CHEMTRAILS TN 17.3.2023 (+Poznámka Biblik: v prípade ruského lietadla pri incidente s dronom išlo o vypúšťanie paliva) / Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails (SK, ENG)

17.03.2023 12:03

To, čo sa deje na nebi by mohol každý vidieť na vlastné oči. Ináč normálny deň, ktorý sa náhlym náletom lietadiel premenil na temný.

Nad Trenčínom je jeden letový koridor, náhle však boli lietadlá  krížom-krážom. Aj to je veľmi podivná vec a nesvedčí na komerčné aerolínie. Bežne, lietadlá majú svoje koridory, letecká doprava je organizovaná. V dňoch rozprašovania chemtrails však na nebi vidieť náhly chaos v podobe doslova náletu posýpacích lietadiel. Snímky na zamyslenie sú na biblik.sk/obrazky (top chemtrails photos - biblik.sk/obrazky)

Poznámka Biblik: na youtube môžete dobre vidieť, ako vyzerá prirodzená kondenzačná stopa napríklad pri niektorých letoch stíhačiek. V prípade normálneho leteckého paliva neexistuje nič také ako pretrvávajúca kondenzačná stopa! Oblak pary za lietadlom mizne prakticky okamžite, neexistuje žiadny dôvod, prečo by sa nemal odpariť. "Kondezačná stopa nikdy nepretrváva viac než minútu!" Jeff Nelson, pilot

Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails [Excerpts] ENG: https://www.biblik.sk/news/pilots-doctors-scientists-tell-truth-about-chemtrails-english-only/

Môžeme to vidieť napríklad aj pri experimentoch vylievania horúcej vody do vzduchu / hot water into cold air - contrail example:
Aké by to bolo, ak by nás presviedčali, že keď začnete liať horúcu vodu do vzduchu, ešte za 5 hodín uvidíte pásy! Bohužiaľ, o tom ľudí dnes presviedčajú oficiálne úrady so svojimi teóriami. Podľa ich teórií by sme v zime mali vidieť nemiznúce pásy za autami, pretože to, čo v zime ide z výfukov áut je vlastne tiež kondenzačná stopa! A samozrejme, všetci ľudia v zime pri dýchaní by mali zanechávať pásy, lebo veď  - keď sú vraj pretrvávajúce kondenzačné stopy hore na nebi, mali by byť samozrejme aj dolu pri zemi! To len pre uvedomenie si, o čom nás úrady presviedčajú, možno donebavolajúce lži šírili aj v minulosti a preto na ich slávne úrady nabehli ľudia a jedného dňa ich začali proste vyhadzovať z okien!

V prípade ruského lietadla pri incidente s dronom išlo o vypúšťanie paliva / russian jet fuel dump:

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!