CHEMICI BRATIA FURKOVCI O VODE: Zbavte sa zvyškov liekov, hormónov, chemoterapie. Radia chemici Furkovci (+Poznámka Biblik: Voda má viac ako 400.000 informačných panelov, do každého pohára vody môžete slovne vložiť požadovaný program, napr. ĎAKUJEM TI...

23.02.2024 11:02

biblik.sk/clanky

CHEMICI BRATIA FURKOVCI O VODE: Zbavte sa zvyškov liekov, hormónov, chemoterapie. Radia chemici Furkovci

- pozrite sa dobre ako tí Furkovci vyzerajú, akú majú pleť, čo (a vlastne či vôbec niečo aj vedia o vode) a uvážte, či je múdre dať si od nich v čomkoľvek radiť! Svoje pomerne biedne znalosti, ktoré môžu aj mnohých poškodiť, vydávajú, resp. skrývajú za vedu:

https://www.youtube.com/watch?v=nJfLpz5YD8s

Zdrojový článok / source article - slovak: hlavnespravy.sk

pozn. red.: niektorí odborníci zase tvrdia, že prevarená voda nie je súčasťou pitného režimu, názory odborníkov sa rôznia... Ajurvéda odporúča vodu 10 minút vodu variť, skúsenosti však hovoria, že ideálne je vodu iba priviesť tesne k varu a nevariť - sami si však musíte nájsť to, čo vám vyhovuje.

TOP KNIHA O VODE:

Poznámka Biblik: prax u ľudí, ktorí pijú reverznú osmózu, svedčí v prospech tejto úpravy vody. Človeka, ktorý pije reverznú osmózu prezrádza  na prvý pohľad lepšia pleť, dlhovekosť a vitalita - aj vo veku viac ako 80 rokov pracujú vo svojich kanceláriách a podnikoch. Také sú pozorovania z praxe. Na kvalitnú filtráciu vody môžete použiť buď destilačný prístroj alebo osmózu. Ľudia, ktorí sa zaoberali úpravou vody, tvrdia, že nemáte čo iné ponúknuť okrem osmózy, príp. destilačnéhoi prístroja. Niektorí odborníci hovoria, ako veľa minerálov sa stráca varením v osmóze a dokazovali to tak, čo obsahuje osmotická voda, v ktorej sa varila zelenina. Ale keď varíte polievku, jete aj tú vodu, takže osmóza je top vec na varenie! Na pitie - veľmi  závisí od mineralizátora. Niektoré firmy, na Slovensku známa napríklad AQUAVIA.sk ponúkajú extra mineralizátory a mineralizátory z prírodného alpského dolomitu. Napriek tvrdeniam výrobcov reverzných osmóz je mineralizácia a najmä pH väčšinou úplne nedostatočné! (pH vody musí byť mierne nad 7) Riešiť sa to dá úplne malou štipkou (zdôrazňujeme úplne malou štipkou) Tepperweinovej zmesi do každého pohára vody (vápnik vo vode by mal stačiť podľa niektorých tvrdení 20mg/liter). Pridaním úplne malého množstva zásaditej zmesi je možná úprava pH a najmä takáto voda by mala aj uhasiť smäd (čo niekedy neupravená osmóza nedokáže a človek chce piť a piť - čo môže predstavovať záťaž pre ľadviny, na osmózu si treba zvyknúť a treba ju minimálne oživovať Slnkom a občas pridávať minerály na zvýšenie pH)

Niektorí ľudia osmózu znášajú dobre, niektorí zle. Prírodná voda sa nedá ničím nahradiť, ale je kontaminovaná jedmi, chlórom, pesticídmi a spádom chemtrails. Reverzná osmóza / destilka musí byť nejako oživená, napríklad nabíjaním v sklených fľašiach na Slnku (pri nabíjaní vody na Slnku nepoužívame kov ani kovové vrchnáky). Ak sa voda nechá "solarizovať", t.j. nabíjať na Slnku, dostávame úplne inú vodu, dobré účinky majú aj číre sklené fľaše, ale veľa môže ovplyvniť i farba skla viac dokument HRM tu.

Názory odborníkov sa rokmi menia, dobré je počúvať názory odborníkov, ale riadiť sa tým, čo Vám vyhovuje. Biblik.sk zastáva názor, že bežne nemáte čo ľuďom na účinnú filtráciu vody ponúknuť okrem osmózy (príp. destilačného prístroja)

Voda má viac ako 400.000 informačných panelov*, do každého pohára vody môžete slovne vložiť požadovaný program, napr. ĎAKUJEM TI, MILUJEM ŤA - vyslovené s láskou a vďačnosťou za vodu Stvoriteľovi (takto vložený program by sa mal sa prejaviť rýchlo)

Mimoriadne vhodná vec je pridávanie ultračistého peroxidu* do vody, viac tu:

 

*LIEČBA SÓDOU A ULTRAČISTÝM PEROXIDOM:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/

SÓDA MÁ URČITE VÝZNAM, ALE DNES JE MOŽNÉ ZABEZPEČIŤ SI AJ IONIZÁTOR A PRIAMO PIŤ ZÁSADITÚ VODU BEZ POTREBY UŽÍVANIA SÓDY:

https://www.youtube.com/watch?v=xeGEM5uhgUQ

JEDNODUCHÁ PRÍPRAVA LIEČIVEJ (štrukturovanej) VODY tu v Poznámke:

https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

DIANA SISWARTONOVÁ - ŽIVÁ VODA (NECHEMICKÁ ÚPRAVA VODY - KRÁTKE VIDEO)
https://www.biblik.sk/news/diana-siswartonova-ziva-voda-nechemicka-uprava-vody/

*Voda - úžasný ruský dokument - RUS+CZsubs:
https://www.youtube.com/watch?v=cEt6v3tqYCI

Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIANSKE PYRAMÍDY AJ O VODE A DÔLEŽITOSŤ pH VODY / Dr. SEMIR OSMANAGIC: BOSNIAN PYRAMIDS + ABOUT WATER, WHY IS IMPORTANT TO KEEP PH ABOVE 7 (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-semir-osmanagic-bosnianske-pyramidy-aj-o-vode-a-dolezitost-ph-vody-dr-semir-osmanagic-bosian-pyramids-about-water-why-is-important-to-keep-ph-above-7/

DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!