ARIZÁCIA PO NOVOM: MÔŽU VÁM ZAVRIEŤ FIRMU HNEĎ AKO PRÍDU S TESTAMI NA KORONAVÍRUS (AKTUALIZÁCIA 1x)

04.08.2020 11:53

Ako informoval server hlavnespravy v tomto článku, hygienici nariadili zavrieť celý podnik v Bánovciach nad Bebravou. Vraj 12 ľudí tam malo nejaký pozitívny test na nejaký nový vírus, ale najskôr nikto z nich okrem miernych príznakov nádchy ani o tom nevedel.

Dnes stačí, aby fašisti nabehli do firmy s ich testami, ktoré ukážu čo oni chcú a môžu vám legálne zavrieť podnik! Arizácia po novom, to už sú otvorene praktiky fašistického Nemecka! Do dnešného dňa však nikto nevyšetruje rozprašovanie cudzorodého materiálu z lietadiel. Áno, je faktom, že niečo na nás sypú, čo má v tele každý, kto 24 hodín denne nepoužíva kyslíkový prístroj s uzavretým okruhom. Spôsobuje to rôzne príznaky - o príznakov chrípky až po zápaly dýchacích ciest. Nehovoriac o zmene myšlienok. Pretože ak by ľudia mali triezve myslenie, hneď by odhodili rúška a vykopali by každého, kto by sa ich pokúsil testovať na koronavírus. Ich testy môžu byť nakazené a vidíte, na čo sa používajú. Všetko, s čím súhlasíte, všetko čo poviete, podpíšete, všetko budú chcieť títo satanisti použiť proti vám. Je najvyšší čas prestať s nimi hrať túto hru na rúška a na nejaký vírus a začať sa zaoberať tým, že nás posýpajú niečím, čo môže vyvolať skutočnú pandémiu, problémy a úmrtia. Teda mali by ste sa modliť, písať im a so štátom, ktorý umožňuje teror a zamorovanie ovzdušia treba okamžite prestať spolupracovať. Urobte si vlastný výskum, na stránke biblik.sk je o chemtrails viac než dosť.

 
Top koment z diskusie pod článkom HS:

"Preboha ľudia spamätajte sa! To akože dovolíme hňupom zatvárať súkromné podniky a živobytia len preto, že niekto mal pozitívny test na covid? Koľko z nich je klinicky chorých? Nikto? Tak prečo nivočiť životy konkrétnych ľudí a rodín len preto, že možno nejaké 1% rizikových ľudí môže mať kvôli covidu-19 zdravotné komplikácie? Preboha veď je to nahlavu, tak namiesto zvýšených ochranných opatrení u rizikových skupín, ideme odstavovať od živobytia zdravých ľudí? A že dostanú od štátu kompenzáciu? Koľko? 60% zo mzdy? Ako dlho? A čo keď v podniku objavia po dvoch mesiacoch nové pozitívne prípady, zase ho zatvoria celý? Na akú dlhú dobu? Kým budú testy negatívne. To je ako dlho, 2 týždne, 4 týždne, 2 mesiace, 3 mesiace? Toto je úplne idiotská stratégia a práve je vhodný čas aby sa začalo masívne protestovať proti takýmto rozhodnutiam! Lebo na jeseň budú takým štýlom zavreté všetky podniky, my budeme zavretí doma ako debili a budeme len kukať ako tie miliardy požičané z Bruselu budú prej.bávané na "kompenzácie" a nie "investované do rozvoja po korone".

 

"Kam zmizla chrípka?
Za posledného pol roka nebol ani jeden človek nakazený chrípkou, ale všetci iba
Covid -19."

 

AKTUALIZÁCIA 1: Firma sa volala Kovyt s.r.o. :D https://www.kovyt.sk/