AQUAVIA.SK: TIP NA REVERZNÚ OSMÓZU RESP. TIP NA KVALITNÝ MINERALIZÁTOR (Poznámka Biblik: ZDÔRAZŇUJEME, ŽE PRE NORMÁLNE FUNGOVANIE TELA A MOZGU SÚ VEĽMI DÔLEŽITÉ SÚ OMEGA3 MASTNÉ KYSELINY, SLNKO A ČERSTVÁ ČISTÁ VODA)

08.04.2022 17:08

aquavia.sk

Používame reverznú osmózu, avšak nie je osmóza ako osmóza! Jeden z najdôležitejších prvkov je mineralizátor. Dlhodobo som mal možnosť testovať vodu - reverznú osmózu z prístrojov dvoch výrobcov. Jednu vôbec nemôžem dlhodobo piť. Objavujú sa bolesti v pravom boku, tlak v hlave a po pár dňoch sa už osmózy nemôžem napiť vôbec. Za najkvalitnejšiu doteraz testovanú osmózu považujem vodu z prístroja AQUAVIA.SK (prístroj AQUAMATIC COLUMBIA) Mineralizátor v ponuke aquavia.sk je prírodný alpský dolomit a dobrá správa je, že je možné ho použiť aj na prístroje reverzných osmóz od mnohých iných výrobcov!

Chcel som výkonnú reverznú osmózu bez zásobníka, ale mineralizácia je pri prietokových prístrojoch slabšia až nedostatočná. Teda svoje výhody môžu mať niekedy i prístroje so zásobníkom! (Aquamatic Columbia je prístroj so zásobníkom a doteraz je to najchutnejšia osmóza, ale závisí aj od toho, či vstupná voda je z paneláku (ožiarená cez plastové potrubia Wi-Fi, mobilnými stanicami a mnohými mobilmi) alebo z rod. domu, prakticky takmer neožiarená, viac o vplyve mob. žiarenia na vodu Dr. Cowan tu)

I tak som presvedčený, že človek sa bez Prírody dlhodobo normálne nezaobíde! Taký život bez Prírody je skôr utrpením, ak máte možnosť vyskúšať si a porovnať fungovanie na kvalitnej prvotriednej čistej prírodnej vode oproti osmóze! 

Vodu z prameňov je podľa mňa veľmi vhodné čistiť (pozri štrukturovaná voda, príprava v Poznámke tu) Pripravujem štrukt. vodu aj z našej osmózy, pomohlo to, je to kvalitnejšia voda, i keď osmóza je stále núdzová voda.

V prípade prameňov je to už dosť treba komunikovať s Bohom alebo s bytosťami prameňov, či vôbec môžete tankovať a vždy je dobre robiť štrukturovanú vodu (dôvody: kont. chemtrails, všimnite si, ako tie špiny sypú z lietadiel chemtrails veľmi urputne vždy pred dažďom). Staré Slovenské príslovie hovorí: "KDE NECHODÍ SLNKO, TAM CHODÍ LEKÁR." Sú maximálne snahy satanistických zločincov tieniť nám Slnko, aj na to ten chemtrails a ustavičné rozprašovanie syntetických vláken do ovzdušia. Je dobré vodu aspoň na chvíľu vystaviť slnečnému žiareniu, samozrejme by sa mali používať sklenné fľaše a je podľa mňa veľmi potrebné zamedziť dopadu elektrosmogu z okolitých antén a blízkych mobilov, Wi-Fi, a SMART zariadení (aspoň vyberať miesto z tohto hľadiska čo najvhodnejšie a tam umiestniť vodu aby sa aspoň chvíľu sýtila Slnkom) Viac o slnečnej, tzv. solarizovanej vode  Jacob Lorber   - doc dokument nájdete tu a Hira Ratan Manek, popis v článku HRM SUNGAZING:

https://www.biblik.sk/news/hrm-sungazing/

Poznámka Biblik: zdôrazňujeme, že pre normálne fungovanie tela a mozgu sú veľmi dôležité omega 3 mastné kyseliny (používam takmer každý deň čerstvo mleté ľanové semienka do teplej, nie však horúcej polievky/kaše/atď. V zime a niekedy až 9 mesiacov v roku pridávam denne aj rybí olej Dr. Jozefa Zimu aj klasický, občas s jódom, ale hlavne ten s vitamínmi A, D, E.
Samozrejme, veľmi je dôležité Slnko, ktoré prispieva tvorbe vit. D, preto nám ho chemtrailsom blokujú. Slnko je možné dodávať do tela aj tak, že sa voda vystaví Slnku. Voda má nejakú svoju energiu, podľa mňa, ak stojí viac než tri dni, už stráca mnoho zo svojich vlastností. Z prír. prameňov je dobré robiť štrukt. vodu ale je dobré mať vzťah s Bohom a komunikovať s Bohom pri naberaní vody, príp. s bytosťami prameňov a vždy dať niečo za tú vodu (vyvinúť pred/pri naberaní čo najväčšiu lásku k Bohu / príp. k božským bytostiam prameňov, ak veríte, že sú tam a že sú súčasťou Jedného Najvyššieho Boha Stvoriteľa. To, čo vyžarujete je zvlášť dôležité pri vode, možno rýchlo sami zistíte, že meníte kvalitu vody myšlienkami pred naberaním a pri naberaní. Skrátka, kvalitu vody pri manipulácii s vodou určuje sila a kvalita vašich myšlienok. Akékoľvek slovo povedané pri vode môže zásadne zmeniť jej kvalitu. Silné slová povedané do vody napr.: ĎAKUJEM TI, MILUJEM ŤA môžu doslova premeniť vodu!
Majte na pamäti, že vy sami ste voda a vašimi myšlienkami určujete kvalitu svojho života.
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU