ČO AK BY SA PSYCHOPAT DOSTAL K MOCI?

01.06.2020 11:06

Ak dokázala súčasná kríza ohroziť nejaký obchod, podľa mňa by to mohol ťažko byť zdravý obchod. Obchod je ako voda, ak mu postavíte hrádzu, nájde si cestu. Teda zvonka je ťažko možné likvidovať obchod. Všimnite si obchod s drogami a obchod s alkoholom v arabských štátoch. Cez všetky prekážky je aj tak stále dosť prosperujúcich malých i veľkých obchodníkov na to aby dostatočne pokryli trh. Mafiáni majú zbrane, pre každý prípad, ak by ich bolo treba použiť v krajnom prípade na obranu. Nikto z nich sa štátu nepýta, či môže mať jednoranovú pišťoľ alebo plný automat. Každý si zoženie to, čím je schopný sa účinne brániť. A s pištoľou proti samopalom by ste sa ťažko bránili. Vo vyspelých štátoch ako napr. Švajčiarsko, sú ľudia plne ozbrojení, ľudia majú doma samopaly a dokonca niektorí podľa našich informácií majú v stodolách aj funkčné obrnené vozidlá! Hodilo by sa to, ak by sa náhodou nejaký psychopat dostal k moci, pre každý prípad, však? Lebo je dosť nezodpovedné počítať s tým, že zbrane nikdy nebudeme potrebovať. Ak by bolo nariadenie blázna vo vedení štátu vyslovene nenormálne, vynútenie takého nariadenia by v prípade dobre ozbrojených komunitne organizovaných ľudí nebolo úplne jednoduché. (Teraz si predstavte, že psychopati chcú svetovládu. Na Slovensku sme zatiaľ len malú ukážku nového skvelého "vodcu", čo ich pokyny chcel plniť možno viac, než mu určovala norma) Ak by neostávala iná možnosť, každé mesto a dedina by mala mať domobranu. Je hlúpe spoliehať sa na to, že zbrane a vojenský výcvik nikdy nebudú treba. Zločin je už ponechať štát bez armády! Vojak by mal byť každý, kto je schopný držať samopal, je to potrebné, pretože ako vidíme, situácia to niekedy môže vyžadovať. A spoliehať sa, na to že asi to nebude treba - to je veľmi ale veľmi nezodpovedné! Napríklad obchodníci by mali v každom meste tvoriť komunitu a pokiaľ ich chce niekto tak chrapúnsky ohroziť, ako to dokázala táto vláda, je lepšie také nariadenia neuposlúchnuť a obchod si brániť. Pokiaľ ostali otvorené supermarkety, jednoznačne tu nešlo o žiadny vírus, ale iba o zámienku na likvidovanie konkurencie, čo mali obchodníci vedieť hneď! Teraz zrejme vďaka "opatreniam" bude práce málo a aj o tú budú mnohí súperiť s utečencami. Obávam sa však toho, že utečenci budú vyzbrojení a že to je armáda, ktorá môže rýchlo začať diktovať poriadok. Ak by utečencom nejaká svetovláda dodala zbrane, dal by sa tak vyvolať chaos a podmaniť vlastne každý štát, v ktorom obyvateľstvo nemá a nevie používať zbraň. Mať aspoň v základe vycvičeného vojaka z každého človeka je skrátka v tomto svete stále treba. Ak by bol štát normálny a vôbec chcel prežiť, zbrane a výcvik by sme mali všetci. Takto to ostáva buď na jednotlivcoch alebo na komunitách, ako napr. Slovenskí branci, čo je vynikajúca a stále veľmi potrebná vec. Také celoštátne vojenské cvičenia namiesto práce by mohli byť zábava. Človek by mohol získavať aj nejaké bonusy od štátu ak sa stará o svoje zdravie a udržiava si kondíciu.

Na Slovensku je takmer nemysliteľné, aby milionár chodil s obyčajným človekom na pivo, v iných štátoch majú ľudia k sebe bližšie, cítia k sebe niečo, oni by jeden druhého tak nenechali, boli by schopní sa pre dobrú vec za človeka postaviť a niečo aj riskovať. Aj na Slovensku rôzne kresťanské organizácie aj jednotlivci organizovali dobré veci, referendá o neprivatizácii, o rodine a mnohé iné, ale niektorí to kôli nejakým malicherným rozporom úplne odginorovali! Veď kto nie je proti vám je za vás! Nemusíte súhlasiť so všetkými niekoho názormi, ale ak dobrú vec organizuje Ján Ľupták-robotník alebo farár Kuffa, je jedno, či ste milionár alebo aký máte postoj k cirkvi! Keby ste mali štipku lásky k ľuďom, podporili by ste ich pre dobrú vec! A to je bohužiaľ problém Slovákov viac ako iných národov, ten strach je vyvolaný nedostatkom lásky, ktorý je bohužiaľ väčší ako u našich západných susedov. Možno, že od množstva lásky v duši najviac závisí aj vonkajšia úroveň. A čím ďalej na východ, tým sú menšie problémy niekoho potopiť alebo okradnúť, ak je na to príležitosť, v niektorých štátoch vás kľudne podvedú aj v banke! Na jednej strane s ich platmi a v podmienkach v ktorých žijú, sa tomu netreba príliš čudovať. Zotročení ľudia bez výčitiek využijú každú príležitosť niekoho podviesť, komandovať alebo buzerovať, ale na druhej strane, kto hľadá skutočné príčiny takej biedy? Prečo sú v toľkých štátoch odkázaní na žobračenku od štátu ako na Matovičovu pomoc?

K sebestačnosti patria vlastné potraviny a schopnosť sa brániť. Ale mnohí obchodníci vlastne bránia bláznovstvá, oni nechápu, že ľudí potrebujú. Príklad:

Prídem do obchodu vyberám si tovar a pri platení mi predavačka povie:

"Musíte si dezinfikovať ruky alebo použiť hotovosť!" Ruky si dezinfikovať odmietam, predsa si nebudem ničiť ochranný film na pokožke vašimi sajrajtmi! (tým sa ľudia sami ohrozujú) Predavačka na to odpovedá, že keď si nechcem dezinfikovať ruky, nemám platiť hotovosťou ale kartou. Na to hovorím, že kartu nemám. Nakoniec si predavačka všimne, že nemám ani rúško, z čoho je zhrozená a hovorí, že musím hneď opustiť predajňu! Áno, lenže do takej predajne sa viac nevrátim a vyrobili ste si tým obrovské straty. Môžete si to dovoliť? Vlastne vidíte nejakého robota za pultom, ktorý má ešte čosi ľudské v sebe, ale systémový program mu to postupne začína prebíjať. Lebo normálneho človeka a už vôbec nie obchodníka by ani nenapadlo starať sa do druhého a robiť esesáka. Ak by chcel odo mňa bezdomovec kúpiť Bibliu, nemal by som problém prebrať od neho peniaze v hotovosti! Koľko bezdomovcov a šľapiek chytá peniaze? A predtým, než sa peňazí dotknete, si máte vraj dezinfikovať ruky? Čo je to za obchodníka, keď považuje peniaze za špinavé? Ľudia si dezinfikujú ruky, ničia si prirodzenú ochranu na rukách a svojim strachom a bláznivým nelogickým jednaním tak sami otvárajú svojim strachom cestu ku skutočným problémom a skutočnej pandémii. Samozrejme, sú tu záujmy zaviesť fašistickú diktatúru a priamo ohroziť ľudí na živote, to preto aké nariadenia. Zatiaľ okrem toho, že médiá a WHO hlásili červený poplach neexistujú žiadne dôkazy o novom smrtiacom víruse. Takáto "prevencia" však ohrozuje a postupne zabíja ľudí. Pretože nemôžete chcieť človeka viac chrániť ako chce on chrániť sám seba. Vynucovať zrazu platenie kartou, lebo čo ak by na peniazoch usadol vírus? Ak by som tu väčšinu ľudí nepovažoval za psychicky chorých, rovno by som predavačovi na takú požiadavku povedal: "Si tie peniaze vydezinfikuj sám, ty k****!" A to bolo treba povedať Matovičovi na rúška a na zatváranie obchodov - takto by to bolo na ňom, ak by vám násilím zavrel obchod, ale ruky ste si zašpinili vy, dodržiavaním jeho zhovadilých nariadení - tak si ich teraz dezinfikujte! A kedže ste boli väčšinou ticho, stiahli ste chvost a boli ste ako Matovičovi psi, sami nasadili náhubky (rúška)!

Bojíš sa koronavírusu? Tak si obleč náhubok, keď veríš, že ťa chráni. Vyžadovať rúška od druhého je ako vyžadovať obliekanie podľa predpisov nejakej islamskej sekty. Nepohoršuje ma, keď takéto ženy vidím, ale druhých zrazu pohoršuje, keď nie ste ako oni.

Prečo chcete takýchto strašiakov robiť ešte aj z niekoho iného? Ste členom nejakej islamistickej sekty keď vyžadujete od človeka zahalenú tvár? Ak by sa nariadilo chodenie do obchodu len po štvornožky otočení k sebe zadkom? Kde má zhovadilosť týchto nariadení hranice? Prečo sa má obchodník starať o to, či používate hotovosť alebo kartu, či máte dezinfikované ruky a rukavice a koľko je ľudí v obchode? Ak máte napríklad e-shop, ak by ste mali každý deň v priemere 1-1,5 hodiny čakať na pošte. Minimálne hodina čakania na pošte bol v Trenčíne priemerný čas a voľačo som v takom rade už vystál, mohli by ste to rovno zavrieť (alebo úmerne tomu spoplatniť poštovné) Čas v rade som využil na malú prednášku, ale to už ma niektorí išli biť. Ľudia na pošte vonku stáli natlačení na sebe v rade, pretože rada bola dlhá a miesta málo. Akonáhle však prišli dovnútra s nakreslenými červenými čiarami, niektorí začali kontrolovať rozostupy a karhať druhých, že majú stáť 2 metre! Vonku im nevadilo, že stojíme vedľa seba, ale ak videli čiary (rozkaz) v ich hlave sa spustil nejaký program a začali ako počítač program automaticky vykonávať. Vy keď budete jesť ich stravu a piť ich nápoje a používať ich technológie, budete ich súčasťou. Jedlo tvorí krv a krv je podľa Biblie duša. Jedlo ožiarené elektromagnetickým žiarením (napr. z mikrovlnky) pôsobí určité zmeny v chemickom zložení krvi, zdroj tu.

Podľa našich informácií využívajú globálne korporácie aj čiernu mágiu a určité informačné programy v jedle a nápojoch. Je silná odvaha jesť McDonalds, piť Coca-Colu a živiť sa spracovanými potravinami zo supermarketov. Ich nápoje v plastových fľašiach považujem za otravu, je to jemná kyselina, už to by ani nemalo byť v plastových fľašiach, ani obyčajná voda a dokonca ani potraviny by nemali byť balené v plastoch, ale považuje sa to za normálne! (Pelety-polotovary na výrobu plastových obalov vyrába zopár globálnych korporácií, chemikálie samozrejme prenikajú do jedál a kým sa nejaká chemikália zakáže, medzitým sa už používa veľa nových. Slovenský vedec, ktorý skúmal plasty povedal, že z plastovej fľaše by sa napil iba ak by šlo o život) Ďalej sú tu aj kombinácie chemikálií ako prísad do potravín, sladidiel (glukózový sirup, konzervanty) a na záver čiarový kód a skenovanie červeným laserom. Samozrejme každá frekvencia, najmä ak je z blízkeho zdroja žiarenia ovplyvňuje potraviny. To preto tie skenery v obchodoch, aj v skladoch... Väčšina potravín je jednoducho satanizovaná. Človek ak má možnosti, by sa mal snažiť o určitú potravinovú sebestačnosť a minimálne mať doma kvalitnú filtráciu vody, viac Dr. Cowan tu. V záplave chemikálií v jedle, vo vode, obklopení umelým žiarením, ktoré sa ešte priamo používa pri manipulácii s potravinami (červený laser) a ešte sú tu aj opakovače (zosilňovače) mobilného žiarenia a umelé svetlo v marketoch. To všetko má vplyv na kvalitu jedla.

Taký supermarket alebo nákupné centrá vďaka kombinácii rôznych druhov svetiel, senzorov, skenerov a zosilovačov mobilného signálu považujem vlastne za nebezpečné miesto. Človek zaplatí obrovskú daň, ak si tam chodí kupovať potraviny a trávi tam svoj voľný čas. Ťažko nájdete kvalitného človeka jediaceho ich jedlo. Môže byť kresťan, môže byť hocičo, väčšinou to bude kus ustráchaného hoviadka schopného niečomu bez overenia len tak dôverovať. Je to pohodlnejšie. Nie je však dobré mať príliš informácií. Ak by ste mali čas a energiu na štúdium, dokázali by ste ich triediť, ale je to náročná vec. Mnoho vedomostí, mnoho žiaľu, hovorí Šalamún.

"...lebo kde je mnoho múdrosti, tam i mnoho hnevu, a ten, kto rozmnožuje vedomosť, rozmnožuje bolesť." Kazateľ 1:18