Dr. ARKADIJ PETROV: AKTÍVNA ČASŤ DNA JE ELEKTROMAGNETICKÉ POLE (+Poznámka Biblik: ZVLÁŠŤ PRETO JE ŽIARENIE Z MOBILOV, Wi-Fi a RÁDIOVÝCH VYSIELAČOV TAKÉ NEBEZPEČNÉ)

23.09.2023 18:32

Dr. ARKADIJ PETROV: AKTÍVNA ČASŤ DNA JE ELEKTROMAGNETICKÉ POLE (+Poznámka Biblik: ZVLÁŠŤ PRETO JE ŽIARENIE Z MOBILOV, Wi-Fi a RÁDIOVÝCH VYSIELAČOV PRE ČLOVEKA A ŽIVÉ ORGANIZMY TAKÉ NEBEZPEČNÉ)

"Sovietsky zväz (SZ) bol vo svete lídrom nielen vo výskume mimozmyslových javov, ale aj v úspechoch v oblasti bioinformačných technológií (BIT), o ktorých väčšina ľudí takmer nič nevie. Senzačné objavy ruského číňana Dr. Cian Kan-Čchena, vyložené jeho práci "Teória riadenia polí", upútali vo svojej dobe pozornosť vedeckého oddelenia ÚV KSS SZ a boli utajené. Dr. Cianovi Kan-Čchenovi sa podarilo zistiť, že "DNK (DNA) je skrátka "kazeta" so zápisom informácie a jej materiálnym nositeľom sú bioelektrické signály. (pozn. red. výskum prof. HENRY LAI - EM žiarenie z mobilov spôsobuje zlomy na DNA a fyz. poškodenie buniek, usudzuje sa, že zlomu na DNA sú jednou z hlavných príčin rozvoja rakoviny - kniha Dr. Martin Blank) Inými slovami elektromagnetické pole a DNK je celkový genetický materiál, ktoré existuje v dvoch formách: pasívnej - DNK a aktívnej - elektromagnetické pole (pozn. sme elektromagnetické bytosti) Prvá uchováva genetický kód zabezpečujúci stabilitu organizmu. Druhá forma je schopná ju zmeniť. Na to stačí pôsobiť bioelektromagnetickými signálmi, ktoré obsahujú súčasne energiu a informáciu.  

Túto teóriu Cian Kan-Čchen výborne potvrdil v praxi tým, že vytvoril zariadenie, ktoré odčítalo informáciu z DNK jednoho živého objektu a smerovalo ju na druhý objekt. Výsledkom bolo, že dochádzalo k plánovaným zmenám. Napríklad pri dištančnom pôsobení biopoľa zelenej masy pšenice na vyklíčené semená kukurice sa namiesto laty vytvárajú svojrázne klasy so zrnami, podobné kukuričným i pšeničným. Nové znaky sa udržujú po celú radu generácií, to znamená, že sa geneticky ustáľujú. Biopole dyne vykazovalo vplyv na naklíčené semená uhorky, z čoho výsledok bola chuť dyne a zmena DNK, základu genotypu. Pôsobenie biopoľa kačice na slepačie vajce viedlo k tomu, že sa kurčatám objavili na nohách plávacie blany, hlava začala byť plochá a zmenili sa oči. Pôsobením biopoľa mladých zelených výhonkov rôznych druhov jedlých rastlín na človeka dochádzalo ku zmenám farby vlasov (mizli šediny), menila sa ich štruktúra. Ľudia, ktorí sa zúčastnili pokusov začali vyzerať mladší, zlepšilo sa im zdravie a taktiež imunitný systém.

Tak bolo poprvý krát experimentálne potvrdené, že paranormálne pôsobenie je neobyčajne mocným a účinným nástrojom práve v tej oblasti, kde mala až dosiaľ svetová veda len veľmi skromné výsledky. Práce Dr. Cian Kan-Čchena sú chránené patentami, a sú v podstate prvou závažnou trhlinou v rade ortodoxných odporcov psychofyzického usporiadania skutočnosti. Veď tradičná veda až doteraz považovala aktívnu účasť mysli a vedomí v skúmaných procesoch za absurdnú. (pozn.r red.: je to úžasný objav, ktorý ukazuje ľudstvu úplne nový smer vývoja a zdokonaľovania vnútorných nielen liečebných regeneračných techník) Do úvahy sa bralo, že myšlienková činnosť je len súslednosť neurofyzických reakcií, že nemá a nemôže mať vlastnú prvopočiatočnú energiu, tkorá predstihuje neurofyzickú reakciu." Z knihy Dr. ARKADIJ PETROV - STVORENIE SVETA 1:

Súvisiace články / related articles:
SLUŽBY BIT  A ONLINE SEMINÁR BIT:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!