DIÉTA CARNIVORE / CARNIVORE DIET (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / +Note Biblik: FEELING TIRED USUALLY MEANS INSUFFICIENT OF PURE WATER / POCIT ÚNAVY OBVYKLE SÚVISÍ S NEDOSTATKOM ČISTEJ VODY (SK, ENG)

29.03.2024 21:53

biblik.sk/clanky

DIÉTA CARNIVORE / CARNIVORE DIET (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / +Note Biblik: FEELING TIRED USUALLY MEANS INSUFFICIENT OF PURE WATER / POCIT ÚNAVY OBVYKLE SÚVISÍ S NEDOSTATKOM ČISTEJ VODY

ENGLISH: The Carnivore Diet: Can You Have Too Much Meat?
https://health.clevelandclinic.org/the-carnivore-diet
Note Biblik: if you feel tired, you have to drink pure water (at least 2dcl of pure water per 10kg weight. Example: weight 70kg = probably 1,5 litre water per day) With a pure water and proper drinking regime probably many people will quickly arise from death (please read the book STEVE MEYEROWITZ - WATER THE ULTIMATE CURE) 

After drinking wait at least 15 minutes, than eat. After food wait at least 1,5 - 2 hours, then drink (very important, because drinking with food may dilute digesting juices) This is basic knowledge how to keep good health (book Dr. I.P. NEUMYVAKIN cz - here

According to nutrition experts max. 1dcl water after food is ok. 

You have to drink enough water before food. Thirst after food usually means insuffient drinking regime before. If you have any questions which filtration method choose or how to make pure healthly water, please contact us at:

Súvisiace články / related articles:
DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

SOLARIZOVANÁ VODA / SOLARIZED WATER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/solarizovana-voda1/

PORADENSTVO VODA
https://www.biblik.sk/products/poradenstvo-voda/

rešerša Voda / search keyword Water

DIÉTA CARNIVORE - SK - slovensky:

https://www.youtube.com/watch?v=TrHMcEEj_og

https://www.youtube.com/watch?v=gypgi1qmRFo

Poznámka Biblik: ak sa cítite unavení, dbajte na pitný režim, najmenej 2dcl kvalitnej čistej vody na 10kg váhy (70 kg osoba cca 1,5 litra) Vynikajúca kniha o vode STEVE MEYEROWITZ - VODA NAJVÄČŠÍ LIEK https://www.biblik.sk/voda-najvacsi-liek/

Pite dostatok čistej vody pred tým, než idete jesť. Po napití vhodné počkať aspoň 15 minút, až potom jesť. Po prijatí pokrmu vhodné nepiť najmenej 1,5 - 2 hodiny. Je to dôležité pre správne zažívanie, aby sa neriedila žalúdočná kyselina. Toto je základné poznanie, ako uchovať zdravie - z knihy Dr. I.P. NEUMYVAKIN - ŽITE DLHO, ŽITE AKTÍVNE: https://www.biblik.sk/dr-i-p-neumyvakin/ (viac info po rozkliknutí knihy)

Podľa expertov na výživu po prijatí pokrmu max. 1dcl vody je ok. Ale, ak sa pije dostatok vody pred tým, než idete jesť, nemali by ste mať potrebu potom piť. Potreba pitia potom, ako sa človek nasýti znamená obvykle nedostatočný pitný režim. Treba piť dostatok čistej vody a dôsledne dbať na pitný režim.

TOP KOMENT:
Ďakujem za tento rozhovor, konečne niekto začal robiť osvetu aj u nás, carnivore idem od novembra minulého roku, prestali mi padať vlasy skoro hneď, znížil sa mi tlak- nemusím brať lieky na zníženie tlaku, mala som na krku hromadu papilómov, začali mi odpadávať jeden po druhom, práve tieto dni mi odpadávajú posledné,bolesti kĺbov mi prešli tiež skoro okamžite, predtým som ledva vstávala z postele ráno, ja som to potrebovala vyskúšať, roky som bola na keto, low carb a podobne, cítila som sa relatívne lepšie ako na bežnej strave, ale stále ma trápili zdravotné problémy, tak som skúsila carnivore s prerušovaným pôstom a tie zdravotné problémy odchádzajú, je to len pár mesiacov, takže som zvedavá, ako bude telo reagovať po dlhšom čase, ešte raz vďaka za video.

  Prosíme vás podporujte Biblik.sk / Please support Biblik.sk
Prosíme vás o podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E.

biblik.sk/clanky
Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

T H A N K  Y O U   
Ď A K U J E M E.

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!