Belgická vláda konala protizákonne: Bruselský súd nariadil zrušenie koronaopatrení (+NOVÉ TOP KOMENTY)

01.04.2021 08:42

hlavnespravy.sk

Belgická vláda konala protizákonne: Bruselský súd nariadil zrušenie koronaopatrení

Čím dlhšie trvá v EÚ korona kríza, tým viac rastie odpor obyvateľov proti opatreniam a proti obmedzovaniu slobody. Holandsko, Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Dánsko sú EÚ krajiny, v ktorých občania najmasovejšie protestujú proti porušovaniu svojich práv štátom

 

Belgicko je ale prvou krajinou, kde sa k tejto situácii vyjadril súd. Jeho rozhodnutie bude mať závažné následky.

Podľa vyhlásenia Bruselského súdu sú korona-obmedzenia, ktoré štát vyhlásil pre celú krajinu, v celom rozsahu nezákonné. Nie sú v súhlase so žiadnym ústavným zákonom.

Štát má teraz 30 dní čas na to, aby odvolal všetky korona-opatrenia, ako povinnosť nosiť rúška, zákaz vychádzania, zákaz kontaktov a podobne. Štát pred súdom zažalovala belgická organizácia LDM – Liga pre ľudské práva a dosiahla súdnu porážku štátu.

 

V súdnom rozsudku stojí dokonca aj to, že za každý deň, keď rozhodnutie súdu nebude naplnené, musí vláda zaplatiť trest vo výške 5 000 eur.

Flámske periodikum De Standaard napísalo, že štát síce môže podať proti rozsudku odvolanie, ale tým nemôže dosiahnuť odsunutie nariadenia súdu.

Inými slovami štát musí konať.

Roman Bednár

https://www.hlavnespravy.sk/belgicka-vlada-konala-protizakonne-bruselsky-sud-nariadil-zrusenie-koronaopatreni/2488842

 

TOP KOMENTY:

ÚSTAVNÍ SUDCOVIA - Fiačan, Szigeti, Molnár:

https://www.biblik.sk/news/ked-anjel-vymenuje-sudcu/

"Na Slovensku pomôže aktívna nenásilná občianska neposlušnosť, úplné odmietnutie všetkého, čo od nás vlády a ich úrady požadujú. Oni nás majú právo akurát tak prosiť, najviac niečo od nás žiadať ako od partnerov, nie zachádzať s nami ako s dobytkom. Ak ale tí, čo boli volení nami aby robili pre nás a oni idú proti nám? Treba aktívne bojkotovanie nariadení, odmietnutie podávania daňových priznaní, pokút a pod. Primátor, premiér, či úradník čo ide proti ľuďom nemá legitimitu, u mňa skončil a môže mať mandát aj na 500 rokov! Vláda súdy sa nám smejú do očí (Drgonec, čo má so súdmi dlhoročné skúsenosti hovorí, že slovenské súdy nemajú nič spoločné so spravodlivosťou). Ani polícia a štáne úrady nemajú nič spoločné s ochranou ľudí, slúžia teroristom a podporujú fašizmus! Volení zástupcovia sa pasujú za našich pánov a po zvolení chcú, aby sme prijali pozíciu ich otrokov. A oni si myslia, že majú neobmedzenú moc a nútia nás to akceptovať, lebo nás majú za úplne hovädá! Ide o to, či veríte, že na toto majú právo, nútiť vás nosiť to, čo sťažuje dýchanie, či zatvárať obchody! Každý teraz tvorí svoju budúcnosť a rozhoduje o tom, v akom svete chce žiť. Najvyšší čas organizovať vzdelávanie detí aj zdravotnú starostlivosť a všetko bez účasti štátu, štát ovláda mafia, Matovičova vláda je teroristická organizácia, ešte aj súd jej dáva legitimitu, pred súdom skončia nielen oni ale aj takíto sudcovia. Následky toho, čomu hovoria "Covid" sú na úrovni štatistickej chyby, nebyť TV a propagandy, nikto by si ani nič nevšimol! Ale oni šíria choroby vyvolávaním strachu, neistoty, terorom a choroby šíria aj testami a vakcínami! Čím viac opatrení, čím viac testov a očkovania tým viac chorých a viac problémov! To je keď sa vás Hitler rozhodne chrániť a keď mu uveríte, výsledok sú choroby, vojna a rozbombardovaná krajina! Následky fašizmu vidíte každý deň, ak sa ráno netúžite prebudiť v koncentráku, tak každý musí proti fašistickej vláde a ich nariadeniam bojovať ako vie, a každý môže urobiť aspoň niečo!"

 

"O to vtipnejsie vyznie včerajšie rozhodnutie nášho ústavného súdu...
Pekne si nasrali do papule..."

 

"Dovolte mi aby som nasmu ustavnemu sudu zablahozelal k vcerajsiemu rozhodnutiu:-))).Kedze Belgicky ustavny sud rozhodol da sa povedat v tej istej veci,uplne opacne,tak sa ukazalo akych dosadenych pajacov na mieste sudcov tam mame,cest vynimkam,ktori rozhodovali opacne!

Tak co teraz bude robit dasadeny predseda p.Fiacan,naserie si do svojich ust ak sa bude musiet prisposobit EU legislative:-))).

Pozdravujem znova Olano idiotov ktori si zvolili tuto svoloc bandu:-)))."