ČÍNA SA SŤAŽUJE NA STARLINK SATELITY, JEJ VESMÍRNA STANICA SA DVOM VYHÝBALA (+Poznámka Biblik - MOŽNÉ VYSVETLENIE CITLIVOSTI NA ELEKTROMAGNETICKÉ ŽIARENIE)

28.12.2021 18:25

dsl.sk

"Čína v prvej polovici mesiaca upozornila OSN na dva incidenty so satelitmi Starlink od SpaceX, ktorým sa tento rok Čínska vesmírna stanica dvakrát vyhýbala.
Čína upozornila OSN na základe ustanovenia Vesmírnej zmluvy, podľa ktorého majú členské štáty informovať OSN alebo ostatné štáty o nebezpečenstve pre život alebo zdravie astronautov. Podľa Číny incidenty predstavovali nebezpečenstvo pre život alebo zdravie astronautov na Čínskej vesmírnej stanici.

Starlink aj ďalšie pripravované systémy pre poskytovanie pripojenia k Internetu z množstva satelitov na nízkych orbitách výrazne zvyšujú počet väčších objektov na obežnej dráhe Zeme. SpaceX už spolu vyniesla viac ako 1.9 tisíc satelitov Starlink, celkovo plánuje aj pre prvú generáciu systému mnohé tisícky satelitov." Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=25708

Poznámka Biblik: myslím si, že o žiadny internet tu v skutočnosti nejde. Ide o to čo najviac ožarovať ľudí. Ide o možné manažovanie tzv. "pandémie", existuje možnosť menením výkonu a frekvencií vyvolávať choroby? Domnievam sa, že áno. V prvomrade je Starlink projekt na myšlienkovú kontrolu. O týchto satelitoch, tzv. Muskove satelity  sme písali tu: https://www.biblik.sk/news/musk-ma-na-oblohe-uz-420-z-planovannych-12-000-satelitov-na-bezdrotovu-internet/

Musk je podľa nás len Maskot/Muskot globálnych korporácií. V článku nájdete aj frekvencie týchto nízkoorbitálnych bezdrôtových žiaričov. Cez deň v opakujúcich sa vlnách cítim zvýšené dávky žiarenia, možno je to preletom satelitov, neviem.

Práve som bol chvíľu vonku, iba vysypať smeti. Zvlášť vo vlhkom počasí mávam silné bolesti hlavy, čo je spôsobené žiarením blízkych mobilných antén. "Kužeľ" žiarenia mám namierený rovno pred dom, hodnoty žiarenia sa pohybujú v rozsahu okolo 250.000 - 500.000 mikroWatt/m2 ustálene. Chvíľkové zastavenie na mieste v takomto prostredí by mi mohlo spôsobiť bolesti s dobou liečenia aj niekoľko dní. Prostredie je tu pre mňa niekedy už úplne neznesiteľné, doteraz vždy zasiahol Boh, keď videl, že už sa to nedá vydržať. Spávať v meste je niekedy obrovský problém, hodnoty, ktoré sme namerali na rôznych miestach v bytoch na Soblahovskej ulici dosahujú až 100.000 mikroWatt/m2, v našom byte je to 700-2.000µW/m2* vo vnútri bytu, (balkón až 30.000µW/m2), čo je prostredie, v ktorom sa už vôbec nedalo normálne spávať. Je možné aj to, čomu tu hovoríme zázrak, verím, že môže dôjsť aj k úplnému vypnutiu mobilných žiaričov. A tie satelity možno nezostrelí Boží zásah, ale Číňania, Rusi alebo niekto iný! A čím skôr, tým lepšie, pretože nejaké špiny sa rozhodli vytvoriť prostredie, kde budú ľudia chorí a umierajúci:

Chemtrails sypú zvlášť pred dažďom, aby to svinstvo padlo na zem. Inštalujú stále nové mobilné antény, pretláčajú Wi-Fi na verejné miesta, do vlakov a MHD, vypúšťajú Wi-Fi satelity, a potom vyhlasujú rakovinu a choroby, ktoré týtmo vyvolávajú za štandard!
* takéto hodnoty cítia zatiaľ obvykle iba mimoriadne citliví ľudia, avšak niektoré zóny v TN napríklad TESCO/LAUGARICIO začínajú mať kôli extrémne silným vysielačom problémy aj šoféri a návštevníci tejto oblasti, mnohí sa tejto zóne už radšej vyhýbajú. Podľa mapy VúJE je to jedna z najzažiarenejších zón. Extrémne zažiarené oblasti sú aj okolie OC Južanka, okolie City University, Okolie Trenčianskej univerzity, okolie starého Zimného Štadióna, Okolie Váhu pri škôlke / dosť aj detské ihrisko a golfové ihrisko (6.000µW/m2)
, okolie OZC MAX (viac ako 500.000µW/m2) Takéto hodnoty sú úplné extrémy, bolesti a problémy súvisia so vzdialenosťou od vysielača, niekedy 6.000 jednotiek môže byť znesiteľnejších ako 2.000.

Príklad ako vzniká citlivosť na EM žiarenie: taký 500.000 µW/m2 vysielač (OZC MAX aj Soblahovská 19, 21, 23) keď žiari do najzadnejšieho bytu, prežaruje dovnútra v hodnotách okolo 2.000µW/m2. Potom, človek, ktorý spáva v takomto prostredí začína mávať silné bolesti hlavy v aj blízkosti Wi-Fi a mobilných vysielačov, niektorí už nemôžu používať mobil vôbec! Avšak (!) Ak človek spí niekoľko dní v normálnom prostredí, potom už nemá problém normálne chodiť do mesta a necíti také silné bolesti pri prechádzke okolo vysielačov! Teda citlivosť na EM žiarenie je ako sa zdá spôsobená prostredím, v ktorom telo ustavične bez prestania dostáva obrovské hodnoty žiarenia. (aj dovolenky Wi-Fi, mobily, mobilné antény) Podľa niektorých výskumníkov dochádza ku kumulácii, teda citlivých osôb je čoraz viac - je to iba prirodzená reakcia tela na toxicitu prostredia. Všímajte si pozorne, k čomu vás choroba provokuje, napr. takej banalite, ktorej sa hovorí hemoroidy, alebo svrbenie zadku môže byť spojené so zlým, sedavým životným štýlom, ale niekedy aj s kontaminovaným prostredím! Vlastne hemoroidy upozorňujú, aby človek zdvihol riť! V niektorých prípadoch aby zmenil sedavý životný štýl, niekedy až k tomu, aby zmenil prostredie. Pokiaľ človek takéto varovania nevníma, domnievam sa, že by mohlo dôjsť až k rakovine konečníka. Toto je dobrý príklad, ak sa nad tým zamyslíte a budete dostatočne bdelí, môžete rozpoznať, k čomu vás choroba provokuje a správne zvoliť aktívny prístup k liečbe. Pasívny prístup - lieky, liečivé maste, čaje, byliny to je jeden spôsob. Ale niekde tkvie príčina, prečo sa choroba objavila a prevencia je tieto príčiny rozpoznať a urobiť opatrenia. Je isté, že vakcíny nie sú cesta, ani keby boli 100% účinné.
Mnohé choroby by prestali úplne existovať, ak by prostredie bolo normálne. Ak ak je toxické prostredie, aj najlepší liek a dokonca aj 100% účinná vakcína by bola iba presunutím choroby, odkladom, keby by hrádza opäť pretiekla.