DÔVODY VLÁDY SATANISTOV, NÁSILNÍKOV, BLÁZNOV A VOJNOVÝCH ŠTVÁČOV

19.04.2023 15:12

"Pokoja sa ľudia dožijú iba vtedy, keď je vládca a zástupca Boha na Zemi spravodlivý a vzorne spravuje krajinu. Kedysi dávno vládcovia nepotrebovali byť veľmi prísni. Poddaní sa ich totiž báli a ctili si ich. Dnes však musí byť každý vládca obávaným, a pritom vynikajúcim správcom krajiny, lebo ľudia sú dnes iní než kedysi. Dnes žijeme v hnusnom, nešťastnom čase. Ľudia sú veľmi hlúpi a krutí. Sú nenávistní a nepriateľskí voči sebe. Preto ak je teraz vládca slabý, neschopný a nemá nijakú vážnosť medzi poddnanými, vezme jeho krajina skazu. Aj v prísloví sa hovorí:

"LEPŠÍ JE SULTÁN S TVRDOU RUKOU NA 100 ROKOV, NEŽ VLÁDA SLUHOV NA 1 ROK!" Ak totiž začne rozkazovať bedač, pošle na ňu Boh krutého sultána a násilníckeho kráľa. Zachovalo sa, že al-Hadždžádž ibn Júsuf raz dostal list, v ktorom bolo napísané:

"BOJ SA BOHA A NESPRÁVAJ SA BEZCITNE VOČI BOŽÍM SLUHOM!" Keď si al-Hadždžádž prečítal list, vystúpil na kazateľnicu v mešite. Bol veľmi dobrý rečník a povedal zhromaždeným: "Ľudia! Len pre vaše skutky si ma vznešený Boh vybral, aby som vám vládol!" V tom svitlo ráno a Šahrazád zmĺka. Keď nastala 436. noc, pokračovala: Dozvedela som sa šťastný kráľ, že al-Hadždžádž ibn Júsuf si prečítal list a vystúpil na kazateľmicu v mešite. Bol veľmi výrečný. Povedal:

"Ľudia, len pre vaše skutky si ma Boh vybral, aby som vám vládol. AK ZOMRIEM, A VY NEZAVRHNETE SVOJE SKUTKY, BUDE NAD VAMI VLÁDNUŤ EŠTE TVRDŠIA RUKA!" Boh stvoril veľa ľudí, ktorí sú rovnakí ako ja. Preto keď odídem, príde po mne rovnaký, alebo ešte krutejší a tvrdší vládca. Pekne o tom ktosi povedal:

Nad malým i veľkým dvíha Boh ruky,

násilník pre násilníka splieta muky

Ľudia sa obávajú útlaku,

spravodlivosť je najlepšia zo všetkého.

Prosme Boha, aby nám skrášlil život."

cit. TISÍC A JEDNA NOC, diel 4, str. 289, prekl. Ján Paulíny

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!