DEMONŠTRÁCIE VO FRANCÚZSKU: HORIA AUTÁ, ROZBÍJAJÚ SA VÝKLADY, OD 7. MARCA FRANCÚZI DEMOŠTRUJÚ NONSTOP (+Poznámka Biblik: ABSOLÚTNY ZÁKLAD V KAŽDOM SPOLOČENSKOM ZRIADENÍ JE VLASTNENIE ZBRANÍ

22.03.2023 17:46

"KÝM SA ĽUDIA BUDÚ PODROBOVAŤ NESPRAVODLIVÝM ZÁKONOM, BUDE EXISTOVAŤ AJ ICH OTROCTVO!" Gándhí

-   -   -

"Ako to teraz vyzerá vo Francúzsku, hovorí tam žijúci Slovák Igor Kopilčák: „Od siedmeho marca sa vo Francúzsku bez prestania demonštruje. Najprv to boli slušné masové demonštrácie, ktoré organizovali odbory. Bola tam obrovská účasť, ale nedochádzalo k nejakým vážnejším konfliktom. Teraz sa však ľudia búria, že o dôchodkovej reforme nehlasoval parlament, nerozhodli o tom volení zástupcovia ľudu, ale sa to prijalo napriek ich nesúhlasu.“ (pozn. red. podobne ako dodávanie zbraní na Ukrajinu satansko-fašistickou chuntou - tzv. slovenskou vládou)

Kopilčák hovorí, že tie demonštrácie sú naozaj veľmi vážne: „Horia autá, rozbíjajú sa výklady, demonštruje sa nonstop, vo dne, ale aj celú noc.“ Na otázku, či si myslí, že to ustane samo, podobne ako pred časom Hnutie žltých viest, oponuje: „Ale ono to vtedy neustalo samo, ako to snažia médiá a francúzski politici vykresliť. Vtedy ľudia prestali demonštrovať, lebo štát ustúpil a splnil ľuďom časť z toho, čo požadovali.“" Čo sa to vlastne deje vo Francúzsku? Priame svedectvo Slováka - HS

Poznámka Biblik: ABSOLÚTNY ZÁKLAD V KAŽDOM SPOLOČENSKOM ZRIADENÍ JE VLASTNENIE ZBRANÍ. Všimnite si výraz "bezbranný" = "bez_zbranný", bez zbraní, bez možnosti obrany) Ak nejaký zákon zakazuje vlastnenie zbraní, ľudia by takéto otrokárske zákony mali povinne ignorovať všeobecným ozbrojovaním.

Proti policajtom so štítmi a obuškami by boli vhodné dlhé kopije, ale potom by určite začali besniť a strieľať. "Prečo policajti otvárajú jogurty v obchode? Lebo je tam napísané: "TU OTVORIŤ!" Vystihuje to zmanipulovanie človeka do pozície dobytka, ktorý slepo počúva rozkazy. Policajti a štátne zložky, ktoré idú proti národu, idú proti sebe. Nádejou je, že by sa zložky armády a polície pridali na stranu občanov, je to možné napríklad pokusom o štátny prevrat

 

TOP KOMENT HS:

*"Bude Francúzsko po 234 rokoch opäť krajinou, ktorá urobí veľkú revolúciu? Ak vôbec niekde v západnej Európe, tak zdá sa, že jedine práve vo Francúzsku by teraz mohli byť podmienky na to, aby ľudia ak nie celkom zvrhli režim korporátnej totality, tak aspoň narušili jeho diaľkové riadenie z Washingtonu."

"Ryba smrdí od Bruselskej HLAVY.....ten posledný odstavec* v tomto článku vystihuje celý problém občanov EÚ... ( aby ľudia ak nie celkom zvrhli režim korporátnej totality, tak aspoň narušili jeho diaľkové riadenie z Washingtonu....)
Inými slovami : ekonomicky, politicky a hospodársky silná Európa je pre USA neprijateľný FAKT....
ALE MY nechceme byť kolóniou USA v NIČOM... ANI v podporovaní ich ZÁUJMOV... skladiskom ich vojenských základní, výrobcami ich munície a zbraní
Držím im palce (slovami našich " politických klasikov " dezolátom , opiciam, negramotným...) - musia dosiahnuť minimálne kompromis...inak pre všetkých ľudí v EU by to bol precedens .".

 

"KÝM SA ĽUDIA BUDÚ PODROBOVAŤ NESPRAVODLIVÝM ZÁKONOM, BUDE EXISTOVAŤ AJ ICH OTROCTVO!" Gándhí

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!