Doplnok výživy NAC môže podľa viacerých štúdií výrazne pomôcť pri liečbe a prevencii koronavírusu / N-acetylcysteine (NAC) natural antioxidant for Covid treatment (SK, ENG)

15.03.2021 09:30

Čo je NAC (N-acetylcysteín)?

"Je to je menej známy doplnok výživy, rastlinný antioxidant, ktorý sa prirodzene nachádza v cibuli. (1) N-acetylcysteín (tiež známy ako N-acetyl-cysteín, NAC) je prekurzorom aminokyseliny L-cysteínu a následne antioxidačného glutatiónu. Glutatión sa radí medzi najsilnejšie antioxidanty. Efektívne sa podieľa na inhibícii (brzdení) tvorby voľných radikálov v tele. Nachádza sa v bunkách rastlín, živočíchov, človeka i baktérií" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/doplnok-vyzivy-nac-moze-podla-viacerych-studii-vyrazne-pomoct-pri-liecbe-a-prevencii-koronavirusu/2466158

TOP KOMENT:

Nový pohľad na to prečo odpor proti Ivermektinu je taký zúrivý. Indíciu mi poskytol blog o parazitoch v ľudskom tele v ktorom som sa dočítal že :
"Niektoré parazity, ak nie všetky sa dokážu skryť pred imunitným systémom človeka, obalia sa do tukového obláčika a tak v tichu a skrytu môžu čakať na svoju príležitosť. Niektoré antihelmetiká dokážu odkryť tento tukový obláčik a tak tieto parazity sprístupniť imunitnému systému"
A teraz si spomeňte čo používa vakcína Pfizer na zamaskovania sa a preniknutie do ľudskej bunky. Je to presne tuková nanočastica. Spôsob maskovania je identický ako u parazita. Vakcína Pfizer je parazit a Ivermektin má schopnosť odhaliť a zničiť ju aby nepáchala v organizme škodu. Preto je Ivermektin na čiernej listine.

 

ENGLISH:

N-acetylcysteine (NAC) is the natural antioxidant, naturally comes from onion.

"The results support the combination of copper, N-acetylcysteine (NAC), colchicine and nitric oxide (NO) with candidate antiviral agents, remdesivir or EIDD-2801, as a treatment for patients positive for SARS-CoV-2. Conclusion: The authors propose to study the effects of the combination of copper, NAC, colchicine, NO and currently used experimental antiviral agents, remdesivir or EIDD-2801, as a potential treatment scheme for SARS-COV-2." https://iv.iiarjournals.org/content/34/3_suppl/1567

Further informations - please google: NAC CORONAVIRUS