ČAPUTOVÁ VYZÝVA NA OČKOVANIE, TENTOKRÁT UŽ OPATRNEJŠIE (+Poznámka Biblik: TIETO VAKCÍNY NIKTO NESCHVÁLIL, NIKTO ZA TO NEBERIE ZODPOVEDNOSŤ)

08.09.2021 17:25

hlavnespravy.sk

"Prezidentka Zuzana Čaputová vyzýva Slovákov, aby zvážili očkovanie: „Ešte je čas aspoň na prvú dávku“ /feťáci potrebujú dávku, neofašisti chcú vyrobiť neofeťákov; pozn. red/

Prezidentka SR Zuzana Čaputová vyzýva Slovákov, aby zvážili očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Uviedla to v stredu na sociálnej sieti, pričom poukázala na najnovšie štatistiky nakazených novým koronavírusom    

„Chcem vás poprosiť o zváženie očkovania. Hlavne vás, ktorí očkovanie len odkladáte, alebo ešte zvažujete. Počet nových prípadov opäť pribúda,“ odkázala hlava štátu.

Pripomenula, že v utorok (7. 9.) pribudlo 417 infikovaných. Ľuďom odporúča myslieť aj na to, že šírenie vírusu sa zrýchľuje, a tým rastie aj riziko nakazenia sa.

Čaputová dodala, že je čas aspoň na prvú dávku vakcíny, ktorá stále výrazne znižuje riziko hospitalizácie a ťažkého priebehu ochorenia." ZDROJ: https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-zuzana-caputova-vyzyva-slovakov-aby-zvazili-ockovanie/2669544

TOP KOMENT:

Dobre to mrochte na jej fb napísal tento človek. Teda pokiaľ je to jeho myšlienka.

Libor Máča Matejčik
Výzkum ukazuje, že 3. dávka zvyšuje imunitu. Takže po 4. dávce budeme chráněni, a jakmile si 80% populace dá 5. dávku, bude možné omezení zmírnit, protože po 6. dávce se virus přestane téměř šířit.
Jsem klidný, protože věřím, že 7. dávka vyřeší naše problémy. Obávat se 8. dávky nemá opodstatnění.
Zahájená klinická fáze 9. dávky potvrzuje, že hladina protilátek je zachována i po 10. dávce.
A ve všech zemích, kde občané dostali 11. dávku, se virus téměř nešíří. Není tedy třeba kritizovat myšlenku 12. dávky.

- - -

Poznámka Biblik: Vyzývať na očkovanie neschválenou vakcínou je trestný čin, následky nikto nepozná, alebo ak je to šírenie choroby a smrť, možno ich diabli poznajú veľmi presne a robia to zámerne! Každý človek, ktorý je pri zmysloch musí vedieť, že plošný vakcinačný program prinesie choroby, utrpenie a smrť! Aj keby to bolo iba v 1% prípadov, na riziká treba upozorňovať, vyzýval by som ľudí aby sami spravili čo najlepšie rozhodnutie, pretože by som nechcel mať za ich rozhodnutie zodpovednosť! Už z toho je zrejmé, že im na vás nezáleží vôbec, oni sledujú ako naprogramovaní roboti úplne iné záujmy! Títo politici vlastne určitým spôsobom tlačia ľudí do potenciálneho ohrozenia života a zdravia, ak sa to prejaví na chorobách a úmrtiach, zmetie ich to! Dodnes sú tieto vakcíny neschválené viac Dr. Retsef Levi tu, zrejme žiadny úrad sa pod to nemôže podpísať)

"Ak by celý svet dostal Covid, zomrelo by 35 miliónov ľudí, ak by sa celý svet nechal zaočkovať, zomrelo by 2 miliardy ľudí"  Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ak-by-cely-svet-dostal-covid-zomrelo-by-35-milionov-ludi-ak-by-sa-cely-svet-nechal-zaockovat-zomrelo-by-2-miliardy-ludi/

V trenčianskej nemocnici bolo tento týždeň na oddelení iba 12 pacientov. Vírusový zápal pľúc je podľa mňa jedna veľká neznáma, príčina problémov s dýchaním je s najväčšou pravdepodobnosťou rozprašovanie vláken chemtrails do ovzdušia z lietadiel: