DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)

20.06.2023 11:01

DAVID LANE: "NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ."

DAVID LANE:

"AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED."

       David Lane (1938-2007)

SLOVENSKY:

Štrnásť slov, 14, alebo 14/88, je odkaz štrnásť slovného sloganu, ktorý sformuloval David Eden Lane: "We must secure the existence of our people and a future for white children." "Musíme zabezpečiť existenciu našich ľudí a budúcnosť pre biele deti." alebo menej častého "Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth." "Aby sa  krása bielej Árijskej ženy nikdy nestratila zo Zeme." David Eden Lane

"David Eden Lane (* 2.11.1938, Woden, Iowa; † 28.5.2007, väznica Terre Haute, Indiana) bol americký filozof a aktivista. Zastával názory  bieleho nacionalizmu a prežitia bielych ľudí a neskôr presadzoval wotanizmus – prepracovanie indoeurópskych pohanských tradícií s akcentom na rasový princíp. Počas svojej činnosti sformuloval 14 slov, ktoré dnes tvoria jeden z najrozšírenejších sloganov probielych aktivistov. Bol členom Ku-klux-klanu a neskôr stál pri zrode hnutia Bruders Schweigen, ktorého hlavným cieľom bolo vytvorenie bielej domoviny v Severnej Amerike a zvrhnutie toho, čo Lane nazýval „sionizmus“. Skupina bola vyhlásená za teroristickú (na zabezpečenie svojich aktivít spáchala viacero bankových lúpeží) a jej členovia postupne pozatýkaní. Lane bol odsúdený na 190 rokov odňatia slobody a zomrel vo väzení. David Lane a jeho 14 slov sú jednými z najobľúbenejších postáv a symbolov medzi bielymi nacionalistami." https://sk.metapedia.org/wiki/David_Lane

Rozhodne si prosím pozrite ten červený odkaz na metapedia.org, tie Laneové citáty, vyberáme niektoré z nich:

 David Eden Lane (1938-2007)

  • Ak zákony ľudí nariaďujú smrť rasy, zákony Prírody vyžadujú vzburu.
  • Materializmus nevyhnutne ústi do prehnanej a zbytočnej konzumnosti, ktorá zase vedie k znásilňovaniu prírody a ničeniu životného prostredia. Je to neprirodzené. Ozajstní strážcovia národa musia byť úplne nenakazení materializmom.
  • Funkciou obchodníkov alebo predavačov je zaistiť metódy výmeny. Obchodník, ktorý podporuje zbytočnú konzumáciu a materializmus, nesmie byť tolerovaný.
  • Nie je konštruktívne nenávidieť ostatné rasy, alebo dokonca zmiešané rasy. No separácia je podmienkou zachovania rasy vlastnej.
  • Tí, ktorí v demokracii ovládajú médiá, a tým aj názory voličov, majú moc, o akej mohli králi a diktátori len snívať.
  • Pravda sa neobáva skúmania.
  • Materializmus nevyhnutne ústi do prehnanej a zbytočnej konzumnosti, ktorá zase vedie k znásilňovaniu prírody a ničeniu životného prostredia. Je to neprirodzené. Ozajstní strážcovia národa musia byť úplne nenakazení materializmom.
  • Bojujem „Pretože krása bielych árijských žien nesmie zmiznúť z tohto sveta.“ – to je moje osobné heslo a hlavná motivácia. Od začiatku som mal zvláštny vzťah so ženami našej rasy, niečo, čo presahuje čisto sexuálnu rovinu.
  • Najúprimnejšou formou modlitby je splynutie s Prírodou – nezáleží na hovorenej forme. Choď na osamelé miesto, najlepšie na vrchol kopca alebo hory a za čistej, hviezdami osvetlenej noci, rozjímaj o majestátnosti a poriadku nekonečného makrokozmu a o zložitosti rovnako nekonečného mikrokozmu. Uvedom si, že si na jednej strane len bezvýznamný s ohľadom na veľkosť kozmu a na druhej strane potenciálne cenný, ak sa chápeš ako článok reťaze osudu. Tam začneš rozumieť, ako hrdosť a samostatnosť môže súčasne existovať s rešpektom a úctou. Tam nájdeš harmóniu s Prírodou a s harmóniou príde sila, mier a istota.
  • Svetský systém sily chráni a podporuje náboženstvo, ktoré učí o posmrtnom živote. Tak sú ľudia vychovávaní zanechať svojej obrany pred predátormi tohto sveta.
  • Niektorí hovoria, že pero je mocnejšie ako meč. Snáď áno. Ale pero bez zbrane stráca na autorite.
  • Tyranie učia čo si myslieť, slobodní ľudia sa učia ako myslieť.
  • Sebadisciplína je znakom vznešeného človeka.
  • Neozbrojená a nemilitantná spoločnosť bude zotročená.
  • Rozdiel medzi teroristom a vlastencom je v kontrole nátlaku.
  • Demokracia, ktorá je legálna, je málokedy morálna a tá, ktorá je morálna, je väčšinou ilegálna.
  • Jedna z hodnôt človeka je jeho veselá myseľ voči nepriazni osudu.
  • Iba blázon posudzuje ostatných podľa ich slov. Múdry človek posudzuje ostatných podľa ich činov a výkonov."  David Lane
 

 

ENGLISH:

   David Eden Lane (1938-2007)

DAVID LANE: "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED."

"Fourteen Words, 14, or 14/88, is a reference to the fourteen-word slogan "We must secure the existence of our people and a future for white children," or the less commonly used "Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth." The slogans were originally coined by white supremacist David Lane a founding member of the terrorist organization The Order and serve as a rallying cry for militant white nationalists across the globe." https://en.wikipedia.org/wiki/Fourteen_Words. We Biblik.sk do not consider Wikipedia as a confidetial source. For further understanding who really was David Lane please translate the following link to your language: https://sk.metapedia.org/wiki/David_Lane

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!