ĎALŠIA HOLLYWOODSKA CELEBRITA PRIZNALA, ŽE PIJE KRV / M. FOX: WE DO DRINK BLOOD FOR RITUAL PURPOSES (SK, ENG)

29.04.2022 10:01

Oblečená ako diablova štetka, robí neprirodzené veci. Myslím si, že to robia preto, že v Biblii je pitie krvi vyslovene zakázané (Dt12:16) Podobne si môžeme všimnúť, že v Biblii sú dve pohlavia (Gen1:27), ale diablovi služobníci vyrobili ďalšie pohlavie (alebo ďalšie pohlavia) a medzistupne - skrátka obrátili to, čo je zdravé, normálne a prirodzené na výplody svojho chorého mozgu. Zaujímavé odkazy, čo sú vlastne zač tieto holyúdske celebrity, nájdete tu

Správne slovo pre túto karikatúru v nasl. videu je gýč / Kitsch is the right word for this caricature: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/megan-fox-priznala-ze-se-ucastnila-ritualu-spojenych-s-pitim-krve/

DIRECT VIDEO LINK - ENG:

Dressed like a devil's whore, doing unnatural things, who is her master?          I think they're doing this because in Bible eating blood is forbidden (Dt12:16). In Bible there are two genders (Gen1:27), but devil's servants claims, there are another genders except man and woman. What's the purpose? I think they want to do at all cost things different like God wants, nature and normal brain wants.

Poznámka Biblik / Note Biblik: býva na Slovensku normálne jesť krvavničkové jelitá, ale krv by sa v žiadnom prípade nemala jesť! Osobne mi je nepríjemné i bravčové mäso, ale Pán Ježiš hovorí, že nič, čo vchádza do úst nie je nečisté (Mat15:11 pozr. aj Rim14:14) Existujú však silné dôvody, prečo by sa krv za žiadnych okolností nemala jesť! Kresťanom stačí Biblia, niektorí výskumníci tvrdia, že krv obsahuje silný informačný program, ktorý pôsobí na človeka. Ďalší zase tvrdia, že krv obsahuje aj informáciu utrpenia pri porážke, t.j. určitý stresový faktor, ktorý sa do tela takto dostáva. Mne pripadá jedenie krvi alebo krvavničkových výrobkov ako obraz nejakého primitívneho kmeňa, pre Slovanov rozhodne nie je prirodzené jesť krv! A som presvedčený, že naši predkovia mali cit i znalosti a prirodzene chápali, že krv jesť nebudú. Neviem, odkiaľ sa to vzalo - pojedanie krvi, ale úplný základ, ktorý by mali farári vyučovať je, že pojedanie krvi je zakázané! (a nevyučovali to, na dedinách bohužiaľ ľudia pojedali krv prasiat a husí)
Jesť krv je zvrhlosť, je v tom niečo pervezného, nech to nikto nevykladá za normu! Alebo že "no a čo", - veru toto vôbec nie je "no a čo" podobne ako dávanie na roveň rodine homosexuálne zväzky nie je "no a čo".
Dve rovnaké pohlavia - to nie je v skutočnosti právoplatný zväzok a už vôbec nie právoplatné manželstvo, ukazovať takéto choré, porušené a protiprirodzené zväzky na verejnosti je zvrhlosť, aj keď možno tisícročia v spoločnosti nejaké % homosexuálnych párov existuje, nikdy tu nevznikala potreba okázalo pochodovať na verejnosti! Kresťania, farári a uvedomelí ľudia by mali kričať, aby neboli snahy umelo aplikovať zvhrlosti do spoločnosti a robiť takto z nich normu. Tým sa spoločnosť likviduje, vnáša sa tým toxické pôsobenie medzi ľudí, následky takejto otravy môžu byť dlhodobé a devastujúce.Takisto by nikdy nemala byť norma v akejkoľvek forme pojedať krv, ani krv zvierat ani ľudskú! Porušení jedinci s tým ešte vyjdú na verejnosť! Je cieľom pozornosť za každú cenu, alebo snaha o likvidáciu spoločnosti? Veď predsa pojedanie krvi=zvrhlosť! Čo je to zač, aká karikatúra, kto niečo takéto verejne propaguje, alebo sa nehanbí k tomu hlásiť? FUJ!
-   -   -
 
Note Biblik: some meat or pork product may contain blood, I don't eat pork, nor blood. According to Bible meat and pork is ok (Mat15:11 and Rom14:14)
But eating blood is never ok, eating blood is for Christians, Slavs and the white race not natural!
Interesting shorcuts about hollywood celebrities here:
 

______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU