Asking Miami Millionaires How They Got Rich / PÝTAL SA MILIONÁROV AKO ZBOHATLI (MIAMI, HOUSTON) (SK, ENG)

12.10.2023 13:45

Asking Miami Millionaires How They Got Rich

 
Asking Millionaires How They Got RICH! (Houston)
 
Poznámka Biblik / Note Biblik: average millionaire 1st video says: Build a great product! And man with 420 millions per year says: It's about marketing, you can sell shit with good marketing!
V prvom videu priemerný milionár hovorí, urob naozaj perfektný produkt, aby si nemusel toľko investovať do reklamy atď. a dumať príliš nad marketingom a ostatnými vecami. Dá sa z toho pochopiť, že on verí, že ak je to dobré, bude sa to predávať samé! A v druhom videu chlap, čo zarobil 420 miliónov dolárov za rok hovorí: Ak máš dobre zvládnutý marketing, kľudne môžeš predávať aj hovno a bude sa ti dobre dariť! Každý z týchto dvoch týpkov má zrejme úplne iné presvedčenia, iné skúsenosti a inú vieru v to, čo funguje! A každému sa vlastne darí podľa jeho skutočnej viery!
Related articles / súvisiace články:
ŽIADNY PROBLÉM NIE JE RIEŠITEĽNÝ NA ÚROVNI, NA KTOREJ BOL VYTVORENÝ / PROBLEMS DOESN'T HAVE ANY SOLUTIONS IN THE LEVEL IN WHICH THEY WERE CREATED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ziadny-problem-nie-je-riesitelny-na-urovni-na-ktorej-bol-vytvoreny-problems-doesnt-have-any-solutions-in-the-level-in-which-they-were-created/
BILLIONAIRE DAN PENA: SHOW ME YOUR FRIENDS AND I WILL SHOW YOU YOUR FUTURE (ENGLISH+CC titulky)
https://www.biblik.sk/news/billionaire-dan-pena-show-me-your-friends-and-i-will-show-you-your-future/
10 JEWISH BUSINESS SECRETS / 10 TAJOMSTIEV ÚSPECHU V PODNIKANÍ Z POHĽADU ŽIDA (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/10-jewish-business-secrets-10-tajomstiev-uspechu-v-podnikani-z-pohladu-zida/
SAFEPLACE.SK: KEĎ STE BOLI SCHOPNÍ DOKÁZAŤ, PO ČOM STE ANI SKUTOČNE NETÚŽILI, TAK TO, ČO NAOZAJ CHCETE, DOKÁŽETE URČITE / MOTIVATIONAL QUOTE - www.safeplace.sk (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/safeplace-sk-ked-ste-boli-schopni-dokazat-po-com-ste-ani-skutocne-netuzili-tak-to-co-naozaj-chcete-dokazete-urcite/
BITCOIN BILLIONAIRE DAVINCI: THE FINANCIAL SYSTEM IS MOSTLY A FRAUD / BITCOINOVÝ MILIONÁR DAVINCI: FINANČNÝ SYSTÉM JE Z VEĽKEJ ČASTI PROSTE PODVOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bitcoin-billionaire-davinci-the-financial-system-is-mostly-a-fraud-bitcoinovy-milionar-dainci-financny-system-je-z-velkej-casti-proste-podvod/
NAJZÁKLADNEJŠIA RADA DO ŽIVOTA / GENERAL LIFE ADVISE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/najzakladnejsia-rada-do-zivota-general-life-advise/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!