Českú lekárku, ktorá varovala pred úmrtiami, obvinili zo šírenia lží o očkovaní proti Covidu. Hrozí jej osem rokov väzenia

22.07.2021 10:27

"Cemper Právu povedal, že MUDr. Iveta Křížová patrí medzi zhruba 50 najväčších konšpirátorov v Česku, pričom šíri konšpirácie o rôznych sektách, satanistoch či bývalom americkom prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Jej postoje majú na jej profile na sociálnej sieti veľa podporovateľov."

https://www.hlavnespravy.sk/cesku-lekarku-obvinili-zo-sirenia-lzi-o-ockovani/2615662

 

TOP KOMENTY:

 

"Dopustila sa toho najhoršieho zločinu v kapitalizme - kazila biznis."

 

"Všetky demokratické štáty sú zločinecké mafiánske štátne organizácie. Preto aj súdy sú mafiánske a slúžia mafiánskym skupinám. Súčasne sú prijímané také zákony, aby chránili zločincov a aby neumožňovali brániť sa spravodlivým a morálnym..... V demokraciách sa morálka nahrádza formálnym súdnym právom, aby bolo možné zatvoriť a umlčať akýchkoľvek "nepriateľov" ich spoločnej mafiánskej demokracie. https://www.obrodaslovanov.sk/index.php/hlavna-kniha-obroda-slovanov

 

"Právo v ČR i SR pozná takú jednu formulku "V dobrej viere". Velice radi ju používajú politici (parlamentní i regionálni) a je na nezaplatenie. Aj ona sa môže obhájiť tým, že tú informáciu čítala a v dobrej viere, že sa jedná o pravdu ju šírila ďalej, nakoľko množstvo (takmer všetky) vládou a políciou správy označené za HOAX sa po veľmi krátkom čase potvrdili ako pravdivé informácie.
A tou formulkou "V dobrej viere" sa iste raz budú obhajovať aj pôvodcovia testovacej a očkovacej genocídy na celom svete - Budú tvrdiť, že "oni tak konali v dobrej viere, že tým pomáhajú ľudstvu" !!! Tak nevidím dôvod prečo by to nemala / nemohla použiť i ona!"