DO KRÁĽOVSTVA BOHA SA VCHÁDZA LÁSKOU K BLÍŽNYM

06.01.2023 16:24

"Lebo vám hovorím, že ak nebude vaša spravedlivosť hojnejšia ako spravedlivosť zákonníkov a farizeov nevojdete nikdy do nebeského kráľovstva." Matúš 5:20 Biblia Roháček (pozn. red.: farizeji - t.č. najtvrdšia židovská sekta, najprísnejšie dodržiavanie Starého zákona a písem)

"For I say to you, that unless your righteousness exceeds that of the scribes and Pharisees, you shall not enter the kingdom of heaven." Matthew 5:20  (Lamsa)

-    -    -

"Prajeme Vám Veľmi Dobrý a Šťastlivý Nový Rok 2023, Všetko Najlepšie, Veľa Lásky, Pravdy, Spravodlivosti a Milosrdenstva, a Záchranu a Spasenie, a Ochranu, od nášho Stvoriteľa a Spasiteľa a Vykupiteľa, nášho Pána Ježiša Krista!

Pravda, Spravodlivosť, Milosrdenstvo, Prikázaná Láska k Blížnym, Dobrosrdečnosť, Priateľstvo, a Viera, v Ježiša Krista Spravodlivého, a v Jeho Pravé Evanjelium, a v to, čo je napísané, v Biblii, v jej Originálnom Staro-hebrejskom Jazyku, aby sme poznali Pravdu, je to, Pravé Svetlo, v nás, ktoré každému môže pomôcť, v každej jeho situácii alebo núdzi, a urobiť, z tohto Sveta, Raj a Kráľovstvo Pána Ježiša Krista, ktoré prišlo na túto Zem, pred skoro 2000 rokmi, avšak, skoro nikto, do neho, nechce vojsť, lebo sa, doň vchádza, práve Láskou, ku svojim Blížnym.

Preto Vám aj Veľmi Ďakujeme, za Vašu Pomoc, plnej týchto Vzácnych Atribútov, Pravého Svetla-ktorému sa aj najviac tešíme. Veď to je práve to, čo Ježiš Kristus Prikázal, a Vyučoval."

ZDROJ: mail 4.1.2023 9:14

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!