CHEMTRAILS: INTEZÍVNA ČINNOSŤ VRAHOV A PASIVITA ICH OBETÍ

26.03.2018 18:21

CHEMTRAILS: INTEZÍVNA ČINNOSŤ VRAHOV A PASIVITA ICH OBETÍ

Situácia na planéte Zem sa stáva pomaly ale isto neznesiteľnou. Geoinžinierske lietadlá ustavične zastierajú Slnko, vypúšťajú toxické chemikálie do ovzdušia. Satanom ovládané inštitúcie ako SHMÚ, vláda a polícia sa tým radšej nebudú zaoberať. Skrátka od SHMÚ nečakajte, že sa bude zaoberať počasím, od vlády nečakajte, že sa bude zaoberať problémami ľudí a od polície nečakajte, že bude vyšetrovať skutočné zločiny.

Všimli ste si aspoň niektorí, čo sa dialo na nebi v sobotu 24.3.2018? Ako postupne práškovacie lietadlá zabíjajú Slnko a aj nás všetkých?

Geoinžinierske lietadlá v sobotu 24.3.2018 na Slovenskom v dvoch hlavných fázach náletov vypúšťali dve vrstvy chemikálií, ktoré sa na prvý pohľad akoby zmiešali a vytvorili hustú oblačnosť. Postupne sa zahusťovala tmavá chemická clona na nebi od juhozápadu. Geoinžinierske posýpacie lietadlá vytvárajú túto neprirodzenú hustú tmavú oblačnosť, ktorú vidíme formovať sa na fotografii:

Sobota 24.3.2018: Operácia Indigo Skyfold - Indigová nebeská hradba. Vytváranie umelej oblačnosti za pomoci lietadiel, genocída - pokus o zníženie populácie ľudí na planéte. Počet obyvateľov na Zemi sa začína výrazne znižovať. (pre zobrazenie obrázka v plnom rozlíšení kliknite na obrázok)

Výsledok sobotňajšej práce vrahov je badateľný ešte aj dnes v pondelok 26.3.2018 - opäť máme ďalší temný deň, možno aj celý týždeň bez Slnka. Čoraz viac dní bez Slnka, s tmavou hustou oblačnosťou z ktorej takmer neprší - to je výsledok činnosti posýpacích lietadiel a nečinnosti ľudí.

Po sobotňajšom nálete po vychádzke von ľudia pozorujú bolesti hlavy a najmä únavu. Ľudia mávajú zrazu alergiu aj v zime, kýchajú svrbia ich oči, smrkajú akési čierne a červené vlákna z nosa, často krát spolu s krvou. (Čierne a červené vlákna je vidieť po vysmrkaní sa na bielom servítku, všímajte si ich, napíšte o tom napr. na SHMÚ, lebo teraz už nestačí vysvetlenie, že podľa štátnych meraní je všetko v poriadku)

To je moji milí ešte len začiatok, je to prvá fáza, kedy sa situácia na Zemi stáva postupne neznesiteľnou. Tí, ktorí s tým chcete niečo robiť, určite nájdete spôsob, ak Ho budete hľadať. (Jedným zo spôsobov je aj finančná podpora projektov ako INFOVOJNA, SLOBODNÝ VYSIELAČ, BIBLIK  a ďalších kvalitných projektov. Zdieľajte tieto informácie na sociálnych sieťach, príp. zakladajte vlastné stránky ako sú napr. tu a tu. Najmä píšte o chemtrails na úrady, zbierajte dôkazy, podávajte trestné oznámenia, ale každý prosím vás v rámci vašich možností a schopností niečo robte, môžete toho urobiť naozaj veľa, ak chcete)

Ostaní ako dobytok čakajú v kúte na porážku, prasiatka začnú obvykle kvičať až vtedy, keď cítia, že ich pôjdu rezať. Typická reakcia človeka, ktorý prijal pozíciu dobytka je: "ja aj tak s tým nič nespravím." Áno ty hovädo, bude ti ako si povedal! Lebo si odmietol čo i len položiť si otázku, čo s tým naozaj môžeš aj ty každý človek robiť! Len ďalej plať dane, plať poplatky za smeti, plať koncesionárske poplatky a ostaň ticho, veď aj takto môžeš uznať svoju pozíciu hoväda!

Človek ktorý vidí a vie čo sa deje, jednoducho to nemôže nechať len tak. V ostatných ľuďoch stále musí existovať pochybnosť, či sú to naozaj chemtrails na tej oblohe. Čo by ste ináč robili Vy, keby ste mali absolútnu 100% istotu, že sa Vás vrahovia s tichým súhlasom vlády s pomocou toxických chemikálií vypúšťanými z lietadiel snažia zabiť?