ČO MÔŽEME UROBIŤ PRE VÍŤAZSTVO BOHA NA ZEMI? (1. časť)

25.12.2019 00:30

"Nebeské kráľovstvo je podobné človekovi, ktorý zasial dobré semeno na svojom poli." cit. Pán Ježiš Kristus

(Svätá Biblia - Roháček; pozri celé Matúš 13:24-30)

-    -    -
"Prečo to Boh dopustí?" Opýtali sa norky na kožušinovej farme, keď zazreli svojich bratov zvlečených z kože. Niektoré norky začali aj reptať a nadávať, niektorí sa hneď stali ateistami. Iné norky sa po tom všetkom, čo videli (a bolo to hrozné) sťažovali ombudsmanovi na tyraniu, podávali trestné oznámenia, ale nič zásadné sa nevyriešilo. Niektorí aj stratili vieru, všetko svinstvo sa dialo po generácie do kola! Žiadny norok nevedel, či aj jeho nezavrú bez príčiny na doživotie do malého akvária len tak pre potešenie nejakých malých ľudských bytostí. Alebo v horšom prípade len tak, ako fakt pre nič-za nič nestiahnu z kože!
V hustote tmy mnohí stratili vieru v Boha, v dobro a vo Vesmírny Poriadok, ale to boli tí slabí. Takých ani Pravda nikdy nezaujímala, čo tam po nich.
Všimnime si radšej, že človek stojí vysoko nad norkami. Záujmy človeka sú nad záujmy norkov a zo slobodnej vôle aj keď zabíjanie zvierat je zlé a ošklivé, človek má právo sa rozhodnúť ako on chce! Možno ak život hlodavca je 2-3 roky, ale veď tie norky uvidia tyraniu po celé generácie! Ale nakoniec každý tyran zákonom Karmy padne. Raz skončí každá tyrania, každé zabíjanie, vrátane zabíjania zvierat a prestanú existovať aj chovy na mäso.
Chov na kožušinu alebo na mäso by mohli zvieratá právom považovať za vrahúnsky, tyranský a nedemokratický. Ale keď treba pokryť trh, záujmy zvierat idú bokom... Napadla ma myšlienka, že keď existuje zo strany démonov dopyt po krvi, po vojnách a vraždení, na Zemi sa zariadi hociaká sprostá vojna, len aby démoni neskapali od hladu! (všimnite si, že zásadne musí tiecť krv a vytvára sa dlhotrvajúce utrpenie) Teraz si predstavte, že existuje hierarchia bytostí archanielských a arcidémonských, ktorí stoja v hierarchii vysoko nad človekom! Tak ako idú bokom záujmy kurčiat alebo norkov, keď človek chce a niekedy aj potrebuje mäso a kožušinu, tak idú stranou aj záujmy ľudí vo vojnách medzi anjelmi a démonmi. Niežeby sme boli nejaký hmyz, iba stojíme v stupni vývoja nižšie ako tieto bytosti, ktoré žijú možno aj celé tisícročia alebo možno aj celé miliardy rokov! Bytosti anjelské sú nám naklonené, pomáhajú nám, ochraňujú a zachraňujú nás. Pre bytosti démonské a židov sme gójovia (dobytok) a hmyz! (všimnite si postreky chemtrails - či to nie je práca démonov, ktorí nás majú za hmyz?) Neznamená to, že by sme sa mali snažiť vyhubiť démonov a židov, to je ako keby norky chceli vyhladiť ľudstvo! (Nuž, ale pokusy vyhladiť určité druhy boli veru vyprovokované a na jednej strane aj čiastočne oprávnené, za tragédiu takzvaného holokaustu si môžu židia svojim fašistickým a rasistickým postojom k ostaným ľuďom sami. Ak sa pripomína tragédia holokaustu, malo by sa pripomínať aj prečo, napr. tu) Pohľad norkov na ľudstvo je značne obmedzený, nemôžu chápať problémom chodu civilizácie, podobne ani ľudia nemôžu chápať konflikty kozmických bytostí. V každom prípade, úmyselné zabitie inej bytosti - človeka, hoci aj zločinca a dokonca i zvieraťa, hydiny, dobytka, muchy aj chrobáka - to je vždy vražda. Niekedy je to neskrotná vášen (lov), niekedy paranoidné strachy (postreky celých domov proti pavúkom) a aj zabíjanie muchy býva skôr pomsta. Deratizácia a dezinsekcia obyvkle je tiež skôr biznis ako nutnosť, celkové príčiny premnoženia hmyzu alebo potkanov nikto ani nechce vidieť - vraj načo, veď vraj takto funguje systém (ale u hluchých a slepých)!
Ľudia sa bez ohľadu na nižšie bytosti snažia len rýchlo zbaviť problému alebo si na nich uspokoniť svoje potreby (lovci, mäsochov a kožušinochov a pod.), ale nikdy nás možno nenapadlo, že určité vyššie démonské bytosti sa rovnako bezohľadne môžu chovať aj k ľuďom... A čo ak je príčinou všetkého zla porušený vzťah človeka k Bohu? Naše správanie k nižším bytostiam (a nielen k nim ale aj vzájomné) o tom tiež dosť svedčí. Lebo ako to chce Boh, nad tým už málokedy rozmýšľa obyčajný človek, a potom ak nie je tlak odspodu, prečo by mali byť nejako zvlášť morálni vodcovia štátov a úradov? To preto musíme mať vždy len takú vládu, čo nič zásadné nezmení, žiadny dopredu krok, ani kúsok? (nenabádame na vegetariánstvo, ale aspoň na nejaké každodenné presvetlenie a zušľachťovanie človeka, teda čo robíte, aby ste boli lepší, aby ste zdedili lepší svet? Kristova požiadavka je celková premena človeka, úplné ZNOVUZRODENIE, viac Ján 3. kapitola)
 
Je snáď jasné, že život sliepky je cennejší ako život muchy, život psa je cennejší ako život sliepky, život človeka je cennejší ako život psa. Teda také opatrenia ako chemtrails nikdy nemôžeme obhajovať. A to aj niektorí takzvaní inteligenti a piloti vravia, že chemtrails sú nutné zlo! Ak by aj bolo pravdou, že sa ľudia premnožili, existujú zo strany štátu legálne možnosti, ako obmedziť pôrodnosť. Teda ako sa môžeme brániť proti chemtrails a tyranii? Na jednej strane skutočne máme moc poslať silou vôle tie lietadlá k zemi - ale bolo zásadne zdôraznené, že to takto nesmieme robiť! Nízkonákladové letecké spoločnosti existujú pravdepodobne iba vďaka programu chemtrails a hrubým egoizmom by ste mohli pozabíjať naraz aj desiatky ľudí! Aj keď informácií je mnoho a niektorí by to po intenzívnom tréningu koncentrácie dnes už mohli dosiahnuť možno aj za rok, niečo také je stále zlo a proti zlu nemôže v skutočnosti bojovať zlom! Dávno to pochopil Gándhí, možno by bolo dobre začať študovať jeho životopisy.
 

Koniec 1. časti