DOČASNÉ UZATVORENIE SEKCIE biblik.sk/clanky (WHY THE SECTION biblik.sk/clanky WILL BE TEMPORARILY LOCKED)

23.09.2021 11:22

Milí čitatelia, vzhľadom na nulové finančné príspevky dočasne uzavrieme výrobu článkov biblik.sk/clanky

Celková finančná podpora za viac ako 5 rokov našej existencie činí 41 eur. Náklady na prevádzku webu sú v stovkách eur a písanie článkov zaberá čas a čas je drahý, na Zemi hovoríme aj, že čas sú peniaze!

Sami sa môžete rozhodnúť, či chcete ďalšie články. Ak nemáte energiu na to, aby ste nám prejavili podporu aspoň symbolicky, je zbytočné čokoľvek pre vás písať. Pretože niekedy sa musíte trochu namáhať, aby ste pochopili a mnohí z vás už majú svoju pravdu a svoj obraz sveta a seba, ktorý ani nechcú meniť! Nikdy by vám nebolo nič dobré, nikdy by ste neboli spokojní a vždy by ste si našli dôvod, prečo nám neposlať ani cent. Ale ak nie ste proti nám, ste za nás, takže vám ďakujeme za pozornosť a prajeme vám aby ste našli v živote to pravé šťastie, lásku a tú správnu cestu a robili prácu, ktorá vás napĺňa a baví. Aby život a práca mali pre vás hlbší zmysel než len prežívať a pracovať.

Ak by ste chceli podporiť našu prácu a máte záujem ďalej čítať biblik.sk/clanky môžete poslať dobrovoľný príspevok na č. účtu:

SK8583300000002101425963
Ďakujeme.
 
 
 
 
 

 

Dear readers, total financial support for over 5 year our existence is 41 euros. We will temporarily lock section biblik.sk/clanky

If you want to continue biblik.sk/clanky you have to support us at least symbolically at:

SK8583300000002101425963
Swift/BIC: FIOZSKBAXXX
THANK YOU.