ČISTEC LESNÝ: KÚPEĽ NA ZMYTIE NEGATÍVNEJ ENERGIE (AKTUALIZOVANÉ 19.1.2020)

30.12.2020 19:03

Čistec lesný - polovicu sáčku čisteca vyvariť cca v troch litroch vody (varil som 20 minút a 40 minút nechal lúhovať) Scediť a pridať do kúpeľa.

(Na google sú aj iné recepty, hľadanie "čistec kúpeľ")

Kúpeľ môže údajne v niektorých prípadoch zmeniť farbu do čierna, prípadne aj voda môže údajne zmeniť štruktúru, napr. rôsol. Ale oveľa viac ako takéto veci si všímajte, ako sa cítite. 

Po kúpeli by ste sa mali najneskôr do pár hodín cítiť oveľa lepšie. Určite si ku kúpeľu (alebo po) zároveň podľa návodu uvarte čaj a popíjate. Mne sa osvedčilo popíjať čaj pri kúpaní.

Kúpeľ môže veľmi pomôcť odstrániť z tela značnú časť elektromagnetického žiarenia.

 

O čisteci sú niektoré zaujímavé články (google)

-   -   -

Ak do kúpeľa používate kúpeľové soli alebo sódu, kúpeľové soli by mali byť bez chemikálií a sóda by mala byť bez hliníka. Kvalitná a lacná sóda bez hliníka je dostať napr. tu.

Pri kúpaní (sprchovaní) sa veci vstrebávajú cez pokožku, preto by prísady do kúpeľa mali byť úplne čisté chemikálie bez aditív alebo veci na prírodnej báze. Zvážte aj sprchový filter, napr. tu. Bežne čo sa týka sprchovania by mala stačiť voda a špongia bez akýchkoľvek sprchových gélov a mydiel, ktorými sa môže zmývať ochranný film (viac Kniha Dr. Campbell-McBride tu)