Covid už sa vyčerpal, tak nasadíme operáciu „rasové nepokoje“

16.06.2020 14:10

Boris Mesár

Covid už sa vyčerpal, tak nasadíme operáciu „rasové nepokoje“

COVID-19 zlyhala a ukázalo sa, že je úplne mierna chrípka. Možno by sme mohli povedať, priateľská chrípka, pretože väčšina z tých postihnutých nemali takmer žiadne príznaky!

Väčšina obyvateľov sveta už pochopila, že COVID je / bola psychooperácia a gigantický podvod zo strany elít. Vie to aj väčšina Slovákov. Už im to jednoducho nefunguje. Preto elity rozbehli  ďalšiu fázu plánu, ktorý im tiež umožní naďalej vykonávať uzávierky, obmedzenia, policajné opatrenia a stanné právo: psychooperáciu Rasové nepokoje / Rasová vojna.

Ešte niečo , čo by ste mali všetci vedieť – kto zarobil počas COVIDU najviac peňazí , v akom množstve a verte , že budete šokovaní :

-Podľa správy nazvanej „Veľké zisky miliardárov 2020“ (Billionaire Bonanza 2020) tí najbohatší sa na COVID-e doslova napakovali. Od začiatku roka až do 10. apríla, 34 tých najbohatších ľudí v Amerike, zaznamenali zisky v desiatkach miliónov dolárov. Osem z nich zvýšilo svoj majetok o viac ako 1 miliardu. Sám Jeff Bezos (Amazon) zarobil za toto obdobie 25 miliárd dolárov. Spolu so ziskom im tiež podstatne poklesli dane. Keď si uvedomím, že Bezos zarobil toľko peňazí len preto, že bola násilne umlčaná jeho konkurencia vo forme malých a stredných obchodov, tak už nikdy nič nekúpim na Amazon. Odmietam podporovať takú zákernosť a zlodejstvo. Je jasné, že Bezos, rovnako ako tí ostatní boháči sú súčasťou tohto plánu a že celosvetovú ekonomickú kalamitu vymysleli jednak na naše ochudobnenie a na svoje vlastné obohatenie.

Celý článok tu: https://blog.hlavnespravy.sk/21017/covid-uz-sa-vycerpal-tak-nasadime-operaciu-rasove-nepokoje/#

VERZIA PRE TLAČ:

BORIS MESÁR_Covid už sa vyčerpal tak nasadíme rasové nepokoje.docx