacifikáciu Ukrajiny čoskoro rozšíri i na Slovensko a FAŠISTI BUDÚ UTEKAŤ!
V záujme koho súčasná chunta, ktorá sa pretvaruje, že jedná za Slovensko neváha dať do stávky náš národ i celý svet?
SMRŤ FAŠIZMU, BOH OCHRAŇUJ PROTIFAŠISTICKÝCH BOJOVNÍKOV! Veľmi rýchlo môže prísť deň, kedy ruský vojak bude na Slovensku opäť úprimne vítaný ako osloboditeľ!