CÍTI TU VÔBEC NIEKTO POTREBU PRED PSYCHOPATMI BRÁNIŤ ASPOŇ SÁM SEBA?

03.02.2021 16:47
"VÄČŠINA ĽUDÍ JE DÔKAZOM TOHO, ŽE ICH PRINCÍPY V ŽIVOTE NEFUNGUJÚ." 2.2.2020 14:02 "MOST OF PEOPLE IS THE EVIDENCE, THAT THEIR PRINCIPLES DOESN'T WORK."

- - -

"Ryba smrdí od hlavy. Sadistický psychopat z TT je notorický klamár ,
podvodník , plagiátor , zlodej , papaláš , bezcharakterné arogantné prasa a tomu sa pripodobili aj všetci jeho podriadení. Všade a na všetkých úrovniach. Klamstvo , vyhrážanie sa , udávanie , zatýkanie , väznenie , mučenie , vraždenie je ich pracovná metóda. Sú to dnes ukážkoví fašisti. Polícia dnes bezočivo klame , lebo Matovič." ZDROJ: DISKUSIA HS

- - -

Poznámka Biblik: možno, že tými "opatreniami" chcú ľudí vyprovokovať k násilným akciám, aby ich zločinné opatrenia boli aspoň čiastočne legálne.

Podľa našich informácií v Taliansku otvorili 50.000 reštaurácií. Polícia chodila po baroch, hostia ich vypoklonkovali. Talianska vláda tam aj s ich nariadeniami vlastne skončila. A čo Slovensko? Teror zločinnej vlády bude na Slovensku pokračovať až dovtedy, dokým takú vládu ľudia budú počúvať. (takúto vládu rešpektovať sa zhnusilo už aj policajtom, status jedného príslušníka PZ tu. Kôli izoláci, šikane a teroru vlády rastie agresivita a patologické správanie ľudí. Súčasná vláda je protispoločenský živel, dodržiavanie nariadení vlády znamená podporovať vyvolávanie problémov a chorôb. V konečnom dôsledku, nariadenia vlády poškodzujú a ohrozujú aj ľudí aj policajtov.  Mali by sme byť spoločne rázne nenásilne zakročiť proti fašistom - táto vláda vrátane tejto prezidentky patrí pred súd. Zločinci, klamári a teroristi tu robia z celého národa bláznov. Vyzývajú na "slušné" podstúpenie sebapoškodzovania (rúška) vedúceho k úpadku nielen ekonomiky (lockdowny), ale aj k poškodeniu fyzického i psychického zdravia (vakcíny). Psychopati sa rozhodli rozložiť spoločnosť a pretvoriť ju na svoj obraz.

Vôbec akékoľvek vážne venovanie pozornosti ich "opatreniam" je spolupodieľanie sa na budovaní fašizmu, je povinnosťou každého slobodného človeka bojovať za svoje základné ľudské práva a za slobodu. To je prvé, čo treba chrániť, zdravie počká, zdravie nie je najvyššia hodnota a nemôžete zabiť slobodu pod zámienkou ochrany zdravia!!! 

Zároveň, je na každom človeku, ako chce ďalej žiť, pretože doterajší spôsob života bol nezlučiteľný so zdravím a väčšinou sme boli úplne odkázaní na niekoho druhého: nesamostatní, nesebestační, odtrhnutí od prírody a úplne závislí na manieroch psychopatov - teda, celkovo náš životný štýl bol dlhodobo neudržateľný. Kruh tohoto otroctva roztočili otrokári tak, že už ďalej mnohí nevládzu vôbec... Dostali sme však teraz ešte jednu šancu a nie je to vírus, ktorého by sme sa mali báť. V skutočnosti, my ich "systém", rozumej otroctvo, diktatúru, teror, chaos ani žiadne ich vakcíny nepotrebujeme! Potrebujeme vlastné zdravé potraviny, vlastné zdroje energie a silnú sebestačnú domácu výrobu, potom nepotrebujeme ani ich peniaze! Súčasné peniaze majú v moci psychopati, hotovosť môže byť zo dňa na deň zrušená alebo znehodnotená. Aj to, čo máte na účte môže byť razom blokované alebo nedostupné. Ich peniaze nie sú skutočná hodnota, závisia plne od nálady zločincov, ktorí ich môžu kedykoľvek stiahnuť, devalvovať alebo "vypnúť".

Potrebujeme Boha a žiť v láske s Ním v mieri. Mohla by sa začať normálna, trvale udržateľná civilizácia, ktorá odmietne žiť na dlh. Dlh, čo sme vyrobili zabíja, ďalej nám ho asi "zhora" nedovolia robiť, ach Bože, ak by si nám dal ešte šancu a múdrosť ako sa bleskurýchle napraviť a vymaniť z otroctva pút satana. Možno bude ešte tento rok veľmi dôležité dopestovať si vlastné potraviny, zaujímavé a pomerne nenáročné možnosti obživy v núdzových časoch sú napr. niektoré jedlé huby a kvasinky. Niektoré kvasinky sa dajú ľahko množiť a môžu slúžiť aj na dlhodobú výrobu núdzovej potravy. Dôležitá je aj zásoba čistej, prípadne destilovanej vody a čistej prírodnej soli, ktorá môže pomôcť udržať vodu v tele. Čistá voda + aspoň nejaké vlastné potraviny možno budú mať cenu zlata. Vo vojnových časoch prežívali mnohí dnešní dôchodcovia na obyčajnom kryštálovom cukre, ktovie, či by v zdraví prežili aj s tým dnešným...

Spomínam si na jedno staré heslo: "CUDZIE NECHCEME, SVOJE SI NEDÁME!" Bohužiaľ, dosiaľ sme v skutočnosti mali (aj v socializme) máločo svoje a tak s nami mohli pomerne ľahko manipulovať, bola to už vtedy divoká privatizácia pod heslom kolektivizácie či znárodnenia. Banda zločincov sa tešila neobmedzenej moci, to čo patrilo štátu, patrilo vlastne im! Svoj sen podobne ako súčasná vláda, nech mali hoci i tie najlepšie úmysly, budovali nelegálne! Väčšina, ktorá nič nevlastnila a o slobode a svojich právach nemá poňatia dodnes, tieto zločiny neodsúdila hneď v zárodku. ("Aké práva, šag je tu pandéééémia! - - - mééé!")

Po novom mali dokonca ľudia uveriť, že aj o našu bezpečnosť sa postará niekto iný - necítili sme mnohí potrebu na rozdiel od bohatších národov ani mať armádu a zbrane, ak by bolo bleskovo treba brániť seba a svoju rodinu... Ale najskôr je potreba mať čo brániť, nejakú skutočnú duchovnú hodnotu. (zrejme preto sú najviac ozbrojení Švajčiari a Američania, národ a vlasť je pre nich vysoká hodnota) Na nejaké celonárodné povstanie, (ku ktorému nás chcú možno donútiť), k tomu zrejme dôjde, skôr však na to použijú svoje vlastné skupiny - teroristov, utečencov a provokatérov.

Schopnosť a vôbec ochota brániť sa alebo riskovať život z vlastnej vôle pre vyšší cieľ závisí od duchovnej vyspelosti každého človeka. USA, Taliansko, Španielsko - tam by som očakával, že ľudia so sebou nenechajú takto zametať a možno sa niekto snaží vyprovokovať skutočne núdzový stav. Pripadá mi to, že o to tu ide od začiatku, a popri tom naočkovať ľuďom chorobu cez nos (testovanie) alebo rovno poškodiť imunitu injekciou vo vakcínach. (robí sa to bežne, poškodzuje sa imunita už detskými vakcínami a očkujú sa deťom cez vakcíny choroby) Vlastne pred satanistami toľko očakávaným nástupom totality chcú eliminovať odpor - vyhladiť či poškodiť ľudstvo tak, aby pohyb, myslenie, zdravie, všetko bolo úplne závislé na technológiách, čipoch a liekoch, ktoré ovládajú oni.

Pôjde niekto pred fašistami brániť vlasť? Lebo čo je vlasť, tam kde už nie je nič vlastné? Má človek vlastný dom, ak mu energiu naň (úver) dodáva a kontroluje banka? Má človek vlastný obchod, ak je v prenájme? Alebo chceme ešte žiť takto, kde je všetko závislé od internetu, ktorý môžu vypnúť, alebo obmedziť ako sa im zachce? (Kto nebude očkovaný, príp. nebude mať čip, napr. mobil, alebo očk. status, napr. nebude môcť využívať internet, mail, cestovanie, služby a pod...) Chceme ďalej fungovať v takomto svete? Vo svete, kde ku "gombíku" ľahko príde cvok a môže sa vyhrážať, že všetko zavrie, zaizoluje a vypne? A jemu podobní mu v tom pomáhajú, lebo majú pocit, že sa konečne zúčastňujú niečoho veľkého a dôležitého - boja proti vírusu! Cíti tu vôbec niekto potrebu pred psychopatmi brániť aspoň sám seba? Žiadny lockdown, zastavenie je smrť! Práve teraz by sme sa mali stretávať a diskutovať, čo a ako ďalej.

Myslím si, že nie rúška, ale FFP3 respirátory so správnym odporúčaním (iba určitý čas nosenia+ich dezinfekcia) mohli niektorým ľuďom pomôcť, zvlášť, keď sa sypú jedy do vzduchu. Ak by zamaskovaný xicht dnes nebol symbolom podriadenosti, v daždivom a hmlistom počasí by som kôli časticiam chemtrails možno bol ochotný nosiť FFP3 respirátor. Rúška sú skôr k tomu, aby ľudia ochoreli. Ak by boli odporúčané FFP3 respirátory,  možno by mohli znížiť riziko vdýchnutia častíc chemtrails a možno by mohli pomôcť určitým spôsobom (zvlášť v určitých dňoch extrémneho posýpania) aj chrániť zdravie. A nikto by sa nemusel báť ľudí, ktorí respirátory nosiť nebudú, nechcú alebo nemôžu. Samozrejme, aj nosenie respirátorov by malo svoje následky, prirodzené to nie je a myslím si, že imunita je nastavená tak, aby neustále vyvíjala aktivitu, teda, že človek potrebuje vdychovať časť vzduchu druhých ľudí. Zrejme, je tam aj nejaké (vz)duchovné prepojenie medzi ľuďmi.

Zaujímavý názor je zakladať komunity, ktoré sa vrátia k normálnemu prirodzenému spôsobu života. Neznamená to odmietať technológie, ale nastaviť pravidlá komunity (príp. nového štátu) bez závislosti na cudzích peniazoch a cudzích technológiách, cudzích potravinách, úveroch, núteného zamestnania... Uvedomelí ľudia by mali položiť základy nového, zdravého, trvale udržateľného fungovania jednotlivca a spoločnosti. Lebo ako ináč môžu byť ľudia šťastní, ak sú úplne zahnaní od prirodzenosti? A potom, ako môže byť spoločnosť zdravá, ak ľudia nie sú šťastní? Chceme ešte ďalej vojny a globálne ekonomické krízy, alebo civilizačné choroby, pohromy, mor a vírusy, ktoré majú korene v pomýlenom chápaní sveta? Vychovávali nás, že je to "normálne", vlastne tzv. elita nás neustále vedie od jednoho kolapsu k druhému a tvrdia, že práve ich musíme počúvať. Teraz sa už tým netaja, o čom im ide - totalitná svetovláda a fašizmus. Ide o to, či vieme, čo chceme my? Za aký život a za akú spoločnosť sme? Jednorázovo - po nás potopa, s tým, že zopár trochu šťastnejších budú možno milionári, ale väčšina sveta bude zomierať dookola na mor ako v stredoveku, zase kôli nejakej "špine" z otráveného vzduchu, zo znečisteného jedla, alebo z otrávených vôd? V minulosti to boli vojny, splašky, hmyz a potkany, dnes je špina elektromagnetické žiarenie, chemtrails a chemikálie a choroby zo zlej vody a z neprirodzenej dovozovej stravy! Ak je toto cena, nepotrebujem sa obliekať do hodvábu ani chodiť v zlatom voze! Alebo povedané ináč: ak môžem byť milionár za cenu premárneného života pred obrazovkou počítača obklopený umelým žiarením z mobilov, satelitov a Wi-Fi, to radšej chcem byť úplne obyčajný človek! (Miesto pripútania k virtuálnej realite a sledovania mailov a pohybov na účte by ma zaujímalo, ako môžem mať niečo skutočné, aspoň vlastnú zdravú zeleninu, obchody môže nejaký cvok zajtra zavrieť a z tej závislosti behá mráz po chrbte. Ak by bol dopyt aj po vlastných zdrojoch energie, mali by sme rýchlo široko známe a dostupné aj iné riešenia ako len fotovoltaiku) V skutku, toto je primitívny životný štýl, ak by sme nemali hľadieť čo celkovo ďalej! Všetko naokolo umelé, ožiarené, neprirodzené a zničené, svet zaplavili následky zlých ľudských činov a nesprávneho spôsobu myslenia, ale pár miliardárov si myslí, že sa zachránia. Čo chcú dať svojim deťom, virtuálnu realitu zdravej planéty? Tam, kde je človek úplne odtrhnutý od prírody, civilizácia ani žiadny jednotlivec nemôže dlho prosperovať. Je čas aby sme spolu s niektorými ostatnými ľuďmi hľadali a nachádzali riešenia ako celkovo ďalej.

Problémom pre každú tyraniu sú ľudia, ktorí veria v Boha. Človek, ktorý cíti, že láska je nad všetkým vedome alebo nevedome k Nej smeruje. Kto srdcom verí v Boha, ctí si pravdu a slobodu, príliš nezávisí akého je náboženstva. Taký človek je ochotný brániť hodnoty, bez ktorých pre neho život nemá význam. Nie kôli Bohu, ani kôli sebe, ale preto, že je to správne. To je ten bod, ktorý tu mnohým chýba, lebo mnohí tu nemajú žiadne hranice, pre nich nie je žiadny "večný život", neexistujú u nich žiadne večné duchovné hodnoty, ktoré by boli ochotní brániť. Sú to ľudia "na jedno použitie" a tak sa k nim aj správajú, ako k ľudským zdrojom. Oni budú brániť systém, ktorý ich žmýka, je to jediné, čo majú, pretože ak sú toho súčasťou, aspoň niekam patria. A to ešte mnohí z nich majú svoju chyžku v prenájme alebo byty či domy na splátky u zahraničnej banky. Z nejakého dôvodu kontrolu nad domom človeka už nemá ani sám človek ani štát, ale zahraničná banka. Všetky návyky ľudí a peniaze kontroluje niekto iný, mimo štát, s tým, že ak si zmyslí krízu, je kríza. Nesamostatný štát s cudzou menou ovládaný zahraničnými bankami je štát na hlinených nohách. Krízy, hry na pandémiu, lockdowny, devalvácia, či vojna - všetko závisí od nálady globálneho prediktora. Banky by mohli kľudne zvýšiť zrovna teraz úrokové sadzby, ak by ich vlády nechceli poslúchať... Ako by už bolo normálne byť sluhami a žiť na dlh, ktorý kontroluje niekto iný a ak sa mu to dovoľuje, ten má v moci celý štát. Taký štát nechcem, ak keď sú práve teraz dobré šance byť milionárom. Väčšina ľudí v takomto otrockom, od základu nezdravom systéme pôjde z jednej biedy do druhej, a to utrpenie zasahuje celý svet, teda aj z tých najbohatších a ťažko môže byť v takomto svete niekto šťastný. Spoločnosti sú predhadzované "voľby" a rôzne "riešenia", len to nie, ako sa oslobodiť od otroctva, ako byť slobodný a žiť celkovo trvale udržateľne, harmonicky, zdravo. Dá sa potom s takou spoločnosťou ľahko manipulovať a je dosť ľahké ich pozabíjať, ak nebránia svoju dušu, nebudú brániť ani svoje telá pred vakcínami! Kto si myslí, že najvyššia hodnota je brániť telesné zdravie, stratí ho (napadá ma bibl. verš Mar8:35) to asi teraz musia mladšie duše poznať sami na sebe... Ak niekde vznikne choroba, riešením nie je vakcína, niečo k chorobám viedlo a to treba najprv zistiť. Iné opatrenia by sme mali - kontrola čistoty vzduchu, vody, kvality potravín, vyšetrovanie bezpečnosti mobilných technológií a lockdown niektorých vysielačov, vyhlásenie pátrania po zločincoch, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou majú moc rozprašovať jedy do vzduchu... Tých treba odhaliť, vyšetriť pôvod "pandémie" a začať prevenciu pred ohrozovaním života na planéte. Čo každý môže robiť, je začať prehodnocovať kvalitu svojho života a odstraňovať závislosti, charakterové nedostatky, zvyknúť si nebáť sa a nevenovať pozornosť deštruktívnym myšlienkam (chce to prax), zaviesť do svojho života disciplínu, poriadok a sústrediť sa na dobré, lebo zárodky zákerností páchané zvonka bandou psychopatov nesieme aj v sebe. Jedna teória je, že ak týmto trpí a je ovládaná početná skupina osôb, zhmotní sa to v podobe vlády, ktorá tiež ide proti nim.

Nad položením základov pre trvale udržateľný mier by práve teraz mali uvažovať odborníci aj jednolivci.