CHEMTRAILS TRENČÍN 25.7.2019 (18:44 - 20:38) SK, pt. ENG

25.07.2019 23:35

Ak si všímate oblohu, lietadlá vrahov, s ktorými naša vláda ticho spolupracuje nám vytvárajú totálne neprirodzené nebo, na ktorom dnes už prakticky neexistujú normálne mraky. Násyp chemikálií do mrakov obvykle spôsobí ich rozpustenie.

Alebo naopak - dažďové mraky zahustia do temnej vrstvy, z ktorej buď leje stále, alebo neprší takmer vôbec. Obloha a počasie sa stali nenormálne a neprirodzené, ako všetko, kde má satan svoje pôsobisko. A na nebi a na ovplyvňovaní počasia sa dnes pracuje veľmi vytrvale. Napr. tu je vidieť aj vypúšťanie chemikálií priamo z civilného lietadla a aj to modifikované nebo z výšky:

Zrejme by stačilo, keby ste si aspoň 5 minút denne všímali oblohu. V niektorých dňoch býva cítiť silný zápach chemikálií v ovzduší, ľudia sa dusia a kašlú, ale chrapúni zo štátnych úradov ešte tvrdia, že nič sa nedeje, všetko je v poriadku! Som veľmi rád, že nemám deti, pretože ak by mi v noci začali kašľať, doviedol by som ich na Úrad na ochranu ovzdušia, prípadne na Ministerstvo životného prostredia. Akúkoľvek respiračnú chorobu ovplyvňuje vdychovanie častíc, ktoré posýpacie lietadlá sypú do ovzdušia. Za veľmi jasného dňa si môžete prekryť slnečný kotúč a pozrieť sa na pokus o vraždu vás a vašich detí na vlastné oči: https://www.youtube.com/watch?v=T3xVAgvspNg (light-reflecting particles sprayed from planes)

Len čo sa prirodzené oblaky-barančeky začali formovať, boli rozpustené a zabité jediným náletom (18:44). Hovorí sa, že ako hore, tak aj dolu. Keď sú hore vraždené oblaky, dolu sú vraždení ľudia a v tomto prípade je tomu tak na 100%. Bez ohľadu na kecy "odborníkov", nemusíte byť fekalológ, aby vám došlo, že na chodníku je nasraté od psa. Ani nemusíte vedieť nič o kondenzačných stopách, aby vám bolo jasné, že lietadlá umelo zasierajú nebo.

 
 

Výsledok práce diablov o 20:00

 
 
 
 
 
VRAH V AKCII - POSÝPACIE LIETADLO_MURDERER IN ACTION - CRIME PLANE SPRAYING
 
 
Skutočné Slnko už úplne zapadlo, žiariaci disk aj aura okolo sú vďaka svetloreflexným časticiam / The real sun is beyond the mountains, what we can see in the picture is reflection thanks to artificial light-reflecting particles sprayed from planes. The yellow disc and the aura around - both is light reflection.
Už viete čo pôsobí dusno a neznesiteľné horúčavy? Je to tento štít.
Prostredníctvom chemikálií je možné vyrobiť brutálne oteplenie, ale ak je vo vzduchu prítomná vysoká vlhkosť, jej absorbciou je možné spôsobiť aj prudké ochladenie.
Umelý horizont, nenormálne zore vďaka násypu chemikálií / artificial horizont thanks to chemtrails chemicals
 
CHEMTRAILS TRENČÍN, 25.7.2019 18:44-20:38_RAW FOTO+TAG: