Dr. ANTHONY FAUCI: NIEKTORÉ VAKCÍNY INFEKCIE EŠTE POSILNIA / Dr. ANTHONY FAUCI: SOME VACCINES WILL ENHANCE INFECTIONS (SK, CZ, ENG)

16.05.2020 21:17

Dr. Anthony Fauci je kapitola sama o sebe. V zaujímavom dokumente však vyslovil zaujímavú vetu:  "V prípade niektorých chorôb proti ktorým sa očkuje vakcíny infekciu posilnia!" Podľa našich skúseností, keď sme sa rozprávali s rodičmi, ktorí majú doma očkované aj nezaočkované dieťa, zaočkované dieťa prekonávalo každú chorobu oveľa ťažšie a s vážnejšími komplikáciami! Svedčí to o tom, že vakcíny v skutočnosti likvidujú a preprogramovávajú imunitný systém človeka! Účelom vakcín je poškodzovanie mozgu a tak sa dosahuje učitý typ charakteru dobytka. Vakcíny sú zodpovedné za šírenie chorôb. Mnohí sa nakazia chorobou čochvíľa po očkovaní. Choroba sa im očkuje tou vakcínou, dialo sa to tak odjakživa a deje sa to dodnes - dôkazy tu. Moje skúsenosti s očkovaním tu. Vakcíny sú zodpovedné za ovplyvňovanie plodnosti, sterilita a najmä poškodenie čriev a črevnej mikroflóry, čím sa každá generácia ak vôbec príde na svet stáva čoraz viac chorou a menej životaschopnou. Teda, hlavným cieľom vakcín je, aby sa ľudia nerodili a aby čoraz viac zomierali! Vďaka chronickým zápalom a poškodeniu čriev tu máme epidémiu psych. chorôb. Jeden známy doktor prišiel na to, že každý autista ma vírus osýpok v lymf. uzlinách v črevách! Vďaka vakcínam majú ľudia poškodené črevá. A takmer každý psychiatrický pacient má nejakú formu tráviacich problémov. Ak sa rovno očkovanie neprejaví na fyzickom zhoršení zdravia, má veľký podiel na rozvoji psych. chorôb a porúch správania! Hovno sa štát bude snažiť chrániť vaše zdravie, keď všetok lukratívny biznis z toho, ak sa človek stane chronický pacient ide do vreciek súkromných firiem! Aj väčšina liekov najmä antidepresív a psychofarmák evidentne vyvoláva ďalšie choroby a prispievajú k vyradeniu zo života, zhoršeniu charakteru a k samovraždám! Globálne korporácie kríza ani masové umieranie neohrozí, oni chcú totálnu moc nad svetom a k tomu potrebujú znížiť počet ľudí. Oni nepotrebujú viac peňazí, majú pod kontrolou tok aj vydávanie peňazí a ovládajú vlády väčšiny štátov, vyvolávajú vojny, financujú teroristov, robia revolúcie a krízy, a aj podvod s koronavírusom je ich réžia! Teraz chcú totálnu kontrolu nad každým jednotlivcom! Štát je sluhom satanských mocností, odoberá od nich vakcíny, ktoré čím viac sa očkuje, tým väčšiu degeneráciu a viac chorôb pôsobia! Počujte, čo hovorí známy doktor Anthony Fauci, riaditeľ amerického inštitútu pre alergie a infekčné choroby:

 
 
ENGLISH: This is a very interesting document ↑ Bill Gates and his planes to vaccinate the whole world. Just click the video above, and listen few seconds. What Fauci really is, you can hear from that voice, nevertheless, what he said here is truth. As we observe from  our research , vaccination will make worse every single infection! We know parents with two kids - one is vaccinated, one isn't. When the kids gets sick, the vaccinated child has got always much more complicated process of healing in comparison with the kid vaccine-free! That means, the immune system of vaccinated kid (dog, animal) is being changed and it's normal function was corrupted. Is this irreversible? We don't know yet... Anyway, we Biblik.sk are strongly against any vaccination of healthly people, kids and animals. Our articles in slovak language are very important, you can easily traslate our articles to your laguage, those are really worth, I promise: The 1.) is our own research, the 2.) is a testimony of chief physician in Slovak clinic. Answers are clear: diseases are spreading through vaccines, vaccination is very risky and makes people very sick:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Every dose of vaccine given to a child or an adult produces harm. Dr. Andrew Moulden / "KAŽDÁ VAKCÍNA PODANÁ DIEŤAŤU ČI DOSPELÉMU SPÔSOBÍ POŠKODENIE." Dr. Moulden: