ČO AK BY NARIADILI NOSIŤ 50-KILOVÚ OLOVENÚ VESTU?

03.04.2020 13:50

Médiami rezonuje správa o novom víruse. V telke vystupujú odborníci s opatreniami. Nakoľko nový vírus likviduje zvýšená teplota, hlavný hygienik navrhol nosiť 50-kilovú olovenú vestu: "Mladí sa spotia, čo významne znižuje riziko nákazy, a dôchodcovia si dobre rozmyslia, či pôjdu do obchodu. Takto budeme prvá krajina, ktorá lepšie chráni všetkých od každého!"

Vestu je dobre si obliecť pod hrubý kožuch alebo bundu so zipsom. Zákonom stanovená hrúbka bundy musí dosiahnuť minimálne 4 centimetre. (väčšina občanov si musí obliekať naraz dve, ak majú len jednu, štát im druhú nepreplatí!-) Pred obchodmi sa bude nielen váha a minimálna hrúbka kontrolovať, ale aj to, či máte bundu riadne zapnutú, ináč hrozí pokuta 20.000 €. Aj keď bude vonku 20 stupňov, to je jedno - bezpečnosť, bezpečnosť a ešte raz bezpečnosť!

"Každý sa odteraz bude povinne chrániť!"

Prezidentka uviedla: "Musíme sa ale chrániť aj slušne a zodpovedne!" pred kamerami vystúpila v zipsovanom kožuchu z pravej americkej hyeny a na dôkaz sa odvážila. A naozaj mala o 50 kilov viac!

Pred obchodmi budú váhy, a každý, kto si bude chcieť nakúpiť, bude si musieť skontrolovať či má poriadne zapnutý zips a až potom sa postaví na váhu! Gombíky sa zakazujú, tučnejší poslanci si ich nedokázali zapnúť až ku krku. Na návrh premiéra Zipsoviča nariadili povinne okrem 50-kilovej olovenej vesty nosiť von miesto gombíkov zipse! "Ľudia si potom dobre rozmyslia, či vôbec vyjdú von, je to nepulárny krok, ale som schopný všetkého kôli bezpečnosti!" uviedol premiér Zipsovič. Sterilná parlamentná krajčírka v hermeticky uzavretej miestnosti hromadne našíva na košele a na bundy štátom dotované zipse pre poslancov a pre vládu. Ľudia zo sociálne slabších rodín si masovo sami začínajú ničiť veci a v rámci bezpečnosti si sami našívajú nedotované predražené zipse, aby dôkladne prekryli 50-kilovú olovenú vestu, ktorá má byť podľa zákona riadne prekrytá, aby sa zabránilo šíreniu infekcie.

Bola stanovená aj minimálna hmotnosť, ktorú podľa zákona žiadna ľahká žena nesmie presiahnuť. Všetci poslanci pred kamerami zodpovedne nariadenia dodržiavajú, na dôkaz sa pred každým rokovaním pol dňa a niekedy aj celý deň dôkladne zvažujú. Každý má presne o 50 kilov viac a idú tak príkladom celej spoločnosti. A kto to videl v telke, odteraz už bez výhrad zodpovedne nosí aj v teplom počasí slušne zapnutú hrubú bundu, pod ktorou má 50-kilovú olovenú vestu...

 
Homo medial masirens pri nasadzovaní 50-kilovej olovenej vesty - palec hore: