BÝVALÝ POLITIK SA NECHAL OČKOVAŤ A DOSPEL K ZÁVERU, ŽE OČKOVANÍ NAKAZIA INÝCH A MAJÚ ŤAŽŠÍ PRIEBEH / EX-POLITICIAN WAS VACCINATED AND CLAIMS THAT VACCINE MAKES PEOPLE SICK WITH SEVERE DISEASE COURSE (SK, CZ, GERMAN)

07.08.2021 14:17

Bývalý politik Gerald Grosz sa nechal očkovať a došiel k tomu, že očkovaní nakazia iných a majú ťažký priebeh. Čím ďalej tým viac očkovaných je v nemocniciach. Popisuje aj situáciu v Izraeli, kde je 61% zaočkovaných a z nich množstvo chorých / EX-POLITICIAN GERALD GROSZ WAS VACCINATED AND CLAIMS THAT VACCINE MAKES PEOPLE SICK WITH SEVERE DISEASE COURSE:

VIDEO GERMAN/NEMECKY+CZsubs:

https://rumble.com/vkqzhz-v-rakousk-televizi-vakcna-je-nejvt-fake-news-fraka-kter-byla-lidem-v-21.-st.html

Poznámka Biblik: Napríklad nemocnica RK podľa našich informácií bolo iba 28% zaočkovaných lekárov (!) Teraz už aj lekári odmietajú očkovanie! Pravda o očkovaní konečne vychádza na povrch a je aj v Protokoloch sionských mudrcov:

"Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom a očkovaním chorôb takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde." (Protokoly sionských mudrcov 10:24, str.35)

 

Zaujímavý prípad zo slovenskej nemocnice:

Pacientka prichádza k lekárke a lekárka sa pýta:

- Ste očkovaná?

-Nie som!

- Vďaka Bohu, tí čo tu ležia sú všetci zaočkovaní!

Pre pochopenie prečo je očkovanie zločin:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ." Matúš 9:12

Príklady z praxe a výpoveď primárky detskej kliniky MUDr. Jany Orosovej, že očkovanie spôsobuje choroby - tieto linky sú veľmi zaujívavé:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/