DJOKOVIČ NEŽNE NAZNAČIL, ŽE OČKOVANIE KÔLI DOVOLENKE ČI KÔLI KARIÉRE JE PRIJATIE POZÍCIE ŠPINAVEJ KURVY A AKO HRDÝ SLOVAN NA ROZDIEL OD INÝCH PRAKTIKU OČKOVANIA ODMIETA! / NOVAK DJOKOVIC REFUSES VACCINATION, HE WILL NOT BOW TO DEVIL's IMAGE. (SK, ENG)

18.07.2022 12:51

"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin, otec zakladateľ nezávislých USA

-   -   -

DJOKOVIČ NEŽNE NAZNAČIL, ŽE OČKOVANIE KÔLI DOVOLENKE ČI KÔLI KARIÉRE JE PRIJATIE POZÍCIE ŠPINAVEJ KURVY. A AKO HRDÝ SLOVAN NA ROZDIEL OD INÝCH PRAKTIKU OČKOVANIA ODMIETA! TÝMTO SA VYSLOVENE ODMIETOL POKLONIŤ DIABLOVI A ODMIETOL TÚTO ŠPINAVÚ HRU AKO CELOK, PRETOŽE SI UVEDOMUJE, ŽE TÁTO HRA JE NEBEZPEČNÁ:

NOVAK UNDERSTANDS HOW DANGEROUS IS TO ENTER THIS GAME WITH DEVIL, HE REFUSES VACCINATION, SIMPLY WHO ACTS LIKE A WHORE, HE WILL BE TREATEN LIKE A WHORE, THIS IS EASY, THAT's WHY IS SO IMPORTANT TO REFUSE MASKS, TESTS AND ANY VACCINATION, FOR A MAN THERE's NO OTHER OPTION EXCEPT FREEDOM!

VIDEO ENG+SKtit.:

https://www.mojevideo.sk/video/37e6b/vzdal_by_som_sa_turnajov_kvoli_ockovaniu_novak_djokovic.html

Poznámka Biblik: koľko ľudí kôli dovolenke alebo "kôli" niečomu sa nechalo ponížiť? Sa potom čudujete, že vás nenávidia, ak jednáte ako spodina? Mnohí riskovali zdravie a život kôli nejakej dovolenke, kôli cestovaniu - fuj! Je to niečo odporné, že s vami môžu zachádzať ako s dobytkom a gójovia-dobytok vás aj volajú! Pre mnohých je toto označenie bohužiaľ správne! Neváhajú riskovať zdravie a život seba a svojich detí, lebo oni chcú cestovať! Novak bez problémov môže sfalšovať očkovací status, to je jednoduché, ale predsa nebudeme falšovať potvrdenia o testoch a potvrdenia o očkovaní, pretože tým pádom by sme sa zúčastňovali tejto špinavej hry! Novak túto hru zásadne odmieta! Kto prijme túto pozíciu špinavej kurvy a ide žiadať svojho pasáka o dovolenie vycestovať, nech sa nečuduje, keď príde ďalšie väznenie, ďalšie vykorisťovanie a ďalšie znásilňovanie! Zákon popísaný Franklinom je tu:

"Tí, ktorí sú ochotní vzdať sa základných slobôd výmenou za trochu dočasného bezpečia, si nezaslúžia ani slobodu ani bezpečie!" Bejamin Franklin (pozn. red. tí, ktorí zapredajú dušu za nejaké dočasné výhody, prídu nakoniec o všetko, aj o tie výhody, po ktorých tak bažili - tu je vlastne popísaný zákon, nie možno prídu, ale zákonite prídu)