BUKOVSKÝ SI V PRIAMOM PRENOSE VYSYPAL KÝBEL HNOJA NA HLAVU A CHCE, ABY HO EŠTE NIEKTO BRAL VÁŽNE

23.09.2020 03:01

Ako chce tento človek pomáhať ľuďom, keď vie, že rúška škodia? Ak ich nosí aj napriek tomu, že ich opodstatnenie spochybňuje, podporuje tak poškodzovanie zdravia aj svojho, a svojim príkladom "vzorného občana" napomáha poškodzovaniu zdravia občanov. Jeho oponenti by mali na neho podať kôli tomu trestné oznámenie! Igor Bukovský premárnil svoju životnú šancu, mohol verejne odmietnuť nosenie rúška a uchopiť príležitosť stať sa skutočným lídrom! Rúška ľudí poškodzujú, ak ich niekto od druhého vyžaduje, mne to prijde taká zvhrlosť ako nútenie na sex. Mnohí to radšej akceptujú, lebo vraj, ak by odmietli, dostanú pokutu!

Radšej nech sa žiadny človek nepýta druhého, kde má rúško!

Štát vás ide nútiť, aby ste mu fajčili ***** a vy pokľaknete, aby ste nedostali pokutu! Bravo pán doktor! Bravo Slováci! Ak vás nazývajú švábmi, nie je to správne pomenovanie! Tentokrát vám zaliezanie do dier nepomôže, prídu vás vydymiť a už to aj robia! Nedokázali ste urobiť žiadne rozhodnutie, vybrali ste si svojou pasivitou a naivitou, že toto sa ešte niekedy vráti do normálu, radšej spoluprácu s fašistami, konkrétne so satanistami! Rúško je jasné znamenie šelmy. V niektorých rešeršiach Biblie je slovo "čelo" z verša Zjavenie 13:16 preložené ako predná časť tváre, rúška môžu byť znamením šelmy, nepochybne aj sú. Okrem toho, náhubky sú pre šelmy, ľudia majú vždy právo sa rozhodnúť a postihy by v takejto situácii nikdy nemali mať vplyv na slobodné rozhodnutie. Ak niekto takýmto zásahom mieri na vašu slobodu, usiluje o váš život, v takomto prípade s teroristami nemôžeme vyjednávať - zabili slobodu, zabili človeka! Je to, ako keď teroristi zabijú všetkých rukojemníkov, a ešte si chcú klásť podmienky! To sa na Slovensku udialo v tom momente, ako začali vyžadovať rúška! Slobodu (rukojemníkov) zabili a hrozia, že ak nesplníte ich podmienky, budú zlí! Vy ak plníte ich nariadenia a podmienky, ste im na smiech a dávate im v ich očiach dôvod, aby vás nenávideli a robili vám ešte horšie!

Diabol sa Bukovskému vysmieval a pýtal sa ho, prečo prišiel do relácie ako pes (07:30)

 
Top koment:

"Ked príde vakcína dáte si na miesto vpichu prekrížený leukoplast aby ste neboli ako oni? Nosenie rúška je treba zvlášť z pozície lekára odmietnuť, pomohlo by to veľa ľuďom, tie rúška ich poškodzujú."

-

Za Kríž bolo treba sa postaviť, ale za ten Kristov a Ním môžete jedine proti diablovi aj bojovať a víťaziť, nie šermovať ich zákonmi! Mali ste pán doktor šancu verejne odmietnuť zúčastňovať sa genocídy, prepásli ste ju! Nútenie do promenády v rúškach je o tom, aby ľudia mali stále pred očami hrozbu. A keď ľudia na Slovensku tak ľahko prijali rúška a dávajú si to na xicht aj keď mnohí vedia, že im to ubližuje, prijmú aj vakcíny. Všimnite si, zavreli im prevádzky, teraz sú radi, že fungujú aspoň zarúškovaní! Pritom nemuseli nič zatvárať ani živiť ilúziu nosením rúšok. Pohrozili im a oni páchajú samovraždu - to je diagnóza! Štát nariadi kopať hrob a oni si ešte idú zháňať sami lopaty! Nehanbíte sa, že ste si tie rúška ešte aj sami kúpili? Narobia tu vďaka tomu, ak s nimi hráte túto hru ešte o trochu väčší bordel!!! Počkajte! Nebojíte sa nosiť tie rúška? Ak budete skákať tak, ako zlé decko píska, budete nielen nahovno rodič ale ešte aj otrok vo vlastnej domácnosti!