Dr. ARKADIJ PETROV ZOBRAL ĽUĎOM AJ ICH POSLEDNÚ ISTOTU / Dr. ARCADY PETROV TOOK PEOPLE'S LAST CERTAINTY (SK, ENG) +Poznámka Biblik /+ Note Biblik (SK, ENG)

01.12.2023 19:02

biblik.sk/clanky

arkadijpetrov.sk

Dr. ARKADIJ PETROV ZOBRAL ĽUĎOM AJ ICH POSLEDNÚ ISTOTU / Dr. ARCADY PETROV TOOK PEOPLE'S LAST CERTAINTY

"Žite ako múdri, vykupujte čas!" Biblia Roháček

"Live wisely, redeem the time!" Bible

-     -

Prečo niektorí ľudia nemajú radi Dr. Arkadija Petrova? Pretože berie ľuďom aj ich poslednú istotu - smrť, ktorá bola pre ateistu snáď jedinou istotou v ich živote. S učením Dr. Arkadija Petrova ani smrť nie je istá, možná je regenerácia teloméry zrejme prakticky donekonečna, čo však zaujíma tiež iba málokoho, pretože duchovne hľadajúci sa nenadejajú ani na smrť ani nehľadajú večný život vo fyzickej forme. Zdá sa však, že dnes je to na Zemi naopak, ako to bolo kedysi. Iba zopár mudrcov a veľkých majstrov sa dnes dožíva stovky rokov, čo je vlastne dostatočne dlhá doba na to, aby sa človek nasýtil všetkým, čo tento svet ponúka a pochopil, že človek je vlastne Duch. Človek môže robiť čokoľvek, pravé uspokojenie je iba duchovný život. Od určitej úrovne vedomia je pre človeka otvorená možnosť kedykoľvek opustiť svet foriem a zanechať fyzické telo ako nepotrebnú učebnú pomôcku. Tragédiou však je, ak človek pokladá tento svet za jediný možný a ak si myslí, že po takzvanej smrti nie je nič, dobré je vypočuť si túto prednášku:

https://www.biblik.sk/news/mimoriadne-vzacna-prednaska-dr-eduarda-tomasa/

Ďalšie veci, ktoré tvrdošijne odmietajú aj členovia rôznych náboženstiev sú napríklad reinkarnácia, ktorá je celkom dobre overeným javom, akurát nesedí do dogmatických výkladov Biblie... Snáď už len osobná skúsenosť, ktorá môže byť i veľmi príjemná alebo naopak, šokujúca je zážitok vlastnej smrti. V niektorých prípadoch ešte človeka oživia, niektorí sa späť vracajú ako zmenení - s istotou, že človek žije ďalej bez ohľadu na fyzické telo. Márne sú nádeje samovrahov o nejakom konci... Človek môže existovať aj bez formy, čo pre niektorých, ktorí náhle opustia telo môže byť niekedy celkom šok. Veľkou zaujímavosťou je, že v škole sa neučíme nič podstatné ani o živote, ani o Zemi, ani o Stvoriteľovi. Vlastne zámerom sveta je človeka odviesť od pravej Cesty (Ján 14:6) a namiesto toho predkladať povrchnú zábavu či "dôležité" starosti, ktoré niekedy môžu skončiť zo dňa na deň! A čo človek vlastne skutočne má? Iba skúsenosť zo života na Zemi. A ako ak by sa človek na seba pozrel z nezávislého pohľadu, doteraz využíval svoj čas? Biblia hovorí: 

"Žite ako múdri, vykupujte čas!" Biblia Roháček

Poznámka Biblik: dal by sa z toho učiniť záver, že ak jednotlivec žije ako hlupák úplne obchádzajúc zmysel a pravý účel a márni svoj čas (a čas je jedno z najcennejších aktív) bude potom blbnúť i celá spoločnosť a veci budú postrádať zmysel (ako napríklad  rôzne úradné veci, ktoré sa robia len kôli vykazovaniu činnosti)

Súvisiace knihy / related books:

Biblia Roháček: https://www.biblik.sk/svata-biblia/

https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

arkadijpetrov.sk

Paul Brunton - TAJNOSTI:

https://www.biblik.sk/paul-brunton-tajnosti/

https://www.biblik.sk/tip-na-knihu/

Súvisiace články / related articles:

Dr. ARKADIJ PETROV: O TELEVÍZII, O DUŠI A VEČNOM ŽIVOTE (+Poznámka Biblik FYZICKÉ VZKRIESENIE: JE MOŽNÉ?
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-o-televizii-o-dusi-a-vecnom-zivote/

GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/

G.P. GRABOVOJ - KÓDY / G.P. GRABOVOI QUANTUM HEALING CODES
https://www.biblik.sk/products/licive-kody-quantum-healing-codes/

ENGLISH:

Why some people don't like Dr. Arcady Petrov? Because he took people their last certainty - death, which was for an atheists probably the only one certainty in their life. With the teachings of Dr. Arcady Petrov everything is possible and death is not certain, the regeneration of the telomere is apparently practically infinite, but this is an area of interest for only a few people, because spiritual seekers neither hope for death nor seek eternal life in physical form. However, it seems that today on Earth it is the opposite of how it used to be. Today, only a few sages and great masters live hundreds or even thousands years. Probably between 120-1000 years is actually long enough for a person to be satisfied with everything that this world has to offer and to understand that a person is actually a Spirit. Man can do anything, but the true satisfaction is only spiritual life. From a certain level of consciousness, the possibility is open to a person to leave the world of forms and leave the physical body anytime as a decision. 

If a person considers this world as the only one and if he thinks that there is nothing after the so-called death, it is good to listen to this lecture of Dr. Eduard Tomas here (SK, CZ)

Other things that are stubbornly rejected by members of various religions are, for example, reincarnation, which is quite a well-verified phenomenon, it just doesn't fit into the dogmatic interpretations of the Bible... Maybe it's just a personal experience, which can be very pleasant or, on the contrary, shocking - some people remember the experience of own death... In some cases, doctors or the Heavenly Father can bring a man back, but some people are returning a little changed - with the certainty that the Life is independent. The Life doesn't need physical body! All efforts of suiciders were always in vain! A man exists even without a form, sometimes quite a shock for stuntmen, highrollers or junkies, when their sometimes suddenly leave the body. 

Very interesting is why do we in school learn only in-formations, is there anything important either about life, or about the Earth, or the true knowledge of the Creator? Actually, the intention of the world is to lead a person away from The true Way (John 14:6) and to present him with superficial entertainment or "important" concerns, which can sometimes end overnight! And what does a person really have? Only the experience of life on Earth. When a person looks at himself from an independent point of view, how did he spent his time so far? The Bible says: 

"Live wisely, redeem the time!" Bible

Note Biblik: a simple conclusion could be, when an individual lives like a fool, completely bypassing the meaning and true purpose and wasting his time (and time is one of the most valuable assets), then the whole society will also be fooling and things will lack meaning (such as various things in bureaus or politics that are missing purpose, it's just a busy work, fake activity trying to give into a stupid scene some value. And fools would rather sometimes believe into existence of the unreal (like the covid situation) because they want just keep going and they in fact don't know where...

Súvisiace knihý / related books:

BIBLIA ROHACEK (SK) https://www.biblik.sk/svata-biblia/

BIBLE LAMSA (ENG) https://www.biblik.sk/products/bible-lamsa/

Paul Brunton: Search in Secret of India / TAJNOSTI INDICKÉ

Paul Brunton: Search in Secret of Egypt / TAJNOSTI EGYPTSKÉ

https://www.biblik.sk/tip-na-knihu/

Súvisiace články / related articles:

Dr. ARKADIJ PETROV: O TELEVÍZII, O DUŠI A VEČNOM ŽIVOTE (+Poznámka Biblik FYZICKÉ VZKRIESENIE: JE MOŽNÉ?
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-o-televizii-o-dusi-a-vecnom-zivote/

GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/

G.P. GRABOVOJ - KÓDY / G.P. GRABOVOI QUANTUM HEALING CODES
https://www.biblik.sk/products/licive-kody-quantum-healing-codes/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/