CHYSTÁ SA VAKCINAČNÁ POLÍCIA?

17.02.2021 20:14

Rakúsko ponúka Slovensku armádnych zdravotníkov na pomoc s koronakrízou:

https://www.hlavnespravy.sk/rakusko-ponuka-slovensku-armadnych-zdravotnikov-na-pomoc-s-koronakrizou/2442114

Top koment:

Keď mi ráno oznámili túto úžasnú správu, prvé čo ma napadlo, že to bude nejaká vojenská pomoc pre vládu, ktorú by ináč ľudia zvrhli.
Niečo ako vakcinačná polícia, čo bude vláde pomáhať šíriť tentokrát skutočnú pandémiu cez vakcíny.

Nuž, tak čo iné čakali ľudia, keď sa bez príčiny začali hrať na pandémiu? Kto to k*rva stvoril toto všetko? Široko-ďaleko tu nikto nebol ani chorý ani nikto neumieral. Ale verili zhovadilostiam v telke, hrali podľa scénára a teraz, ak sa nechajú dokopať k očkovaniu, konečne tu tá pandémia môže byť! A gójovia tú pandémiu v kútiku hovädzieho srdca radšej chcú! Prečo? Ináč by museli pripustiť, že celé opatrenia dodržiavali zbytočne a to by neuniesli! To by sa radšej modlili, aby tu tá pandémia bola ako by mali pripustiť, že ich zase oklamali! A tak lacno, búúúúúúúúú! Ich ego by to neunieslo! Proste ľudia by museli uznať, že sú hovädá a to neurobia. Nejako takto to myslím funguje tá psychológia...

- - -

Poznámka Biblik: hm, možno je namieste modliť sa za Matoviča, lebo keby sa obrátil a odmietol genocídne vakcíny, ešte by mohol zamiešať karty. Ale aj ruská vakcína je podľa mňa zlo... Ak by ľudia nevedeli, že choroba je z otráveného vzduchu, pôdy a vody, očkovali by sa, ale problém by to nevyriešilo, podobne ako žiadny nový vírus nevyriešia rúška ani lockdowny a vakcíny. Treba sa pýtať: "Kto otrávil vzduch?" a "Čo kontaminovalo vodu a pôdu?"

Toto je spád, ktorý dýchame, jeme a pijeme, s kondenzačnými stopami to nemá vôbec nič spoločné. Ak by v tom bol vírus, resp. ak by tieto chemikálie pôsobili zápaly, ochorenia a "nový vírus", tak nepomôže ani 20 ročný lockdown! Opýtajte sa vlády, aké robia opatrenia na to, aby chránili vás aj vaše deti. Ak žiadne, tak sa takej vláde a ich nariadeniam bráňte ako najlepšie viete, podľa možnosti bez použitia násilia, nenásilným aktívnym odporom proti ich neúčinným, fašistickým a celkovo bezvýznamným bláznivým nariadeniam.

Ako od rozprašovania chemikálií z lietadiel chránia rúška, rozostupy, vakcíny a lockdowny? Lockdown je treba - lockdown vzdušného priestoru až do skončenia vyšetrovania, to by sme sa možno boli načas ochotní zaprieť a nelietať na dovolenky, chodilo by sa chvíľu loďami, vlakmi, autami... Posledných 10 rokov upozorňujeme úrady na rozprašovanie chemtrails, žiadali sme vyšetrovanie, podávali sme trestné oznámenia. Vraj tie čiary na nebi podľa úradov, SHMÚ a Polície to je nič, vraj sú to len bežné kond. stopy... Očakávali sme u ľudí problémy s dýchaním a globálnu ekologickú katastrofu, vyvíjame obrovské úsilie aby sa ľudia snažili bojovať za vyriešenie skutočných problémov, ale to ich musia najskôr poznať:

"Sú to oblaky zasievané lietadlami ktoré vypúšťajú aerosóly do hornej časti atmosféry." Dr. Jasper Kirkby, PhD, CERN

Viac informácií: do hľadania na biblik.sk napíšte slovo chemtrails