BUZERANTI CHCÚ ZATIAHNUŤ SVET DO VAKCINAČNÝCH ORGIÍ

03.07.2021 12:37

Opäť bez ohľadu na následky, podobne ako nás zatiahli do paktu vrahov NATO, oklamali ľudí aby vstupovali do potápajúceho sa vraku EU... teraz  BUZERANTI CHCÚ ZATIAHNUŤ SVET DO VAKCINAČNÝCH ORGIÍ.

A títo im v tom pomáhajú:

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

Propagátori vakcín šíria z úst výkaly a ruky majú pošpinené krvou, nech si zakrývajú ústa a dezinfikujú si ruky, nepomôže im už nič, ak rýchlo neučinia pokánie, úplný obrat, úplnú zmenu, úplné odvrátenie sa od zlého! Oni verejne propagovali metódy, ktoré môžu priniesť poškodenie zdravia a smrť, dokonca cez vakcíny je možné vyvolať aj skutočnú pandémiu, teda propagátori vakcín by sa mali verejne ospravedlniť a rýchlo varovať ľudí pred nežiadúcimi účinkami očkovania, namiesto toho, oni ešte na očkovanie vyzývajú).

Božie zákony, resp. zákony Stvoriteľov (bibl. Stvoritelia - Álovia alebo Élovia) pôsobia samočinne, dnes sú prípady, kedy propagátori vakcín skolabovali v priamom prenose, pri obhajovaní očkovania. Očkovanie je zvrhlosť v princípe, očkovanie ako také je od samého začiatku podvod a následky očkovania sú väčšie ako následky čohokoľvek, čím sa ľudia zvyknú sami poškodzovať:

"Poškodenie spôsobené vakcínami je obrovské...

Je vačšie ako poškodenie azbestom, väčšie než poškodenie tabakom, väčšie než čokoľvek, čo ste kedy videli!" Mark Blaxill, SafeMinds, www.safeminds.org

Obrázky originálne aj so slovenským prekladom nájdete na: biblik.sk/obrazky

Aj v súvislosti s očkovaním je dobré pochopiť doluuvedený citát, je cennejší než všetky materiály o očkovaní dohromady:

________________________________________________________________________________________________________

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ."

Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12