CHEMIKÁLIE DNES OPÄŤ ROZPRAŠOVANÉ NAD TRENČÍNOM (AKTUALIZÁCIA 2x)

16.07.2018 12:56

Krásne, čisté a jasné modré nebo dnes opäť prekážalo tým, ktorí sú zvyknutí žiť v tme:

Vrstva chemikálií vypúšťaných z lietadiel - Trenčín, 16.7.2018, čas 10:56
 
Za necelé dve hodiny už nad Trenčínom opäť preberá vládu temnota:
Trenčín, 16.7.2018, čas 12:51: Vrstva chemikálií rozprášená tesne nad prirodzenými oblými oblakmi. Absorbovaním vlhkosti z prirodzených mrakov sa chemická vrstva postupne zahusťuje a vytrára sivú prikrývku, ktorá zahalila naše krásne slnkom zaliate mesto do polotieňa.
 
Komu prekáža slnko? Aké mocnosti páchajú na nás tieto zločiny? A prečo naše úrady svojou nečinnosťou tieto operácie podporujú? Odpovede sú jasné: Globálny prediktor, v princípe Boží nepriateľ, ovláda Políciu aj naše úrady a nárokuje si na vládu nad svetom, a teda aj nad počasím i nad ľuďmi. Súčasný počet ľudí na planéte sa z hľadiska Globálneho prediktora javí ako príliš vysoký:
"V minulosti bolo ľahšie kontrolovať milión ľudí ako ich zabiť, ale dnes je neporovnateľne ľahšie zabiť milión ľudí, ako ich kontrolovať." Zbigniew Brzezinski
 
ENGLISH ORIGINAL FROM:

"In a speech in 2009, Brzezinski elaborated, "...in early times, it was easier to control a million people, literally it was easier to control a million people than physically to kill a million people. Today, it is infinitely easier to kill a million people than to control a million people. It is easier to kill than to control...." Zbigniew Brzezinski

 
FOTKY/PHOTOS/FOTO:
RAW FOTO CHEMTRAILS TRENCIN 16.7.2018, cas_time 10:56-12:51:
 

 

AKTUALIZÁCIA 1:

Utorok, 17.7.2018, Trenčín, čas 14:18: Nebo je zatiahnuté, vyzerá ako pred dažďom, no zatiaľ neprší, resp. to, čo padá, nemožno nazvať dažďom, snáď to už poznáte. Veľmi zaujímavé zistenie zo včerajšieho dňa bolo, že akonáhle sa vrstva chemikálií roztiahla nad našim mestom, prakticky prestal fúkať vietor, ktorý podľa nášho subj. pozorovania ako by posúval vrstvu chemikálií presne na určené miesto. Máme dosť silný náznak, že dnes Globálny prediktor ovláda aj vietor. (všímajte si prosím) No v dnešnej dobe výkonných počítačov je možné presne naprogramovať vzorce, podľa ktorých majú lietadlá vypúšťať chemikálie tak, aby v presne určenú hodinu (berúc do úvahy rýchlosť a smer vetra) zatienili slnko. Podľa amerického úradu FAA (Federal aviation administration/Federálny správca letectva, americký úrad pre kontrolu letov) mal tento úrad na starosti v roku 2016 viac ako 15 miliónov letov! (konkrétne mal FAA na starosti v roku 2016 až 15.631.000 letov, zdroj tu) To je cca 43.000 lietadiel denne vo vzduchu! Ak by iba 10% z nich bolo upravených na vypúšťanie chemikálií, každý deň by 4.300 lietadiel mohlo robiť svoju prácu bez toho, že by pilot o tom vedel! Bohužiaľ chemtrails vypúšťajú aj komerčné aerolinky, ak by každé malo čo i len 100 kg týchto chemikálií na palube, denne by sa mohlo vypustiť 430 ton chemikálií iba nad USA, ak k tomu nerátame lety vojenských lietadiel, ktoré nesú na palube týchto chemikálií pravdepodobne niekoľko ton! A podľa našich pozorovaní na tieto akcie je prispôsobených najmenej 50% komerčných lietadiel, dokonca máme podozrenie, že novo dodávané komerčné lietadlá boli na tieto akcie navrhnuté už pri výrobe! Chemikálie sa môžu do komerčných lietadiel dopĺňať pri servisných intervaloch, snáď nečakáte, že raz príde do servisu Boeingu Markíza a budú vám zvestovať aj skutočné správy!?

Na snímkach porovnanie oblohy 16.7.2018_13:39 vs 17.7.2018_14:18

 
POSLEDNÉ/LATEST: FOTKY/PHOTOS/FOTO:
RAW FOTO CHEMTRAILS TN_16.7.2018_13:39 - 17.7.2018_14:18:
 

 

AKTUALIZÁCIA 2:

Trenčín, 17.7.2018, čas 15:04: V čase 15:04 v Trenčíne prší, začal fúkať vietor. Všetko sa javí akoby presne načasované od 15:00 hod.

Skutočnosť je, že niektorí ľudia v niektoré dni z nejakého dôvodu spia 12-14 hodín denne a cítia veľmi silnú únavu. Stačilo mať otvorený balkón pri tomto daždi a som tak unavený, že takmer nevládzem ani sedieť pri počítači! Okamžite po spustení dažďa mi opuchol nos a vyschla nosná sliznica, a zároveň aj hrdlo. Zdá sa, že koncentrácia jedov sa postupne zvyšuje, v priebehu dvoch rokov predpokladáme už badateľné úmrtia mnohých ľudí v dôsledku rozprašovania chemtrails. Naše telá dostávajú takmer každý deň obrovské dávky jedov + obrovské dávky silného elektromagnetického žiarenia. Ak si niekto popritom nedáva pozor na stravu, vodu a myšlienky, svoje telo pravdepodobne veľmi rýchlo zničí.

Začal sa boj o prežitie, v ktorom môžu obstáť iba ľudia, ktorý jadrovú silu ducha s Božou pomocou rozvinuli na odpovedajúci výkon. Takto sa bojuje o prežitie v tejto tichej tretej svetovej vojne: láskou, pôstom a modlitbou.