ARKADIJPETROV.SK

17.11.2023 13:19

biblik.sk/clanky

arkadijpetrov.sk

"Neraz som si všimol, že keď sa dostávam do situácie, kedy musím voliť, ďalšie udalosti sa vyvíjajú v prísnej závislosti na hodnotách, ktoré boli v priebehu skúšky uprednostnené. Sme s Igorom obyčajní pozemšťania, obťažení nemalým nákladom každodenných problémov - finančných, rodinných, sociálnych. Ale z nejakých dôvodov stále volíme nie to, čo by ich konkrétne pomohlo riešiť, ale to, čo najlepšie odzrkadľuje nejaký ideál, s ktorým sa mimochodom v našej reálnej existencii takmer nestretávame (a taktiež preto je to ideál), ale ktorý si vo svojej hlave vytyčujeme ako ukazovatele pre svoje smerovanie. Koľkokrát sme odmietali i peniaze, i silu, ktorá by sa ihneď prejavila mocou tu, v konkrétnom živote, i mnohé iné lákadlá. Pritom sme si plne uvedomovali vzájomné súvislosti toho, čo prebiehalo na úrovni informácie a nášho fyzického sveta. To, čo sme volili, nás obvykle neviedlo k možnosti získať výhody z víťazstva, ale ku omnoho napjatejšej práci na pozemskej úrovni a na informačnej úrovni ku skúškam, ktorých obtiažnosť vzrastala. 

Medzitým bolo nemálo pokušení a provokácií, niekedy s najlepšími úmyslami. Jeden môj priateľ napríklad často cituje Omara Chajjáma:

Požehnanie náhle prišlo z neba

za pravdu môžeš všetko dať, i seba

Ty svätý, však nepociťuj hnev

na toho, koho od pravdy svet vedie

Cit. z kníh Dr. Arkadij Petrov
Knihy je možné kúpiť tu alebo na stránke:
_________________________________________________________________
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/