DEŇ VÍŤAZSTVA NAD FAŠIZMOM

09.05.2018 16:55

 Josif Vissarionovič Stalin (1878-1953)

 Dnes je 9. máj 2018. Pred 73 rokmi najvyšší veliteľ Červenej armády Jozef Stalin vyhlásil 9. máj 1945 Deň víťazstva nad fašizmom. Bol to on - Jozef Stalin, Stalin bol ten, kto porazil Hitlera! Od fašistov nás oslobodil predovšetkým Stalin a jeho sovietski vojaci, s ktorými ich velitelia zaobchádzali tak, ako keby ľudské zdroje boli nevyčerpateľné. Pokiaľ bolo treba dobyť čo i len bezvýznamný kopec, nezáležalo na tom, koľko sovietskych vojakov padne...

Včera 8. mája sme mali sviatok, spomenul som si na týchto vojakov. A veru aj na toľko ostrakizovaného Stalina, ktorý sa predsalen ukázal ako schopný vládca. Ak sa niektorí na Stalina pozerajú len ako na zločinca, v prvom rade sa neho treba pozerať ako na osloboditeľa! Stalin bol skutočný politik, schopný vládca a vynikajúci veliteľ. Jednoducho vedel urobiť poriadok. Takého Stalina by svet dnes potreboval. Tak ľahko sa európske štáty nechali voviesť do otroctva Európskej únie, medzi nimi aj Slovensko... Kto nás oslobodí od týchto novodobých fašistov, ktorých okupačné vlajky vejú dnes prakticky na každom z našich úradov?

Jedinou bariérou, hranicou, kde sa satanská fašistická politika Európskej únie zastavila, je Rusko! Žiadne pochody gejov, žiadna homopropaganda a bezduché prizeranie sa na rozvracanie štátu, miesto toho jeden silný vládca - Vladimír Vladimirovič Putin, ktorý sa odmietol pokloniť diablovi a urobil poriadok s mimovládkami rovnako rýchlo ako s besniacimi vagínami. Možno je usporiadanie sveta iné ako si myslíme, možno už dnes existuje jediná globálna vláda, a takzvaní politici sú iba herci na javisku. Ale v Európe s výnimkou Orbána vlastne všetci poslúchajú. Európske štáty vrátane Slovenska definitívne odovzdali vládu fašistom z Bruselu. Tí, ktorí vedia, že takýto megalomanský projekt je odsúdený na zánik, radšej z EÚ vystúpili (Anglicko). Aj pre Slovensko je vystúpenie z EÚ sebazáchovný krok. A samozrejme aj vystúpenie z NATO, ale na na vystúpenie z  NATO potrebujeme Rusov, pretože ináč by nám tu mohli yakeeovia zo zámoria rýchlo prísť pomáhať nastoliť demokraciiu.

USA boli aj v II. svetovej vojne ako taký netopier z Ezopovej bájky, ktorý vyčkával, na ktorú stranu sa pridať. Rus je mi bližší ako američan, ruská matrioška sympatickejšia ako hamburger a ruská hymna, teda víťazná sovietska hymna, je podľa mňa najkrajšia hymna na svete. Môžete si ju vypočuť v krásnej 432 Hertzovej verzii, spomeňte si pri jej vznešených tónoch, kto nás oslobodil o fašistov. Za seba hovorím: Milý Jozef Stalin a statoční sovietski vojaci ĎAKUJEME VÁM!

HYMNA ZSSR-432Hz.mp3

 

Príp. obyčajná verzia na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=83Wdn9aaFmU

https://www.youtube.com/watch?v=EuDzrndmnVU