DIEVČA S ÚŽASNÝMI DIAGNOSTICKÝMI SCHOPNOSŤAMI vs. PRIMITIVIZMUS BANDY EGOISTOV, KTORÍ SI HOVORIA VEDCI. SLOVO VEDEC MÔŽE BYŤ ČOCHVÍĽA NADÁVKA AKO FARIZEJ ALEBO INKVIZÍTOR

05.08.2022 13:41

DIEVČA S ÚŽASNÝMI DIAGNOSTICKÝMI SCHOPNOSŤAMI vs. PRIMITIVIZMUS BANDY EGOISTOV, KTORÍ SI HOVORIA VEDCI. SLOVO VEDEC MÔŽE BYŤ ČOCHVÍĽA NADÁVKA AKO FARIZEJ ALEBO INKVIZÍTOR.

Zaujímavý dokument o dievčati, ktoré má diagnostické schopnosti na úrovni, ktoré môžu ľuďom veľmi pomôcť:

https://www.youtube.com/watch?v=7wMhpNpVohM

Poznámka Biblik: Nataša Nikolajevna Demkinová (*1987) hovorí, že v Rusku je normálna vec, že zmiznú pooperačné jazvy a dorastú vyoperované orgány! V súčasnosti už na toto existujú jasné dôkazy, podľa systému Dr. Arkadija Petrova https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/ orgány si obnovili a znovuvytvorili už mnohí ľudia, niektoré veci dokonca riešil súd, pretože odporcovia zaryto trvali na tom, že to nie je možné a prehrali súd! Možné je to, čo myseľ človeka prijme (bibl. "VŠETKO JE MOŽNÉ VERIACEMU!" (Mar 9:23) Momentálne v kolektívnom vedomí prevláda omyl, že človek sa dožíva obvykle maximálne 100 rokov, že amputované končatiny sa neobnovujú, že vyoperované orgány nedorastajú... Ale realita je úplne iná, existujú ľudia, ktorí si vedia omladiť telo alebo spustiť proces dorastania končatín alebo novotvorby orgánov. Podstatná vec je, kedy to bude vpísané do kolektívneho vedomia. Čím viac ľudí uverí faktu, že majú v sebe skryté úžasné technológie, že môžu vytvárať kmeňové bunky a regenerovať a znovuvytvárať orgány, tým viac to bude bežná vec ako lietanie strojov ťažších ako vzduch. V minulosti to boli práve vedci, ktorí brzdili pokrok, pretože vyhlásili, že nič ťažšie ako vzduch nemôže lietať (Viac tu - angl.)

V minulosti to boli farizeji, ktorí obviňovali Pána Ježiša s paktovania s diablom, lebo dovtedy nebývalo bežné uzdraviť posadlého, razom vyliečiť chromého či malomocného alebo vzkriesiť mŕtveho! Pán Ježiš im na to odpovedal: "Ale jestli ja Duchom Božím vyháňam démonov, vtedy nečakane prišlo k vám kráľovstvo Božie." a dodáva veľmi vážne varovanie: "KTO BY SA RÚHAL DUCHU SVÄTÉMU, NEMÁ ODPUSTENIA NA VEKY!" (Matúš 12:22-32) Veľmi podobné je to aj s vedcami v horeuvedenom dokumente - oni už majú svoju predstavu a nastavili test č. 2 tak, kde dievča nemalo žiadnu prax v slepom triafaní diagnóz či implantátov! Napriek tomu, že uspela v 4 zo 7 prípadov, aj tak si z toho títo primitívi, ktorým sa dnes hovorí vedci, urobili záver! Ak by to boli normálni ľudia, museli by držať hubu, byť ticho a len sa učiť a pozorovať! Ale títo vedci nič vedieť nechcú! Dnes veda likviduje zdravie ľudí očkovaním, antidepresívami a chemoterapiou, myslím si, že ľudia majú väčšie šance na vyliečenie z psychickej choroby alebo z rakoviny práve ak k lekárovi nejdú! Prečo? Pretože antidepresíva psychické a ďalšie choroby vyvolávajú a chemoterapia podobne ako očkovanie poškodzuje imunitný systém človeka! To znamená, že vo väčšine prípadov príčinou chronických chorôb je práve veda, očkovanie a súčasná liečba! A beda každému zdravému človeku, dieťaťu, žene a dokonca i každému psovi a zvieraťu, ktorí si nechajú pichnúť akúkoľvek očkovaciu látku! Tam je hlavná príčina poškodenia imunity a tým pádom aj hlavná príčina psychických a fyzických chorôb! Zodpovední za masové úmrtia, šírenie chorôb a smrti - za to je zodpovedný každý propagátor očkovania! Propagátor očkovania=vrah! Ale tu na Zemi až doteraz boli títo vrahovia nazývaní lekármi a vedcami! Možno, slovo vedec čochvíľa bude znamenať to isté ako farizej či inkvizítor. Kedysi sa hovorilo "svätý inkvizítor" alebo farizej bol vzorom a symbolom najprísnejšieho dodržiavania zákona - dnes sú to v podstate nadávky a označenia pre zadubených zákerných chrapúňov a vrahov!

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU