Boris Kollár: Osobne by som radšej odišiel opäť do opozície, ako by som mal podporiť svadby gejov, alebo podporiť Istanbulský dohovor...

14.04.2018 02:45

Aj Boris Kollár zisťuje, že vlastný názor v politike sa nevypláca. Jednoducho, ak chcete demokraciu, musíte mať zásadne tie "správne" názory! Ináč vám hrozí, že sa prestanete objavovať v tlači a televízii, čo znamená, že ak nemáte vlastné médiá, akoby prestanete existovať! Aj takto sa dá tvoriť verejná mienka: na ľudí, politikov, vedcov, či lekárov je takto umelo vyvolávaný nátlak "Pozor, majte radšej vždy len správny názor, ináč vás vymažeme z matrixu a prestanete existovať!" Potom to vyzerá, že len jeden názor je správny, poznáte to: Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer! Treba byť proeurópsky, proatlantický a miesto Boha v srdci - poslúchať svetové trendy.

Nech Pán Boh požehná toho, kto vydrží stáť v Pravde, ako podľa Božej vôle ostáva stáť navždy Pán Ježiš Kristus! Slovensko veľmi potrebuje ľudí, ktorí svoj osobný život obetujú pre spoločnosť, naposledy to bol Ľudovít Štúr a možno Alexander Dubček, no odvtedy sa na Slovensku neobjavil ani jediný skutočný politik! Buď sú to biznismeni, alebo synáčkovia bývalých kádrov, alebo obidvoje, ale na Slovensku bohužiaľ nemáme politika. Samozrejme politik musí byť aj vysoko morálny, vnútorné vyžarovanie čistoty Ducha sa na verejnosti nedá hrať príliš dlho. Naposledy to dokázal hrať Václav Havel, no aj jeho poslucháči boli vtedy akoby mierne pripití, nakoniec všetkým prišlo ešte dávno pred humanitárnym bombardováním poriadne zle: Jednoducho morálku nie je možné ohýbať podľa svetových trendov! Pokusy o ohýbanie morálky - to sú skutočné nebezpečenstvá pre svet, no umelo sa podsúva názor, že nebezpečné sú konšpiračné teórie, ktoré predovšetkým vytvárajú tí, ktorí ich potrebujú. Miesto boja za zachovanie morálky sa vo svete vedie boj proti konšpiračným teóriám! Na pozadí však nezávisle od aktuálnej vlády bežia pre spoločnosť a civilizáciu autodeštrukčné procesy, ktoré by sa dali možno ešte zastaviť. Spojenie vedy a náboženstva nám ako civilizácii môže pomôcť prežiť, no veľmi závisí od každého jednotlivca, či sa mu podarí intelekt spojiť s duchovnom a rozvinúť intuíciu, ktorá mu v nových podmienkach umožní prežiť. Aj zvieratá, keď cítia katastrofu, vedia čo majú robiť, no človek ktorý sa v sebe nesnaží rozvíjať Božské, stráca aj ľudské. Prečo by potom človeku Príroda mala nechať privilégium každodenne používať cit a intuíciu? V ľuďoch následkom odvrátenia sa od Boha uprednostňovaním rozumu namiesto citu lásky k Bohu tieto životodárne zmysly ochabli. Mohli by sme to nazvať aj dedičný hriech, pretože sa to s nami už dlho vlečie, aj to je tá naša karma z minulých životov a zároveň aj karma zdedená po predkoch. Ak v sebe Božské vlastnosti ľudia znovu nájdu a naučia sa ich používať, môžu nám pomôcť prežiť:

"Lebo každému, kto má, bude dané, a bude mať hojnosť; ale od toho, kto nemá, bude vzaté i to, čo má." Matúš 25:29

Čistý charakter, láska a viera v Boha, to je tá jediná priťažlivá sila, ktorú by v sebe mohol nájsť každý. Trebárs aj Boris Kollár, mohol by sa tak stať skutočným politikom. Rozhovor s ním si môžete prečítať po kliknutí na obrázok, alebo na doluuvedený link:

https://cz.sputniknews.com/slovensko/201804137145772-kollar-opozice-svatba-gay/