Costa Rica’s New Government Overturns Covid-19 Vaccine Mandate, Launches Investigation Into Pfizer Contract / Nová vláda Kostariky ruší mandát na očkovanie proti Covid-19 a začína vyšetrovanie zmluvy so spoločnosťou Pfizer (SK, ENG) (+Poznámka Biblik)

18.08.2022 10:59

Costa Rica’s New Government Overturns Covid-19 Vaccine Mandate, Launches Investigation Into Pfizer Contract:

https://www.nakedcapitalism.com/2022/08/costa-ricas-new-government-bans-covid-19-vaccine-mandates-launches-investigation-into-pfizer-contract.html "Nová vláda Kostariky ruší mandát na očkovanie proti Covid-19 a začína vyšetrovanie zmluvy so spoločnosťou Pfizer
„Mohli by sme skončiť vo väzení“, ak zverejníme podrobnosti o zmluve bývalej vlády so spoločnosťou Pfizer, hovorí minister zdravotníctva krajiny." 

Poznámka Biblik: Povinné očkovanie je nonsens ako povinné jedenie špenátu! Reči o povinnom očkovaní sú pre dobytok, ľudia by hoaxom o povinnom očkovaní nemali veriť!

ŽIADNE OČKOVANIE NIE JE A NIKDY NEBOLO POVINNÉ!

Note Biblik: mandatory vaccination is the same hoax as a mandatory fuck! If a man or woman doesn't want to fuck, a mandatory fuck means simply a rape and that's a crime! The phrase "mandatory vaccination" is the same phrase as "legal rape" and a rape will be always a crime! All criminals should worry now, because only speaking about mandatory vaccination are such words as trying to legalise a rape! Only sick people may speak about mandatory vaccination! 
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás podporte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U