DÔLEŽITÝ DOKUMENT: UTAJENÉ DÁTA O NÁSLEDKOCH OČKOVANIA

30.11.2019 16:32

"Teda nebojte sa ich! Lebo nič nie je skryté, čo by nemalo byť odkryté, ani tajné, čo by sa nemalo zvedieť. Čo vám hovorím vo tme, povedzte na svetle, a to, čo počujete v ucho, hlásajte na domoch. A nebojte sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí nemôžu zavraždiť dušu; ale sa radšej bojte toho, ktorý môže i dušu i telo zatratiť v pekle." Matúš 10:26-28

-    -   -

"Súčasný výskum ukázal, že namiesto poskytovania podpory pre vývoj imunitného systému ho vakcíny v skutočnosti rozvracajú. Očkovanie behom vývoja mozgu povedie k nepriaznivým výsledkom vývoja mozgu.  Vo veku 2 mesiacov dieťa dostane až 30 antigénov, čo znamená, že dieťa musí vyvíjať protilátky ako pri 30 chorobách. (pozn. Biblik - málokto z očkovania vyjde bez následkov) Prečo štát núti ľudí ohrozovať svoje zdravie kôli tzv. kolektívnej imunite?"

(pozn. Biblik - sú predstavitelia štátu iba vykonávateľmi záujmov globálnych korporácií?)

ČT2: Nedej se plus - Utajená data (o důsledcích očkování)

(zaujímavý krátky dokument s kľúčovými informáciami)

https://www.youtube.com/watch?v=ObbF31EfQb4

-   -   -

"Štatistika nie je náhradou úsudku."
- namiesto toho, aby ste niekomu dôverovali, je potrebné získať vlastné presvedčenie, vlastné štúdium, vlastný výskum, naučte sa vydávať energiu na dôležité veci. Očkovanie sa týka aj vás, zdravie môže poškodiť každá injekcia, aj očkovanie proti tetanu má vážne následky (viac tu) Kľúčová otázka, keď niekto vážne alebo chronicky ochorie je:
"Kedy si bol naposledy očkovaný?"