ČESKO: Senát schválil právo brániť so zbraňou (+POZNÁMKA BIBLIK: CHCETE SA SNÁĎ PÝTAŤ VRAHOV, ČI VÁM PO NICH STRIEĽAŤ DOVOLIA?)

18.06.2020 22:24

armadnymagazin.sk

“Návrh dáva ústavný rozmer právu každého bojovať o svoj život i za použitia zbrane proti útoku. Územie Čiech, Moravy a Sliezska je možné z dlhodobého hľadiska považovať za relatívne bezpečné, napriek tomu však dochádza k individuálnemu násiliu. Návrh ústavného zákona symbolicky do ústavného poriadku prevádza morálnu zásadu, že zlu, čo je aj útok na život a zdravie človeka, sa nemá ustupovať, ale naopak sa voči nemu aktívne brániť, ” stojí v správe. https://www.armadnymagazin.sk/2020/06/18/budu-mat-cesi-kolty-prekliato-nizko-senat-schvalil-pravo-branit-so-zbranou/

Poznámka Biblik: keď na mňa útočili policajti a skákali po mne ako psi za to, že som nemal rúško, mal som plné právo takých psov zabiť: 

"Keď na vás zaútočí pes, tak ho zabite, je jedno či je na dvoch alebo na štyroch nohách." Malcolm X

Bol som si úplne istý, že k tomu dôjde, akurát som nechcel nikoho zabiť. To je dôvod, prečo som pri sebe zatiaľ nikdy nenosil strelnú zbraň a doteraz vždy som sa snažil s policajtami baviť slušne, aj keď otázku v súvislosti s rúškom považujem za prvotriednu drzosť, chápem, že mnohí ich mohli rovno poslať a začať im nadávať - a to oprávnene! Snažil som sa neodpovedať vôbec, pokiaľ mi nebránili ísť ďalej. Nepriateľmi v tomto fašistickom štáte sú v prvomrade skorumpovaní politici slúžiaci satanským mocnostiam a ich psi policajti. Psi, pretože to nie sú ľudia takí policajti, ktorí bez toho, aby rozmýšľali, slepo vykonávajú nariadenia zločincov! Vyžadovať nosenie rúška, zatváranie obchodov, karantény - sú to zločinné nariadenia a mohli sa skončiť smrťou mnohých hlúpejších policajtov. Keď špina vládne na Slovensku, nemôžete sa tohoto štátu pýtať, či môžete alebo nemôžete mať zbraň! Ak by k niečomu došlo, na obranu potrebujete výcvik a vedieť používať samopaly, výbušniny a granáty, nie nejakú jednoranovú pištoľku ktorú vám tieto svine na základe povolenia veľkoryso dovolia! Pretože títo fašisti páchajú na nás holokaust - posýpajú nás chemtrails, používajú nás ako pokusné krysy na testovanie účinkov 5G, pod falošnou zámienkou nám bránia dýchať vzduch s ich sk*rvenými rúškami, a obmedzovaním obchodu nám likvidujú živobytie! Vo svojom meste by ste mali zakladať domobrany, aby ste sa vedeli mobilizovať a brániť sa v skupinách. (Slovenskí branci to sa zdá byť vynikajúci projekt) Pretože politici sú skorumpovaní, takmer na každého politika dnes niečo majú, a zámerne takých dosadzujú, voľby ako už mnohí viete sú podvod! Ináč ak by nejakému politikovi skutočne záležalo na štáte, vybudovanie kvalitnej bojaschopnej armády by musela byť priorita číslo jeden! A išlo by to aj s minimálnymi nákladmi, ak by sa chcelo! Komu títo politici dôverujú, svojim partnerom vrahom z NATO? Oni vrahom hovoria partneri! Vrahovia sú pre nich "záruka bezpečnosti"! Od takých viete čo môžete čakať, že vás budú vraždiť, ak budú chcieť dosiahnuť svoje ciele! A niekto, kto sa podvodom dostal k moci sa už chopil príležitosti. Skorumpovaným politikom na jednej strane tiež ide o život, taký Matovič ako vidíte nemá problém nechať ľudí skapínať a ešte im hovoriť, ako dobre také opatrenia fungujú, lebo vás chránia pred koronavírusom! Oni vás majú za debilov, keď pôjde o život a v tomto štáte najskôr pôjde, je dobre investovať do vedomostí a získať schopnosti a výbavu ako sa brániť.